Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 659
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София,
О Уинксче извинявай дори не съм си го и помисляла,  Embarassed аз просто исках да помогна като дам идея, то и не е нужно да го правиш, ама верно ли са толкоз скъпи при вас шивашките услуги Rolling Eyes. То не че тук са много ефтинки. Аз съм направо изумена, поръчах тук на една шивачка на Ицко един елек за танците и тя ми иска около 45 лв и то без плата  Shocked. Ми то сигурно едно елече от някой луксозен магазин няма да е повече от 30 - 40 лв. Shocked, знам ли! newsm78

# 541
  • USA
Шегувам се, хубава идея ми даде ти.  Hug Подгъване на панталон е ок. $15, друго не съм правила засега, по обясними причини.  Laughing Детски панталон тип анцуг е ок. $10-15. Много ми се вижда 45лв. за елек. Ако имаш машина или приятелка с машина може сама да го ушиеш. Много е лесно.

# 542
  • София,
Имам машина, но не се оказа толкова лесно, иначе наистина бих го ушила сама, но пърмо то не е съвсем обикновен елек, а ми се шие по специални изисквания, и трябваше да го гледаме от снимки и да му сваляме кройката, абе трудно се оказа, и на мен не ми се занимаваше. И все пак и плата е специален, не се навих иска си майстор със специална машина, оверлог и т.н, както и да е - дено вече у готов утре сутрин ида го вземем, че нещо се изложи шивачката, нещо не можа да го прецении моя едричък син Joy, наложи се два пъти да го отпуска и да го преправя ooooh!.

# 543
  • Бургас
Майко мила, що за шивачка е, тя не му ли взе размерите на Ицко  newsm78

И на Кривчо 98 размер му е широк, но пък вече му окъся  Tired Вчера мъжът ми се дивеше че едно якенце не сме му го били обличали, а аха да му окъсеят ръкавчетата. Викам му не виждаш ли че му стои като нахлузен чувал  Joy в крайна сметка само Кривчо е такъв слаботелесен измежду четиримата.  Joy

Иве, какво е органик, просветли невежата  Embarassed

Айка, ще те питам после нещо на имейла   bouquet

Утре пътуваме, днес е ден за стягане на багаж  ooooh! а Кривчо и той кашлюка, е няма две седмици не е ходил на градина  Sick

# 544
  • София
Органик е марка боя-органична
От сутринта съм на метлата много домакинска работа Twisted Evil

# 545
  • Асеновград
А аз от сутринта мисля какво ще готвя в следващия въглехидратен ден  Mr. Green.Да ви кажа , много е лошо да ви съвпадне първия плодов с ПМС , питайте домочадието , дори и свекърва ми го отрази  Twisted Evil.
И аз имам да чистя , да прибирам зимните дрехи , ще пратим Тедо на вилата , не е ходил от няколко месеца , чакаме тази вечер с нетърпение , за да се наспим на спокойствие  Laughing.
Тедо порасна ужасно много от есента насам , едно яке , което купихме от Англия , му е с къси ръкави , ще го носи месец само сигурно.А обувките  ooooh!, есента носеще 27-ми номер , а сега е 30-ти.Той е едър , нищо не му е широко , още е най-едрия в групата и с най-голямата глава   Laughing.

# 546
  • Бургас
с най-голямата глава   Laughing.
Хахаха  Joy и баткото беше така. Като беше на две, ползвах приятелката ми за мярка за шапка за него.  hahaha
Моята диета се оказа временно прекратена, защото съм на медрол, а той трябва да се приеме с малко храна задължително. Е, ще се опитам да се храня поне само разделно. А в последните 10 дни кантара все се движеше нагоре поради мц, а днес след вчерашното ми повече от 20 часа будуване ме изненада много приятно с 1,3 кг надолу  #Crazy Обичам си кантара  Joy

Ивчо и той има спазми на кашлица от снощи и непрекъснато киха. Утре преди да тръгнем ще се наложи да посетим лекарката пак.  ooooh!

# 547
И Никола дръпна за отрицателно време, преди месец маратонките му бяха точно, като ги обух, когато се затопли вече бяха осезаемо малки. Имах едни отдавна поръчвани от спортсдайрект, изглеждаха ми огромни, но сега си ги носи. Освен това го измерих 108, което за него си е много

а добър ден  Hug

Чудя се и аз дали да не прибера зимните вече. Тънки панталони и тениски отдавна съм изкарала, защото на госпожата ни в един момент и писна да го преоблича по сто пъти и ни каза по тениска и без потник да го пускаме (и пак се поти)

# 548
  • София
Е това е най гадното МЦ и диета-за начало.Мен този път синдрома ме тръшна на 2 ден,елате да видите......сипах си водка,ако не разпусна ще има жертви
Яна Вики,някой друг ходили на филма???игрите на .....да не пиша думата че съм гладна.. Laughing

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 18:33 от Gotza

# 549
  • София,
Ха,ха а знаете ли какво е да ви съвпадне първия ден от цикла с водния ден Joy Joy, аз колко такива съм изкарала Joy. А и какъв тежък цикъл карам - веднъж припаднах даже.
Шуше и в нашете семейство е така, Вероника на кого се метна такъв щиглец Mr. Green.
А пък Ицко беше слаб и висок и той с голяма глава Mr. Green, и сега си е с голяма, ама си е едричкък. Днес сме на гости в провинцията при баба и дядо ooooh!, еми да не ви казвам като не са ги виждали от три месеца и им се струват много заслабнали децата, та цял денсамо вървят по тях и ги тъпчат, направо се дразня вече. Crossing Arms
Утре сме на състезание в Пловдив - моля стискайте палци на танцьора ни. Praynig

# 550
  • Бургас
та цял денсамо вървят по тях и ги тъпчат, направо се дразня вече. Crossing Arms
Утре сме на състезание в Пловдив - моля стискайте палци на танцьора ни. Praynig
Ох, ставам много зла като чуя как някоя баба върви и се моли да му натъпче нещо в устата  Twisted Evil

Стискаме палци на танцьора, той ще се ги бие  fingerscrossed

Откъм обувки имам чувството че е със забавен растеж. По два сезона закача  Thinking

# 551
  • София
Леле, Уинкс, ако тук бяха такива цените, не знам какво щях да правя, аз почти нямам случай да си купя панталон и да не го скъсявам  Laughing

Шуши, ще го погледна мейла до довечера.

# 552
Здравейте!Ходих на филма разбира се още в петък.Много добре бяха подбрали актьорите,но режисьора не ми хареса как е измислил да пресъздаде книгата.Първо снимаше камерата все едно аз снимам,все се местеше,супер изнервящо.Няма почти никаква музика във филма,а той може да понесе хубава музика и да имаше един хубав саунтрак.Незнам защо така бяха решили,да е тихо,да не говорим че и диалога не беше кой знае колко.Много неща бяха орязали,но като цяло се раздвам че го гледах,много се забавлявах.После пихме по едно в Мола с мойта приятелка,бях много изморена.На сутринт оправих багажа и заминахме за Банско,само за една нощ.Аз неисках да ходя,защото е в Молерите а за мен там нестава за деца и верно не беше хубаво особено за мен,в Банско е скука за децата,но и аз не се опитвах да ги забавлявам.Ходихме до едно селце много горе в планината,после хапнахме и аз като му легнах.Като в транс бях,станах само за по чаша вино а децата нещо да хапнат и пак в стаята да спа.Лошото,че Надина много започна да кашля там,сега като си дойдохме се успокои,страна работа от въздуха ли от какво незнам.

# 553
  • sf
Аз още не съм гледала филма,ама не знам кога ще ида,че при нас е лудница.
Бях в Ботевград за уикенда с децата,че започна ремонта на банята и у нас е лудница. Прах,мърсотия, кошмар. Сега съм при брат ми,че утре сме и на работа.  ooooh!
не ми се мисли колко ще се точи. поне Вероника цяла седмица ще е в Сандански,поне нея да не я мисля. Жалко,че няма как да оставя Вико чак до петък в градината.

# 554
  • Бургас
Поздрави от Свищов. ПРистигнахме, разходихме се, Кривчо е в еуфория, чак не мога да повярвам че иска да останем да спим. Иначе хотелчето е супер, и той е доволен, ама ще видим до кога.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт