My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 627
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
  Гледам, че обсъждате и хубави скутери. Може те ли да ме посъветвате, за шестият рожден ден на близначките, кое ще е по-подходящо, ролери или хубав скутер. Ние имаме някакви детски скутери с четири пластмасови колелета и определено не са им удобни и интересни. Ролери са опитвали, но трудно се задържат, те и нямат де, но незнам дали ще ги подкарат. Колелета с педали имаме на пуки 18-ка и им се радват, но са по-обемни и по-голяма организация ни трябва за да излезем с тях, ако не вали де...

# 646
  • Варна.....
Иве, едвам ме нави!! Особено онова с приятелската цена  hahaha

# 647
 Гледам, че обсъждате и хубави скутери. Може те ли да ме посъветвате, за шестият рожден ден на близначките, кое ще е по-подходящо, ролери или хубав скутер ...
Айла  Grinning  за прекрасен "скутер/ролер/тротинетка" ... виж направо линковете ми отпреди малко  Peace

И да се "поправя" и уточня ... в предишния си роман, с линковете за скутери/тротинетки ... по инерция съм написала "ролер" за Пуки и Худората с дългата база ... те са точно "ролери", а "онова" като кънки с колела в удна редичка ... му казват "инлайнери"  Joy  снощи се прибрахме ... та още съм на Луната ... до 1-2-3 дни ще вляза в час  hahaha с терминологията  Hug

Тайс-че  Heart Eyes  приятел в нужда се познава  Joy

# 648
  • София
ivasl аз точно покрай твоят пост реших да питам. Въпросът ми е кое по-скоро бихте препоръчали за деца на шест годинки, скутер или ролери  Simple Smile Всъщност явно под скутер имам предвид тротинетка или нещо подобно, явно незнам кое как се казва, но имам предвид това от линка по-горе

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 18:51 от Aila

# 649
  • Варна.....
ivasl аз точно покрай твоят пост реших да питам. Въпросът ми е кое по-скоро бихте препоръчали за деца на шест годинки, скутер или ролери  Simple Smile Всъщност явно под скутер имам предвид тротинетка или нещо подобно, явно незнам кое как се казва, но имам предвид това от линка по-горе

Това точно е до 6 г., така че едва ли ще ти свърши работа.
тези са 5-7 годинки така че избирай от тях!

# 650
  • София
  Да и аз погледнах, че е до малко годинки.
  Към какво да се насоча, с по-малки или с по-големи келелета.
  На пръв поглед ето това ми допадна, с по-големи гуми е и може да се сгъва, както и е за над 5 години, ако правилно съм разчела. Или и това Някакви отзиви за подобен модел?

# 651
Имам едно излишно  Лего http://www.mytoys.de/LEGO-Creator-LEGO-5766-Creator-Blockhaus/LE … r01.21.06/2128642
Кутията не е отваряна изобщо, ако някой има интерес-на лични.  Hug

# 652
  • София
Aila, това второто ще можеш да го караш и ти. Нямаме такава с две гуми, но имаме една друга на Худора. Голяма мания е. Всички в къщи я караме - от най-малката до най-тежкия Laughing - http://maminko.snimka.bg/daily/trotinetka-skuter.494730.18380346

Подобна е на тази http://www.mytoys.de/Hudora-Scooter-Hudora-Big-Wheel-FLX-144/Hud … p.br01.10/1954863

Колкото до въпроса ти - тротинетки или ролери... за мен няма еднозначен отговор. И двете се карат с голямо удоволствие. Ние започнахме с тротинетка и на следващата година взехме ролерите. Много е индивидуално, зависи си от детето/децата.

# 653
  • София
maminko, а на каква възраст сте били тогава? Твоето е съвсем друг модел, с топче отгоре и с две колелета отпред, направо тотално се обърках  Simple Smile
Така или иначе Ваня иска тротинетка, а Ники ролери. За Ники си имах от тук едни набелязани и препоръчани, май тези , сега остава да избера и за Ваня.
Ако само кг са проблем, на тези от 3-6 кг, за нас няма да е проблем и подобно да и купя, тъй като тя тежи има няма 15 кг.

# 654
  • София
И аз казвам, че килограмите няма да са проблем - дори ако се насочиш към модел до 100кг, ще може да я карате и вие.  Laughing

Та на въпроса ти, взех я за голямата ми дъщеря като беше на 5,5 години, но това няма особено значение. Искам да кажа, че както Иви (на 2,5г), та през всички междинни човечета в къщи до баща и - всички се возим, кой когато иска Wink

Не се обърквай от модела, който показах. Просто споделих от големите тротинетки какво имаме. Задвижването е по-различно от стандартните тротинетки и става чрез тежестта на тялото. На принципа на micro с трите колела.
Много от момичетата имат от другите с две колела, дано някой се включи с мнение. Наблюдавам децата в нашия парк. Масово хората вече избягват евтините илиенски тротинетки от по 20лв и се насочват към добрите марки.

# 655
здравейте,търся втора употреба колан и стойка за крака за колело Пуки:)))))
А каква е тази стойка за крака? За какво се ползва? Такова чудо нямаме  newsm78

# 656
  • На дивана, под юргана
Не мога да се ориентирам в Пукитата. Знам, че е обсъждано до досада  Blush
Дребчо има  едно което обаче му окъся. Сега е 3,5г., висок е 104 см.
хи хи хи Тайс-че  Heart Eyes    bouquet   Heart Eyes  нали трябва да ти набутаме и на теб кратунката  Joy  с тези мерки на манекена, сте направо за 16" ... щом сте карали Лауф, може и безпомощни ... само със здрава каска и протектори за него, а за теб ... 2 опаковки валериан Joy
Смешно ти е теб!! Те и сега краката му са целите посинени. Чак към декември се оправят  Mr. Green
Сега ме хвърли в чудинг! Мислех да вземам по- голямо Пуки или Кетлер без педали, а като вариант и тротинетка, защото колело има, но не проявява никакъв интерес към него.
А Пукито е навсякъде с нас

Ако въпросът е за колело без педали на ПУКИ - подходящият модел е LR-XL, но ако става дума за колело с педали, тогава по-добър вариант е 18" като ZL 18 Alu, например.

LR-XL

ZL 18 Alu

Като плюсове на безпедалното са - по-леко е, по-малко място заема в багажник, моделът позволява да се кара две години поне, защото седалката и кормилото се регулират на височина, детето е свикнало с този начин на каране и ще си хареса колелото веднага.
Плюсове на колелото с педали - ще се кара по-дълго време от другото, но пък е по-голямо и по-тежко.

# 657
  • София
Айла, ние имаме втората Худора (аз разлика с първата не виждам, освен че първата няма каишка). Миналата година я поръчах за Сани, но и момчетата я подкараха. Хубава е, лесно се сгъва и ние с мъжа ми я караме, нямам забележки.
Имаме и ролерите, които си пуснала. Купих ги преди две години, но Сани чак сега ги подкара, не знам защо. Сега се качи и тръгна  Simple Smile И те са хубави  Peace

# 658
търся колело без педали от средните размери-до 37см. от земята най-ниското положение.Да е подходящо за момче.Ако решите да се оттървете от старото си  Wink
звъннете на
0878273754
0896800702

Не влизам често за да следя пощата си  Hug

# 659
Здравейте! Виждам, че доставката до БГ е 15 евро. Как пускате поръчките? Общи ли правите?

Общи условия

Активация на акаунт