Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 640
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • sf
Направо не помня какво е да седя на пейка, а той да кара колело. Номера става само ако е оградено място без хора. Коронния му номер тези дни е да кара право срещу някой и в последния момент да кривне  ooooh! лошото е,че и човека отсреща кривва в последния момент и обикновено в една и съща посока и става една  Rolling Eyes и колко говорих, виках, няма файда, скоро май ще му отнема колелото  Crossing Arms

# 601
  • София
За нара се сетих,преди седмица имаше в магазина днес няма,кой го разграби.....пратих моя да търси ако намери добре.Как се прави чая,Вико?
Дадох хидрасек ще дам и линекс благодаря за съветите Hug

# 602
Иве, също локум/нишесте/ и чай от джоджен  Hug
Благодаря на отговорилите.  Hug Дани, за сега го давам Вентолина като сироп. Ама много лошо диша милото, дано не направи някой пристъп  Praynig

# 603
  • София
Мими, а се оправя бързо човечето!

Уинкс, разбирам те, аз а съм сложила по-елегантни обувки с костюм (а понякога се налага), а после си плащам с цяла вечер болки в кокала на ходилото, под големия пръст. Явно ще трябва да отида на ортопед, колкото и да не искам  Confused

# 604
  • USA
Ох, аз от 2 седмици съм с маратонки в офиса, защото нямам равни обувки официални, нито панатлони за равни обувки. Но смятам да избутам някакси. Не искам да си купувам нови работни панталони само за 1-2 месеца.
За пръв път чувам, че локум помага. Винаги съм си мислела, че захарта е противопоказна при разстройство.

# 605
  • sf
ами аз го правих на око, запарвам малко кори в чаша вода и давам, не знам дали има точни пропорции.
Наложи се да ходдя с Вико до офиса, той заспа в колата, а сега е кисеееел, ужас.

# 606
Здравейте!
Хубаво колело,безпроблемно каране желая!Мен също карането на колело ме облекчава,особено сега като градинката ми е така близо.Ние открихме сезона още преди три седмици с колетата,но сега не им давам заради кашлицата на Надина,а пък Никола във вторник вечерта вдигн темп. та от вчера съм с двамата в къщи и е голямо напрежение.Дадох му инфлоцид и не е вдигал вече,незнам какво беше това,но не смея да го пусна тази седмица.
Бързо оздравяване на всички!Айде като се оправят децата да си направим пак среща!

# 607
  • София
Уинкс, между другото, преди няколко седмици приложението на Капитал Light беше за настолните игри, беше много интересно, бяха представени и такива заведения, където можеш да отидеш с приятели и да играеш. Стори ми се много интересна една игра Диксит и съм решила да си взема такава. Вие какво играете?

# 608
Здравейте Hug
Чета ви постоянно ,но няма какво да пиша.Ева ходи на градина,с Вико сме навън предиобяд,след това спи вкъщи и после пак илизаме навън.Имам голямо постижение - през деня заспива сам без да го кърмя  Mr. Green bowuu.
Веси колелото е много хубаво ,а колоездачката е номер едно.Бяхте ли на Кюстендил за Деня на пролетта?
Мими,бързо оздравяване на Пепи  HugНашият инхалатор е Омрон,доволна съм  Peace
Иве как е дечко,има ли още разстройство?
Яна дано при Никола е било нещо инцидентно.
Аз си взех поредицата на Стиг Ларшон- Милениеум- и много ми харесва PeaceУинкс ти ли не искаше да я четеш?Бързо да ти се оправя крака  Hug

# 609
  • Бургас
ДД
Как са болничките днес? Бързо оздравяване.  Hug
Колоездачката е супер, а само колко голяма изглежда  Crazy
Кривчо тука е като изтърван, не иска да яде...  Whistling не иска да спи на обяд... Twisted Evil нон стоп картун нетуърк се върти  ooooh! Иначе и тука ни научиха вече....  Whistling Продавачка казва на колежката си "ама той много приказва"  Mr. Green атракция сме в иначе скучен Свищов, навсякъде ни запомниха  Mr. Green Е, няма по-мръсен, неуреден и прашен град  #Crazy Утре е последния изпит и нямам търпение да се махнем от тук.

# 610
  • София
Kaми, това си е голамо постожение, браво! Аз я чета сега поредицата, първата книга я свърших и започвам втората.

Шуши, дотук как минаха изпитите?

# 611
  • Бургас
До тук отлично минаха, ама нашата катедра са супер. За съжаление не можаха да ни издействат последния изпит да го изтеглим напред че да си ходим, ама здраве да е. Утре е финансовия мениджмънт  Sick Имитирам учене.  Whistling

# 612
И аз изчетох Милениум,но първо бях гледала филмите.Оригиналната версия преди години и сега зимата новия с Даниел Крейг.Не го харесвах този актьор,но във филма ми хареса.Също и музиката към филма много ми допадна.
Дойде ми доста нанагорно тази седмица с децата,утре ми е доста натоварен ден.Зъболекър,педиатър и други задачки закачки.Мъчение е и да мисля постоянно какво да им готвя,ама сега се оплаквам а от юни оставаме три месеца заедно,нон стоп  ooooh!

# 613
  • USA
Айка, ние много не играем такива, а ми се иска. Има доста интересни. Имам известен поглед покрай работата ми в Мател. Вкъщи играем доста на Scrаbble. Бих си взела Pictionary, наскоро ми похвалиха Apples to Apples. Scene it е за киномани. На гости съм играла и на други игри, но не съм голям експерт. С нашите приятели играем на асоциация на филми. Тази игра, която казваш не я знам.

Ками, да реших да не ги чета тези. Доколкото разбрах, първата е супер, следващите не.

Шуши, стискам палци! Аз само хубави работи съм чувала за Свищов Simple Smile, не съм била там.

Иве, Ники оправи ли се?

Янче, и Никола ли ще го спреш от градината през лятото?

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 18:49 от Winx

# 614
Да и него ще го спра,той и без друго си ходи с мъка и без желание,по задължение.А и ще минемзаедно на летния режим,не ми се ще да се разкарваме с Надина до градината и обратно,няма смисъл за мене.Ние общи игри засега неиграем.Да си призная не съм фен аз,никога не съм участвала и не ме влече.Обещала съм игра а думи за деца да купя на Надина,засега това.

Общи условия

Активация на акаунт