Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Имам имам много имам  Joy

# 526
  • София
Уинксче, не знам как стои там въпросът с корекции на дрехи при шивач, но аз съм носила детски панталони да им сложи шивач такъв ластик с дупки и копчета, за да могат да се регулират в талията, и е много практично. Повечето панталони позволяват такава корекция.

А 90-дневната може ли да се прилага за по-кратки периоди – например за две седмици? Mr. Green

# 527
  • Асеновград
Аз изобщо не съм се теглила , искам да си сваля корема и паласките и да се почувствам по-добре , защото сега ми тежи тоя корем , не ми е комфортно с него.Миналият път ми беше лесно , но накрая ми писна.В началото съм ентусиазирана и си измислям интересни рецепти , дори се храня по-разнообразно , отколкото като не съм на диета.

# 528
  • Бургас
А 90-дневната може ли да се прилага за по-кратки периоди – например за две седмици? Mr. Green
Не, по-добре пробвай да се храниш разделно. Пържолка със салатка. Внасяш малко калории и пак се отслабва.  Peace
Обаче аз съм лакома  Confused И аз искам да махна палазките и корема ама това е най-трудната задача. Трябва и фитнес.  Whistling по принцип съм ги намалила видимо ама е незначително... за сега...
Само да ми мине тая тъпа алергия.... Красотата изисквала жертви...хм....Това ми е последното боядисване на коса, ще си ходя бяла и красива  Joy писна ми от тази кашлица, очите ми изхвръкнаха.  Tired

# 529
  • sf
ДВ
Ох, на фона на ужасномного работа и ремонта вкъщи, днес стъпех зверски накриво и така артистично се пльоснах с цялата си тежест  ooooh! ако нямаше хора,щях да се разрева. Сега кракът ми се поду, боли ме ако опитам да се отпусна на него, но дано утре е добре,че жива-умрела имам неща за носене и не търпи отлагане.
намрънках се  Crazy

# 530
  • София
Шуши, към къна алергична ли си?

# 531
  • София,
Е Вики ти пък- слагай студени компреси цяла нощ - стегни го с нещо и дано утре си по добре, но внимавай не го натоварвай!
Шуши и аз така - много свалих , ама пусто корема и паласките още си стоят и уж свалям свалям и хоп за три дни се натъпча и обратно. Имам още едни пет кила, да свалям и нестава и нестава, уж изкарах отново почти цял цикъл пак на диетата, ама истината е че не бях много стриктна и уж свалих с триста зора две килца, ама накрая се оказа че си ги върнах та и с едно отгоре. А тая вечер пък така се натъпках - мразя се. Има дни в които спазвам стриктно и ям по малко и като видя че малко сваля и се отпусна и хоп веднага си ги връщам. Нещо ми е много трудно напоследък и хич не се справям и лошото е, че налитам само на сладко - особено като съм в цикъл Joy.
Уинксче и аз за вероника така търся избиратлно дрехи и знаеш ли аз слагам на панталоните, на клиновете , на полите допълнителен ластик. Намирам ръба където съшито -овътрешния разпорвам го леко така че да може да мине безопасна игла - измервам парче ластик по корема на Вероника и го намушвам вътре отгоре върху този който си е в дрехата, но това само когато умните производители не се зашили ластика за колана на дрехата и така връзвам, зашивам отново и това кара до време в което Вероника се поразшири малко и и отеснее, махам ластика, който съм сложила и каа само с този на производителя Joy. как образно го обясних, дано сте ме разбрали Joy. Между другото на Вероника по дрехите често правя корекции! По моите също, даже понякога моя мъж  все  ми се кара - обичам като си купя нещо да си го преправя така както аз го виждам,  Mr. Green, да внеса нещо различно, нещо което да е моя идея, а не на производителя Joy. Колко дрехи съм си преправила - миналато лято особено, имах доста поли и рокли които ми бяха от предишното, но малко носени, обаче ми бяха станали огромни, еми всичко мина през шев и прекройки и си ги носих и им се радвах Mr. Green.

# 532
  • Бургас
Хехехе, та ти си цял шивашки цех.  Joy
И на Кривчо все са му широки дрехите, като чувалчета са му. Но определено не съм видяла дреха да му отеснее, по-скоро му окъсява  Mr. Green

Ееее Вики, гадна работа това, да се оправяш  Hug

Айка, и аз не знам вече към какво съм алергична  Tired от 2:30 съм се разкашляла, еми не издържах и станах, сега пия кафе и чакам медрола да ме отпусне, що ми трябваха кичури  Sick

# 533
Добре, че Шуши пие кафе в 4 сутринта и драсне някой ред
Иначе няма кой да се мерне цял ден в темата  Wink
Вики как е крака? Не е шега работата с такива контузии Sad
И обичам да си преправям стари дрехи  Laughing удоволствие ми доставя, но време не остава напоследък
Вчера купих на Ина дънкова пола 128 размер с идеята да и е лееееко голяма, че да я носи повече време  Embarassed е да, ама не  точно и е и на талията, и на дължина Crazy
Хубави събота и неделя да имате, че аз със сигурност няма да имам време да се лога   bouquet

# 534
  • USA
Като имах машина и аз правех такива корекции. Отдавна не ми се е случвало. Ако ги занеса да ми ги направят, панталонът ще ми излезе златен. Тук трудът е скъп и за детски панталон ще е около 2 пъти колкото панталона Simple Smile. Когато имам повече време и повече място, ще си купя машина. Simple Smile
Веси, колко е висока Ина?
Вики, съчувствам много за крака. Дано бързо да се оправиш.

# 535
  • София
Вики, аз съм пропуснала за крака, пробвай компрес със сурово яйце, помагало много.

Уинкс, твоят крак оправя ли се?

# 536
  • USA
Оправя се, май, но не толкова бързо, колкото ми се иска. Нося си шината и куцукам. Още имам остра болка в определени пози.

# 537
  • София
Аз ви чета,ама нямаше как да пиша.
Вико как си?
Шуше съчуствам ти с това кашляне,опитай с органик боя.
Нещо съм в дупка косата ми не стои нямам дрехи и обувки чувствам се Sick Sick,вместо да си взема нещо все за децата трябват пари.Тръгнах да влизам в един магазин и аха да прекрача и се сетих за зъбите на Р,е щях да ревна.
Много исках да се науча да преправям дрехи но не успях може би един ден......
Да не казвам за панталоните и анцузите от н и м скъпата преправка и цялата галимация,и те пак не им стоят,само от джъмбо и от илиенци вече ще им купувам там поне са добре на кръста!

# 538
  • София,
Привет
Иве днес и аз разбрах за какво говориш. И аз ходих днес със зълва ми до НиМ, искаше да купува на децата подаръци и ме замъкна аз да ги избирам. За Ицко там естествено нямаше нищо Mr. Green, а пък с нещата Вероника падна голям смях в съблекалнята. Харесахме едни къси червени панталонки с джобчета на сърчица и аз уверено взимам размер 110 - за 4-5годинки, една блузка същите размери и отиваме да мерим, добре че и тя беше с нас иначе - еми панталоните и бяха огромни, в кръста да не говорим, просто още едно дете като нея можеше да се вмести вътре Rolling Eyes. Мерихме най малкия номер 2-3год. - 98, еми и те са  и големи, особено в кръста и едни кройки имат - думи нямам. В крачолчетата тесни, а отгоре на талията широки, широки, дори ластикът, който е за пристягане отзад не върши никаква работа, пак са и малко широки, ама тя си е щиглец, и блузка по малка и взехме. Изобщо тя си е още за размер 98. Намерих и аз цял бански, един много сладък с Коте КИти отпред, и е едно цикламено розово, тя като го видя и даже искаше да си тръгне с него от магазина - облечен върху клина и блузата, едва успях да я разубедя, че е супер грозно.
Уинкс тези прекроявания и вмъкването на ластиците ги правя на ръка, машината не ми трябва Wink, давам само идея.
Леле Инка наистина си е направо голямо момиче, страхотно, много и се радвам Там -Там пусни някоя снимка, сега да я наснимаш с колелото!

# 539
  • USA
В Н&М тук, наблюденията ми са, че детските дрехи са големи за размера си, а дрехите за възрастни - малки за размера си. Не знам как са в България. Наистина ли има хора там, които не говорят български  Shocked?
Дани, ти съвсем ме засрами. Игла не съм хващала с години.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт