Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Асеновград
Като сте тръгнали да се оплаквате да ви споделя какъв разговор проведохме с Тедо вчера след градина.
Аз : Как прекарахте днес , мамо?
Той : Добле , учихме за пожаля , в градината има два малькуча , ако стане пожаль.
Аз : Разкажи ми повече , аз не знам какво да правя , ако стане пожар.
Той : Слагат се мокли къльпи.Ти защо не знаеш , като си ходила на градинка , не са ли ти казали ?
Аз : Сигурно не.
Той : Да не си била наказана?Аз днес бях наказан две пъти.
Аз : Защо , бе маме ?
Той : Ами , защото се целувах с Даная по устата.
Аз :  Shocked.
Та така я караме ние  Laughing.
Там - там , не ги виждам снимките и аз.

# 571
Ха! И Косьо ми разказва миналата седмица за пожарите  Mr. Green В събота ходихме до Крушуна на водопадите и се чудихме ако се подпалят дърветата с вода ли да ги гасим или с пяна  Joy
Явно учат по една програма, обаче.. днес ми обясни да не целувам Йосиф по устата, защото така ще се целува след като се ожени... за момиче или момче  Laughing
Да кажа и колко е порастнал - 115 см някъде, 31 номер обувки  Shocked, 20 кг.

# 572
 Joy Тресна ги пролетта  и почнаха да се целуват. На Мариян приятелката обяснявала на Ганчо, че се крият като се целуват, защото учителките не давали  Joy

# 573
  • sf
Аз пък ходих да си прибера моя по спешност,че получил астматичен пристъп и не могъл да заспи от кашлица  водих го и на доктор, съвсем леки обструкции, предполагам,че след 2-3 инхалации ще се оправи,но утре няма да го водя, за после ще видя.
Ама си избра най-неподходящия момент, у дома лудница, аз имам работа за двама, мъжо се е зарил в мазилка и тръби, а няма кой да го гледа  някой път закона на всеобщата гадост е много силен   
добре,че брат ми живее наблизо, та сме се приютили там.

# 574
  • София
ДД
Изчетох Heart Eyes
Вики да не го е провокирал праха?бързо даму минава Hug
Мноо са смешни любовните трепети,Ники и той има.Ставал на магьосник докато г-жата била до тоалетна и целувал Хриси Crazy
Моите са около 111-113 и носят 27-28 според обувката.
Снощи инцидентно ходихме на кино,гледахме Игрите-очаквах много повече,малко на Алиса в страната на чудесата ми приличаше,иначе Яна е права за позиционирането на камерата за саунтрака.Дволна бях че бяха малко хора и все над 25години и не се ядосвах с разни ....
На едно място като изкачат кучетата на филма и подскочих от страх,че се бях замислила за театър,жената до мен се уплажи от моя подскок,ама такъв смях ме хвана.
Чудя се за някяквя 2-3 дневна екскурзия без деца май месец,дайте предложения?

# 575
  • USA
Иве, в България или извън? Само двамата с Х. ли?

Криси никакви трепети не го гонят. Тук момичетата ги гонят да ги целуват. Тук по принцип ми прави впечатление, че жените са доста по-агресивни към мъжете. В университета ми бяха много нападателни. Може и в БГ да е така вече (дано да не е).

# 576
  • sf
Иве, в БГ или чужбина?
аз докато намеря време за Игрите и ще го свалят от екран  Crossing Arms

два дни търся цветен принтер из квартала и все не намирам  Hug

# 577
  • София
Извън Бг,тук ги знам местата.
Незнам дали са ви нападателни жените,обаче в един филм по действителен случай,ми направи впечатление глупоста им. Wink

# 578
  • sf
До Истанбул има чудесни пакети за 3-4 дни.
Аз точа зъби за Румъния,за Дракула.

# 579
  • USA
Хехе, Иве, то глупави хора има навсякъде.  Laughing
Аз бих отишла до Виена или Прага. Всъщност, зависи какво точно ви се прави.

# 580
  • sf
Виена,Прага и подобни според мен не си заслужават за 2-3 дни. Само тичане ще е .
Не че Истанбул се разлежда за тия дни, но поне е по близо.

# 581
  • USA
Аз съм била в много европейски градове за по 1-2 дена. Заслужаваше си всяка минутка Simple Smile.

# 582
  • sf
Добре,де ,нека са европейски  Joy

# 583
  • София
Била съм в Прага Будапеща,обаче пак искам,мислех и Истамбул.Само не ми се нрави "програмата" искам на спокойствие..... Има време ще обмисля

# 584
  • sf
Иве, ние като ходихме в Истанбул сами си обикаляхме , само питахме за часа за прибиране.

Леле, тоя Вико ми скъсва нервите , три пъти го гоня на площадката на етажа, няколко шамара изяде и не спира,не спира с лиготиите. Не го издържам вече  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт