Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
ДД
Добре е Ники от рибното масло е,дала съм в повече че е течно! Twisted Evil
Веси супер е!
Ние не изграем освен ако не ни изврънката за черен петър,иначе чакам с нетърпение да са готови за белот Joy обичам я тази игра.
Шуше учи.... Wink
Утре си идва сестрата на мъжа ми и ще имаме гости,дайте идеи за готвене бързо и вкусно

# 616
  • София
Гоце, риба с ориз/ спанак.

тази игра Dixit ми изглежда много приятна. Ето:
http://www.capital.bg/light/tema/2012/02/23/1772795_diksit/

Днес видях, че в Амазон я има доста по-евтина, отколкото четох, че се продава в Бг и я поръчах, да видим Simple Smile

# 617
  • USA
Много добре звучи тази игра.

# 618
Много весело звучи тази игра Simple Smile Аз обичам всякакви, но напоследък не играя никакви, само с децата се гоня  Grinning
Ками, браво, наистина си е постижение  Grinning
Янче, три месеца  ooooh! На мен и една седмица ми се увижда с двамата. Писала съм само август да почива Мариян, ама то с тези болести не му се събира цял месец ходене...
Пепи пу-пу върви към подобрение  Praynig
Иве не съм по ястията, но мога да ти кажа много бързи курабии  Laughing

# 619
  • USA
Мими, дай рецептата за курабиите. Simple Smile

# 620
Добро утро
Не пиша ,но ви чета редовно.Сашо е на градина ,но ме е срам да ходя да го прибирам ,защото всеки ден е сътворил нещо .А иначе е от дребничките в групата около 105см ,17-18кг но пък носи 28 номер обувки.

# 621
  • София
Аз писах, че ще ходи цялото лято, тази година нямам още яснота кога ще съм в отпуск.

Чакам курабиите Simple Smile

# 622
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.15
Ето тук, последната рецепта -"Бързи, шприц-сладки". Аз правя половин доза. Между другото на тази страница има рецептата за бърза торта "Медовик". Мноооого ми хареса  Grinning  Hug

# 623
Айка в Н&М има пола заедно с трико за балерини за 20.00лв.Само че трикото е с презрамки PeaceТи започна ли втората книга от Милениум,вярно ли е тъпа?Толкова пари дадох за тях,ще се изям ако се окажат глупави и не така интересни като първата Sick
Аз ходих днес до Мола да търся на Виктор маратонки,но нищо не ми хареса.Тези ,които ми хванаха окото пък ми се сториха доста скъпи Shocked
Ние тези дни сме сами с децата и ако времето е такова ще изкукаме.
Ние играем Скрабъл вкъщи,по- скоро играехме,сега нямаме време и възможност Mr. Green

# 624
 Hug
Ками не сме ходили  на 21 на К-л. Аз не го обичам много този празник, голяма цигания настава навсякъде  Rolling Eyes
Вчера мина тържеството в ДГ, много се забавлявахме, госпожите добре се представиха, а децата бяха невероятни сладури.
През цялото тържество снимах клип, а накрая се оказа, че само съм си гледала и нищо не съм заснела.
Скрит текст:
снимах с тел на мъжа ми дето хич нищо не му разбирам
Умрях от яд Sad
Ина вчера я мъкнах сутринта на репетиция, после с мен в офиса и после тържество. Накрая детето беше изтощено Sad( заспа в 18.30
Играем табла, че и Ина играе, но по нейни правила  Mr. Green Черния Петър, Доминото и едни пумпали от списание "Мечо Пух" са на почит  Peace
Айка играта Dixit  ми изглежда много интересна   bouquet
Препоръчайте някой хотел във Велинград за събота - неделя?
Разписах се  Embarassed
А навън е студ и такъв вятър  .....

# 625
Много е хубава Инка,пораснаха децата!Веси и аз редовно го правя този номер с камерата.
Днес бяхме на зъболекър,извадихме на Надина предния зъб,другата седмица и втория преден,почна и два кариеса да й прави.Прегледаха и Никола,как се нави и седна на стола незнам.Има един кариес детое тръгнал вече,но зъболекър. каза началото на юни да го заведа за правене,щото още не е за правене.Незнам как ще мине юни месец,далеч е ама мен отсега ми е тегаво.Дано ме изненада позитивно.Прибрахме се,сготвих,прибрах зимните дрехи.Но немога да си намеря място,кучето ми е много зле,трябва да вземем решение утре вдругиден да го приспим,натам отиват нещата.

# 626
  • София
Прибрах ме децата,ауууу голяма врякане и пискане.Радослав се е научил от мен на "Мамичката му"нали съм кОлтурна.
Веси,гранда е най подходящ за мен голям топъл басейн за децата и за киснене за децата,чистотата и басейна си заслужава парите.Била съм и в олимп,водаа е по студена ако не те притеснява ресторанта там е по добър.ако идете в първия не яжте там скъпо и не добра храна.Седнете в центъра на Милениум или в Рик таверната.
Имам си навито на пръста едно желание,да видим кой ще ми го изпълни,достигам гадните 35г и ме хващат....
Ками разгледа ли обстойно Н и М?
Отивам да гледам скрития текст на веси
Яна най обичам така притеснявам се за нещо а то става както не съм го и мечтала

# 627
  • София
Kaми, аз намерих най-сетне поличка, от една приятелка ще взема. На книгата съм съвсем на първите страница, та не мога да кажа. На мен ми е интересно какво ще стане с връзката м/у Лисбет и Блумквист. Женска му работа, все любовта най-интересна  Laughing.

Янче, ужасно е това за кучето Hug, това ми е едно от нещата, които ме спират да имам домашен любимец.

# 628
  • Бургас
Прибрахме се, у дома си е най-хубаво Laughing
Сесията приключи успешно, ама този последния беше голям...
Скрит текст:
цербер  Close смотльо  Crossing Arms
Ивчо искаше да остане още една седмица, да му се ненадяваш на ентусиазма.  Whistling
Иве, Кривчо обижда на "охлюв неземен"  Embarassed
Инка е много сладка  Heart Eyes

# 629
  • София
охлюв земен е добро Laughing

излизахте ли днес? Много мрачно изглежда, аз мислех да караме колело в парка, но Кая е с лека хрема и ще я оставя вкъщи под витаминна атака, дано се оправи, защото не искам да пропуска тържеството в градината в понеделник. Само до аптеката ще отидем за осцилок.

Общи условия

Активация на акаунт