Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 645
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Аз много искам да посетим Истанбул.
Научих Дели на морски шах и така уплътнихме вечерта.

# 586
  • София
хубаво си направила, Бубе!

Напоследък Кая е много изморена вечер и ми се оплаква, че не може да спи в градината следобед, защото много от децата шумели и й пречели...

И ние се обясняваме за целувките по устата Laughing трудно е да я убедим защо не бива, т.к. ние все още така я целуваме нея  Embarassed

# 587
 Simple Smile
Разбра се мистерията със снимките Wink
От тук би трябвало да се виждат - цък
Извинявам се Embarassed
Големи любовни трепети са обхванали децата   Laughing
Ина се оправя, утре ще я заведа за тържеството до ДГ, че госпожите помолиха
Отпадна ни пътуването за уикенда Sad
  bouquet

# 588
  • Sofia
Веси, страшно е колелото Simple Smile

# 589
  • София,
Веси, страшно е колелото Simple Smile
Да наистина е страхотно, със здраве да си го кара Инка! Hug

# 590
  • Асеновград
И Инка е страхотна , пораснало момиче  Heart Eyes.

# 591
Привет!
Знам, че е обсъждано сто пъти, но споделете кой какъв инхалатор има  Praynig Гледах един Омрон С28  Rolling Eyes
Пепи ми е с бронхит...
 Hug

# 592
  • София,
mimoza-pm Моите и двата са не Медел Фемили, единият е доста голам, но другият е съвсем мъничък и компактен и аз си го разнасям навсякъде! Мисля че Омрона е доста добър и е най предпочитан, т.е е най - масов. Аз не го харесвам единствено защото неговите консумативи са с по различни накрайници и си се ползват само те, т.е. неможеш да използваш други, или най обикновени. Хубаво е ако правиш инхалации и на двете деца да си купиш отделно за всяко маска, с чашка за разтвора и отелна тръбичка!!! Peace
Вентолин ли ще инхалираш?

# 593
  • sf
Моя е Омрон С28- доволна съм,но нямам сравнение с други все пак.

# 594
  • София
ДД
Влетявам,Ники ми е с разстройство,какво да дам?без отвари от билки няма да иска

# 595
  • USA
Иве, аз в такива случаи давам соли срещу обезводняване, имаше такива прахчета в България. А, и Биогая.

# 596
  • sf
Иве, колко пъти е акал, да не е просто от храна?
Инак- ентерол, линекс, смекта. И много помага чай от суха кора от нар.

# 597
Иве, и аз с  Биогая и диета - солети, бисквити, препечени филийки т.н. знаеш си го 
Банани -помагат  Peace
 Hug
Най-хубавото на колелото е, че се радва на голям интерес и аз мога да пия кафенце  почти на спокойствие Mr. Green
  bouquet

# 598
  • София
Гоце - лечебна хумана с вкус на банан, просто банан, компот от дренки, сок от моркови, моркови, имаше един сок на Хип ако не се лъжа - детски, който съдържаше сок от шипки, ако не обичат чай.

Много хубава Инка! И колелото и каската също Simple Smile

# 599
  • USA
Веси, и колелото и колоездачката са страхотни! Сега трябва цялото семейство да ходите да карате заедно.  Laughing Аз чакам да ми мине крака за да го направим. Значи, откакто ме боли само си мисля какво ще правя като ми мине Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт