My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 538
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
затова е най-добре да се мерят конкретни модели - моето дете на 5 го и 2-3 месеца подкара без помощни колелета показаното от мен колело 20 цола. Но тя от малка си е смела и силна, като във всичко не само копира батко си, но и се стреми да се покаже по-добрата....

# 706
Някой ще прави ли скоро поръчка.
Дали ще пристигне до 19ти юни.Малко съм позакъсняла, но ...

# 707
http://www.mytoys.de/BRIO-Gro%C3%9Fes-BRIO-Bahn-Pony-Set/Brio/Ei … .05.01.01/2390825

Моля ви за спешни отзиви за това.Доста е намалено и го поръчах Confused

# 708
  • Варна

farf колко голямо е било детенцето, когато си е потапяло главичката във водата? кг? Точно жилетка ВЕМА съм избрала за подарък на почти 2.5 г и сега ме разколебахте ... че и то като нашите дечица е слабушко ... да не вирне дупе в басейна Thinking
...

Малко късно се включвам... Дечко беше на 3,5год. килограми не помня(сега е 17кг.), но ми се струва че си потапяше главата от неумение, то е трудно хем да мяташ крака, хем да държиш главата нагоре Simple Smile. Просто не е била оптималния вариант за него. Когато детето е с жилетката задължително трябва да има голям човек около него - няма да стои във водата като шамандура, а тръгва да се потапя ако не се опитва да плува.

# 709

farf колко голямо е било детенцето, когато си е потапяло главичката във водата? кг? Точно жилетка ВЕМА съм избрала за подарък на почти 2.5 г и сега ме разколебахте ... че и то като нашите дечица е слабушко ... да не вирне дупе в басейна Thinking
...

Малко късно се включвам... Дечко беше на 3,5год. килограми не помня(сега е 17кг.), но ми се струва че си потапяше главата от неумение, то е трудно хем да мяташ крака, хем да държиш главата нагоре Simple Smile. Просто не е била оптималния вариант за него. Когато детето е с жилетката задължително трябва да има голям човек около него - няма да стои във водата като шамандура, а тръгва да се потапя ако не се опитва да плува.

за мен лично, като възрастен, да се плува с жилетка е доста неудобно. за животоспасяващи операции, да, но за обучение за плуване....   не че лично съм пробвала с ринговете Simple Smile

# 710
за мен лично, като възрастен, да се плува с жилетка е доста неудобно. за животоспасяващи операции, да, но за обучение за плуване....   не че лично съм пробвала с ринговете Simple Smile
Joy   Мегало  Heart Eyes животоспасяващи операции, надявам се да нямаме  Grinning  живи и здрави, всичко е било ОК и без жилетки  Grinning  Обучение по плуване ... също няма да им провеждаме ... целта е да може да играяе сравнително спокойно за нас и безопасно за себе си, с другите деца в началото на басейна ... да пълнят кофички, шишенца и да чувства относителна "свобода на движенията", както се казва да се отпусне малко каишката, че да не се задушава като му висят все на главата. Детенцето тази година е по-самостоятелно в движенията си и затова мислех за по-сериозно обезопасяване. Убедихте ме, че надувки на ръцете биха вършили работа, а в басейна ... допълнително и пояс. Благодаря farf за подробностите   bouquet
 JR  Laughing  манекенката ви е чаровница   bouquet   Ще спестя от жилетка, ще похарча за скутер на дребното човече ... със сигурност ще се зарадва  Grinning

Весела ваканция на всички мъничета  Hug

# 711
Като стана въпрос  за допълнително обезопасяване с пояс се сетих за една случка по-предното лято. Моя син /тогава на 4 год./ най-много си уважава ръкавелките, ама нещо ги замотахме въпросния ден и се оказа с пояс в басейна. И какво - най големият ми кошмар се случи - спусна се по пързалката и по не знам какъв начин се озова с главата под водата, а крачетата отгоре. Добре, че бях наблизо, а и една жена, на която горещо благодаря - съвсем до пързалката. Та тя скоростно го обърна, още преди той да разбере какво точно става. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако се излежавах някъде на шезлонга или в басейна нямаше друг възрастен... Така че - без пояси за малките палавници. Ръкавелките са си най-доброто средство. Гледайте да са поне двукамерни.

# 712
Здравейте,момичета!
Ще пускам голяма поръчка и исках да попитам дали някой има код за 10% и да не му трябва.
Благодаря,предварително!

# 713
  • Sofia
Здравейте,момичета!
Ще пускам голяма поръчка и исках да попитам дали някой има код за 10% и да не му трябва.
Благодаря,предварително!

Дори и кода за 10% вече намалява суми само до 300Е  Sad

И така и така се намъкнах тук посред нощ, да дам + за "ръкавите" и голям - за поясите. Миналото лято както кротко си седях на края на един басейн и блеех, едно момченце, уж с пояс не знам как се потопи във водата, но пояса остана отгоре, а момченцето просто потъна .... добре че бяхме наоколо.

# 714
Здравейте!
За колко време пристигат сега поръчките, че за моята от няколко дни няма актуална информация в сайта на Ди Ейч Ел. Пише последно това: Sa, 09.06.12 03:49 Uhr  Feucht, DE  Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet. 
Чудя се вече дали да звъня или да чакам още...

# 715
  • София
Здравейте!
За колко време пристигат сега поръчките, че за моята от няколко дни няма актуална информация в сайта на Ди Ейч Ел. Пише последно това: Sa, 09.06.12 03:49 Uhr  Feucht, DE  Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet. 

Беше уикенд, има време, за около седмица трябва да дойде, като броиш от 9ти....А отразяването...не го гледай толкова, не ти казва кой знае какво  Peace

# 716
Здравейте!

Беше уикенд, има време, за около седмица трябва да дойде, като броиш от 9ти....А отразяването...не го гледай толкова, не ти казва кой знае какво  Peace
Благодаря ти много   bouquet

# 717
  • София
Здравейте  момичета Hug,
за първи път ще правя поръчка от сайта.  Благодаря ви за полезното инфо което давате  като коментирате вашите покупки  bouquet
Пишете, че за около седмица идват поръчките. За всички видове стоки от сайта ли важи този срок? Аз съм се спряла ето на това колело http://www.mytoys.de/Kettler-KETTLER-Laufrad-Speedy-10-Zoll-rot/ … a02.07.07/1412747 та искам да ви попитам дали има шанс да дойде до края на месеца ако го поръчам днес?

П.С. Пуснах я, пък дано да дойде до края на месеца  Praynig

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 15:53 от fishi_fishi

# 718
  • София
fishi_fishi ще дойде, след максимум 10 дни ще е при теб  Peace

# 719
  • София
fishi_fishi ще дойде, след максимум 10 дни ще е при теб  Peace
jijibiji мерси   bouquet Чакам я с нетърпение, като дойде ще дам отзиви.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт