Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 666
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Асеновград
90-дневната , ама още от сега знам , че няма да изкарам до края , надявам се волята да ми стигне за 2 месеца  Laughing.
Иве , ето сайта - http://indigo-shoes.com/, аз го писах и преди , обаче пусто не знам дали имат магазин извън Пловдив.Цените им са около 100-тина лева.Разгледай.

# 511
  • USA
Много хубави сандали имат. Мерси за линка. Само в магазин ли се продават? Може да пратя мама като ходи до Пловдив да ми вземе Simple Smile.

# 512
  • София
О, тази фирма определено ми харесва. Много платформи имат, аз и тях не ги харесвам  Mr. Green, но от другите им модели определено ми допаднаха някои неща. Жалко, че само в Пловдив имат магазин.

Уф, не се справям с приспиването навреме и това си е. От девет часа е изкъпана Кая и още не е заспала. Говори си нещо в леглото, отивам, сигурното е, че едната поне ще заспи скоро  Laughing

# 513
  • София
ДУ
Били не видях,иначе още при първото пускане на сайта видях платформите-не съм много по тях...
Ти кой модел ботуши летни хареса?
Някой работи ли с електронно банкиране и по телефон/пиб/чудя се дали е сигурно или да си ходя на крак?

# 514
  • Асеновград
Добро утро ,
ама сега видя ли ги , Иве , преди платформите се намират.Има един цвят , млечно карамелено , много ми харесва самия цвят на кожата.Иначе аз не съм убедена , че летните ботуши са подходящи за нашия климат , може би за климат като при Уинкс - сутрин и вечер много студено , през деня топло.Не мога да се оттърся от мисълта , че ще ми се спарват ужасно краката.
Ей , голяма реклама им дръпнах на тези обувки , извинете.
И аз не се справям с приспиването , никога не съм се справяла , единствения начин Тедо да заспи е да сме си легнали и тримата.Тези дни си лягаме рано и сутрин ставаме рано сами , мъка ми е като си помисля от другата семица , че пак няма да ми се става , тъкмо намерих някаква енергия в себе си.

# 515
  • София
Аз ползвам онлайн банкиране, но на друга банка. Досега не съм имала проблем и е голямо удобство. Различните банки ползват различни защити. В случая на моята банка имаш едно отделно устройство (token), което генерира цифров код, и трябва да го въведеш за потвърждаванен на транзакцията. Тоест един път си въвеждаш потребителското име и паролата на сайта и втори път въвеждаш кода от устройството (самото устройство иска парола при включване), т.е. е доста защитено. Друг вариант е потвърждаване на транзакциите с смс.

# 516
  • Sofia
Иве, на ПИБ аз ползвам банкиране. Има мисля 2 варианта - едния беше със сертификат, а другия - с токен (генератор на кодове). Доволна съм. Н. ползва ОББ пак по същия начин. Пуска осигуровки, etc.

# 517
 wavey
eiffel tower, с помощни ще го кара. Иначе 20 цола е. Магарето е доста високо и другите ще и омалеят за половин година. Иначе тя е доста предпазлива, че на моменти направо страхлива  Laughing
Значи с приспиването проблема не е само при нас.
АБВ-то не работи, а служебните пощи са там  #Cussing out Направо съм с вързани ръце  Tired

# 518
  • Sofia
Веси, работи си ABV. Ако не работи при вас - звънете на доставчика.

# 519
  • София,
Веси, работи си ABV. Ако не работи при вас - звънете на доставчика.

Наистина има някакъв проблем, от време на време изключва и при мен е така, но е на моменти! Ще се оправи не се ядосвай. Crossing Arms

А колелото е страхотно и е хубаво че е малко по голямо, нали и аз миналата година го взех нашето по голямко, сега ще и е тамън. Татко и даже го е потегнал и днес и утре мисля да я изведа да потренираме зад блока, но по късничко ще е че и аз имам малко работа. Тя вече неще хич да спи на обяд и става все по тръдно, сега хептен няма да ми остава свободно време - докато спеше поне учех, готвех, работех и разни такива - сега от сутринта ме е хвана тук да играем на една игра - даде и я вчера логопедката за домашна работа.
Днес трябва да изляза и да потърся отнякъде хубави тениски за баткото - времето се стопли и има нужда от нови, че и по големки - направо незная вече откъде да пазарувам за него. От детското нищо не му става, от мъжкото пък малките размери са му тесни, а големите пък са му големи - в чудо съм се видяла с това дете. Joy

# 520
  • USA
Летните ботуши ще станат за тук, но за през зимата. Аз сандалите много харесах, обичам платформи.
Много ми е пролетно. Simple Smile Искам вече да е петък.

# 521
  • Бургас
Били на коя диета си пък ти? Успех ти пожелавам, не се отказвай!
Шуши вървят ли тренировките.
Били, споко и аз съм на тази диета, няма да казвам колко съм стриктна вече почти месец  Sick
Не Дани, не вървят. Сега кашлям като магаре и няма как да отида в залата. Тази алергия ще ме умори просто. Боли ме главата от кашляне. Май ще пия медрола, не се издържа вече.  ooooh!
Да и аз харесах сандалките. Нямам път към Пловдив, обаче.  Joy

# 522
  • USA
И аз и се каня на тази диета, защото тъкмо бях решила, че ще отслабвам с тичане и се травмирах. Сега само глад ми остана. Simple Smile
Ели, при теб как върви. Колко свали досега?
Дани, аз пък имам проблем с панталоните. Криси само с анцузи иска да ходи, обаче ми е трудно да ги намирам дълги, а стегнати в талията, защото той е доста слаб.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 17:04 от Winx

# 523
  • Бургас
аз съм силно несериозна и само -2 съм  Whistling

# 524
  • USA
Ели, ти много свали предишния път (ако правилно си спомням) и сигурно нямаш много за сваляне. 2кг за 1м си е много добре.

Общи условия

Активация на акаунт