Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • sf
ДД
Аз работя усилено, Вико излезе малко с баба си.
Напредваме с банята лека-полека.
Такъв ужасен херпес ми излезе, половината ми горна устна е в малки херпесчета,които се сливат в един, чак ме боли,щом не ми се и яде  Joy и го мажа с някво лекарсвто и нищо, само времето помага.  Rolling Eyes

Ние с Вико играем на домино и не се сърди човече , война, ама той много лъже  Rolling Eyes все мами,за да печели
и никой друг  не иска да играе с него, само аз му се давам  hahaha

# 631
Привети    Hug
Тук пак се раздуха, иначе точно по обяд имаше един час, в който не духаше и бяхме навън  Grinning
Айка дано се разминете  Praynig На нас Осцилок. никога не ни е помагал. Два пъти се опитвам да стопирам започнала хрема с него и нищо  Crossing Arms
Веси, Инка е прекраснаа  Heart Eyes
Шуши, браво,все така до края  Hug

# 632
  • sf
Аз този зимен сезон при начални симптоми на настинка действах така- инфлуцид/понякога осцилоконцинум/,витамин С, шуслерови соли 3, много чай с мед и лимон. Поне 3-4 пъти тази зима успях да стоперам дори и при Вико.

уф,такова чистене му ударих днес, май толкова стриктно не съм чистила през целия си живот  hahaha
я кажете стилът си на чистене и какви препарати ползвате  Flutter

# 633
Здравейте
Ние днес бяхме навън доста време,въпреки вятъра.Двамата вкъщи за нетърпими CrazyЕва само иска да играе на нещо,а Виктор ходи след нея и руши всичко.Тя съответно се сърди и започва да му вика и настава голяма лудница- той реве,тя дудне след него Mr. Green
Вики снимай банята като е готова.Стила ми на чистене е -когато мога свършвам по нещо LaughingПреди чистех основно през два дена,всичките стаи.Сега това е невъзможно и чистя ежедневно , но по малко.Всеки ден пускам прахосмукачката докато сме навън и съм много доволна от тази привилегия GrinningКато се прибирам бърша прах и пускам пералня почти всеки ден.Вечер простирам и когато се къпя мия банята ,но това последното реших да си го спестявам и вече един месец не съм я пипала.Антон каза,че той ще я мие ,но това не се случва Mr. Green,ама и аз този път няма да пипна,заинатила съм се.Препарати ползвам на Фрош- за пода и за прозорците,за банята Саво ,но сега ще пробвам с Цилит Банг Grinning

# 634
  • Бургас
Цилит банг е супер ако имаш душ кабина и трябва да измиеш варовика.  Peace
и аз не съм пипвала скоро банята  Embarassed
Ние пък ходихме до Созопол, много драго ми стана на душата. А морето беше страхотно, а пясъчната ивица определено е пощадена  Simple Smile

# 635
Здравейте!
Ние сме добре, но напоследък не успявам да пиша.
Гледах Игрите на глада. Много ми хареса. Страхотни дрехи, прически и грим. Вчера бях на театър. Гледах Почивен ден, доста се посмях.
Ние от юни също ще сме си заедно, но чакам този период с хубаво чувство.
Чистя всеки ден с прахосмукачка, с мопа почти всеки ден. Тоалетните и банята веднъж седмично. Откакто Дели пишка в тоалетна и по-често се случва, защото понякога не цели добре Mr. Green Пералня пускам 6 дни в седмицата. Любимите ми препарати са Циф и Доместос. Доместосът  сега го замествам с един препарат на Карфур.

# 636
  • София
Забравихте печката хладилника шкафовете,нарочно ли ги отбягвате.....
Пускам прахосмукачка всеки ден ,даже по два пъти.Пера 1 път на ден,сушилня или на вън,миялна всеки ден.Банята и плочките в коридора с препарат за прозорци/скоро и аз не съм я чистила/а тоалетната редовно с доместос или там нещо...Любими препарати нямам,но пък от Карфурскиге съм много доволна.Оцета и водата за хромираните са изеални.Спирт и вода за кухненските шкафове.
Гостите си заминаха,сега чистим и оправяме ще се къпем и тн.Тази събота и неделя не съм починала,а утре имам работа.

# 637
  • Асеновград
Отбягваме ги , Иве , веднъж на високосна ги чистим  Mr. Green.Моля ви се , не изброявайте колко често кое чистите , че ме депресирате.Аз си знам , че съм мърла , ама вие излизате маниачки на тема чистота , всеки ден прахосмукачка или парцал за мен е нечовешко.

# 638
  • sf
е що ли ми трябваше да питам за чистенето  Joy
аз хич не си давам зор, това ми е най-омразното от всичко домакинско.  Sick
фурната никога не я чистя,освен ако не ми изкипи нещо вътре  Joy
прозорци-абсурд, зад пердетата не ги виждам  Mr. Green
инак мета и минавам с парцала на 2-3 дни,всеки ден е абсурд, не съм маниак  Rolling Eyes
за банята- правя си оглушки и свеки я чисти  Mr. Green
пералня пускам най-много 2-3 пъти в седмицата. направо не знам какво толкова перете всеки ден  Joy

у дома е лудница, мъжо е крайно изнервен, добре че съм на работа утре, с такъв кеф ще си обикалям улиците, хич няма и да бързам да се прибирам.  Crossing Arms
И Роки се прибра, в пълен състав сме. Ходихме дружно на баня , голям смях е  Joy
сега е такова спокойствие вкъщи,че чак не ми се ляга,за да му се наслаждавам,ама ми се спи.
така че- лека нощ  Hug

# 639
  • София
Вики, Били, само няма да се притеснявате, да не мислите, че случайно не коментирах по темата Simple Smile
само с почти ежедневно пускане на пералнята мога да се отчета...

Довечера е тържеството в дг, нямам търпение.

# 640
  • Бургас
Абе всичко ще си кажете вие  Mr. Green
Скрит текст:
тъкмо си мислех - не може само аз да съм такъв непукист, даже не съм обърнала внимание, че майка ми докато е била тук е изчистила и банята  Embarassed ще взема да я викам по-честичко  Whistling

# 641
  • Асеновград
О , ако докато ме няма , свекърва ми изчисти , обръщам внимание , щото си личи  Mr. Green.

# 642
  • Бургас
тогава не се самообиждай  Wink
 Мразя да разопаковам багаж, едната чанта я оправих ама Кривчовия куфар още стои ...

# 643
  • USA
Аз толкова мразя да чистя, че не мога да си представя да си го причиня ежедневно.  Mr. Green При нас се чисти веднъж седмично. Банята - през седмица, прозорци - веднъж годишно. Сега мисля да извикам чистачка за пролетно чистене, защото аз нямам време и с кракът ми съвсем няма да стане. Перални пускам 3-4 на седмица, обикновено през уикенда. Какво перете всеки ден? То вярно, че моята пералня е доста голяма, ама множко ми се вижда всеки ден да пера. Шкафове етц. само като са видимо мръсни.
Били, по-добре ли се почувства?  Mr. Green

# 644
  • Асеновград
О , да  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт