Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 658
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Шуши, успех на изпитите. Стискам палци  Hug
Аз мога да зашия само копче. Мъжа ми сам си подвива панталоните. Ако има нещо за шиене, чака свеки да се появи насам  Mr. Green
Днес Мариян мноооого ме ядоса навън. Наказах го да се прибере и да стои вкъщи  Twisted Evil

# 556
  • София,
Привет и ние се прибрахме!
Състезанието приклячи бързо, за нашите нови двойки, нали са нови - това им е второ състезание от този ранг, та рано отпаднахме, но поне ну бяха последни този път бавно бавно вървим напред, има много състезания да участват, за да натрупат точки и да почнат да влизат в класиранията, но поне са доволни децата, а и ние - разходихме се по главната в Пловдив /не бях стъпвала там от 2006г- не че нещо се е променило де/, хапнахме на една пицария, обсъдихме и летния лагер и се прибрахме. Вероника не искаше да си тръгва изобщо, искаше да остане при баба, два дни е с нея и немога да я позная отново, чак започна да ми отговаря, държе се ужасно разглезено Crossing Arms.
Вики, малкия добре ли е вече, прави му инхалации!
Шуши, успех на изпитите, а колко време ще си в Свищов, аз утре точно си мислех да ти звъня трябва да говорим нещо спешно, но хайде като приклячиш там тогава, да не те притеснявам сега! Peace
Хайде лека нощ, ще лягам, че нещо последните нощи все късно си лягам, а днес и с тази смяна на времето, още немога да вляза в час. ooooh!

# 557
 Hug
Изкарахме страхотен уикенд Simple Smile Колелото е на лице и се радва на голям интерес, чак съм изненадана
снимки тук
Но Ина вече е с наченки на ангина  ooooh! Вярно първа за тази зима, но откъде я закачи хич нямам представа. Уж се внимаваме с гърлото, че и е слабо място Sad И сега сме си вкъщи, поне Т няма и се надявам да мине леко  Praynig
Ина е около 123 -124 см висока, а за обувки не ми се говори че тази зима купувах 3 чифта ботуши  Rolling Eyes 30 номер е в момента.

# 558
  • Sofia
Сашо е около 102-104 см Simple Smile Носи 29 номер обувки, а панталоните 98 номер са му къси и широки Grinning. Може да се намърда в дрехите на сестра си (гледката е потресаваща - един ден го намерих с блуза за 1 годишен облечен по заръка на татко му  ooooh! - поне не беше розова)

Аз работя ....

# 559
Тази седмица ще съм с Надина,нещо много се сбърках в програмата.Педито ще ми даде болничен,поне са й чисти дробовете и гърлото,има много секрети но каза че не е за градина.Има нужда от противоалергично и утре ще сме и при Галя.В петък сме на зъболекър с нея пак,двата предни горни зъби се клатят много но не падат и новия буквално пробива венеца,дано издържи до петък.Утре ще пратя Никола на градина  да си ходи тези 4 дни плътно поне той.Днес неможахме да се организираме с новото време и той остана в къщи.И въобще нещо немога да се организирам,все едно съм почнала да правя сто неща едновремено и им изпускам края.
Инъче тръгнахме на пиано само веднъж седмично защото нямат повече свободни часове в Двореца на децата на Стамболийски.А трябва по три пъти седмично,но Надина много й харесва засега.

# 560
  • USA
Браво на Ина! Криси е около 116см. Обувките не знам кой номер са по българската система.

Янче, защо трябва 3 пъти седмично? И двамата ли ги водиш? Много е хубаво това с пианото.

При нас беше много дъждовно този уикенд. В събота ходихме на театър, а в неделя бяхме на Вечер на игрите у едни приятели. Беше много весело. Децата ходиха да джапат в локвите и да "спасяват" червеи, а ние играхме на филми и си правихме кареоке. Сега хич не ми се работи.  Laughing

# 561
  • sf
здравейте.
Вико е добре, има само малко хрема.Не знам, аз ли го простудих,че го събличах без яке в парка, но пък и в апартамента беше много студено, а най-вече беше адски прашно  Rolling Eyes
  Роки замина в Сандански с отбора, а ние с малкия сме при брат ми. У дома е ужас, цял следобед търках и няма отърване от ситния прашец  ooooh!

Аз  Вико скоро не съм го мерила,но е към 107см, 16кг и носи 27-28 номер, според модела.

На нас всички пък смяната на времето въобще не ни влияе, никаква разлика не усещаме.ни големите,ни децата.

# 562
Така е по програма навсякъде,три пъти се ходи в седмицата.А после в къщи всеки ден повтаряш какво си учил.Защото все пак освен свиренето има и солфеж.Не само Надина водя,но Никола чака с мене както обикновено.Иска да стои там да слушал как свирят и на него му харесва,ако след година има желание и него ще запиша,макар че засега ми е заявил желание за някакви бойни изкуства.Сега на Банско нали пускат народна музика все ставаше и танцуваше ръченица,много беше смешен ама неще да ходи на народни танци.Рита топка много но неще на футбол,нещо се притеснява според мен,явно му трябва още време.
Веси,снимките немогат да се видят.
Никола му купувам дрехи 116 а обувки е 29-30 номер зависи от фирмата,Надина е 133 а номер на обувка 31.

# 563
  • София
Лелее, много е висока Ина наистина! Кая е около 106 см., обувките май са 29.

Браво на Надина за пианото! Да оздравяват бързо и тя и Ина!

# 564
  • София
Аркси, много весело с блузката на Диди. Аз колкото и да подготвям отделно дрехите за градина и тези за вкъщи и каквито и инструкции да давам, всеки път като се върна от командировка, се изненадвам с какви дрехи е ходило детето на градина Simple Smile

# 565
  • USA
Хаха, и аз съм така с дрехите. Някои дни като го прибирам и се чудя баща му какво е мислил сутринта като го е обличал. Миналата седмица ги снимаха в градината и моят човек беше с възможно най-парцаливата тениска, която се намира в гардероба му, докато на другите деца само дето вратовръзки не им бяха сложили.

# 566
Ха странно със снимките  newsm78
Във ФБ в профила ми са
Ина си е висока, и тя като мен ще стърчи над другите  Rolling Eyes  виж за обувките си мислех, че има голям крак, а явно не е така. За кг не знам колко е, но не е по-малко от 24 някъде.

# 567
Здравейте!
Дели е около 112см, 27 номер обувки. 116 дрехи са му абсолютно точни, но му обличам и по- големи.
Игрите ще ги гледаме в четвъртък. Напоследък гледам на кино почти всичко, което излезе.
Днес ми е втори ден на плодове и ядки. Мисля и утре така да изкарам. Бях качила 3кг.
Мими, какво направи Мимко?
Веси, да се оправя детенцето.
Ние веднъж на Банско спахме в Молерите. Бях бременна с Юлиян. От купона в кръчмата не можех да спя.
Тези дни ще запазваме почивката за морето.

# 568
  • София,
Леле за сетен път се убеждавам колко е малка Вероника - висока е едва 103-104 см. Тежи едва 12,900, обувчици номер 25. Embarassed
Онзи ден като я водих на танци и я сравнявах с децата от нейната група  - ами доста си е дребничка, а другите момичета са едни едри, т направо се губи, слагат я в първата редичка с децата от първа група, с тях се слива перфектно, даже има един кавалер от първа група и той държи да играе винаги с нея в двойка, даже сам си я търси и придърпва Blush, пък момиченцата от групата му се сърдят Mr. Green.
Бубе и аз съм качила два килограма и все се мъча да ги свалям - изкарам три четири дни на плодове и после пак се отпусна, уж ги сваля и хоп отново си ги кача. Днес даже мислех да изкарам на вода и чай - нямаше никакви плодове, а не ми се излизаше, обаче сготвих един праз с яйца за мъжа ми че той е на белтъчен и така се наядох и аз като за световно Tired, пуста лакомия край няма. Утре мисля да готвя леща за останалите, но аз твърдо ще съм на плодове, даже преди час тичах до пазара и се заредих с плодчета. Утре тъкмо и доста работа имам та дано не се сещам за ядене ooooh!. Пуста воля къде се изпари??? newsm78

# 569
Бубе, излъга ме, не ме слуша, държа се безобразно. А и аз явно съм поуморена, та съвсем ми кипна.
Мариян и той не  е от високите - 105-106 см. е някъде, 27-28 номер обувки носи. На тържеството беше до едно момче цяла глава по-високо от него, моя се изгуби  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт