Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 653
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Велина как е малкият?Повръща ли още?
Мая за съблекалните в басейните хич не се бях замисляла ThinkingИ все пак при момчетата е малко по лесно от чисто хигиенична точка,затова може сами да се къпят.Или се лъжа?Не мисля обаче ,че Ева е способна да се измие добре .Офффф.......
Утре мисля да ходя на гости на сестра ми и май ще няма да водя Ева на градина ,защото и тя би искала да види леля си.Ще го помисля тази нощ Mr. GreenНапоследък спя доста зле,Виктор се буди за кратко ,но аз се разсънвам и после трудно заспивам ,и когато вече съм се унесла той пак се събужда LaughingПорочен кръг.....

Хепи на Раковска,или това в Мола на Стамболийски? Praynig Laughing
Бубе и аз мисля,че естествено ще дойде момента ,но мъжа ми не е на това мнение.Аз се къпя гола с моите деца ,но той никога досега,все си обува бански Grinning

# 211
  • На края на вселената!
ЗА ХЕпи на раковска.

# 212
  • sf
И аз съм за Раковска.

Точно с криене се създава интерес на децата. Те по природа са любопитни , а усетят ли,че нещо се крие и съвсем стават такива.

# 213
  • Sofia
Където кажете - ако всичко е наред съм там.
За къпането - ние се къпем заедно Simple Smile И аз съм на мнение, че сами ще се се наредят нещата. В един момент те няма да искат ние да сме в банята. Сашо е наясно с различията от както се е родила Диди. Пита си детето и ние сме обяснили (разбира се като на 3 годишен). Скритото е интересно.

Саш е със зверска кашлица. Утре ще го водя да го слуша педито, но при всички случаи е вкъщи и започваме инхалации ... Дано да не се влошава  Praynig

# 214
Е колкото се изкъпе... после пак. Мен повече ме притеснява да не се подхлъзне или да се заплесне нещо и да забрави да излезе  Mr. Green Сега като го оставя сам в банята все се налага да го подсещам да приключи
В нас аз не се крия. Случва се докато се къпя да почука да ми каже нещо важно. Баща си обаче не са го виждали гол.
arksi_ дано се размине без усложнения  Praynig

# 215
  • Асеновград
И ние се къпем заедно - или аз или баща му с него.От време на време реагира с "видях ти еди кое си" , но ние го парираме с "какво от това" , той не се срамува от нас все още , но се срамува от братовчедка си.Няма сила , която да го накара до ходи до тоалетна в тоалетната , когато е у нас - носи си гърнето на възможно най-неподходящите места.И в същото време , когато е долу и му се наложи да отиде до тоалетна , се заключва в банята да не го види случайно кака му  Laughing.
Ками , радвам се , че няма нищо сериозно при Ева.
Шуши , как е Ивчо?
Дано на Сашо му се размине.

# 216
  • Sofia
Май ще се получи срещата този път  Party Аз съм на линия, само къде ще се паркира на тази Раковска, не знам.
ДВ

Аз се изпльосквам след месеци неписане с една дилема и то свързана с Мати. В класа(сега е 3ти да напомня) с едно от момчетата всъщност се разбираха и се канеха по рождени дни, обаче сега за втори път за последния месец Мати се оплаква, че го дразни целенасочено. Първо, че харесва едно от момичетата и искал да и бъде гадже. Момиченцето е едричко и повечето от момчетата в класа я игнорират или и се подиграват, така че "обвинението" е било с цел да го обиди. По темата сме говорили така или иначе с Мати и му припомних приказката за грозното патенце  ooooh! Embarassed  не ми се смейте, както и да е, да не се отклонявам. Сега днес прясно прясно преди да заспи ми разказа, че днес го е карал да се бият, Мати се опитал да го игнорира (по мой съвет) наричал го страхливо кюфте, след като това не дало резултат обидил Бербатов  Joy - Мати му е върл фен, след като се запозна с него и получи автограф лятото - на финала тук чашата е преляла, скарали са се и момчето е посегнало, Мати се дръпнал и той паднал. Мисълта ми е никой никого не е успял да удари. Ако някой е имал търпението да изчете до тук, ще съм ви благодарна за мнения по въпроса, как бихте реагирали. Аз за себе си съм решила за мен кое е правилно и как да действам, но да си сверя часовника.

За къпането, съвсем сами не ги оставям, защото се отплесват, а и държа на качеството  Mr. Green . Понякога се къпя с тях, особено сега, когато имаме два душа в банята, всъщност те се намъкват неканени. До сега не съм се крила, мисля че ще е по вредно, ако рязко променя поведението си, така че може да се каже, че съм на мнението на Донси.

# 217
  • София,
MDS честно казано само четях, но ме мързеше да пиша, но твоят пост силно ме провокира, тъкмо мислех да ходя да измия сокоизтисквачката и да лягам, обаче ...  ooooh!
Какво да ти кажа, тепърва с какви неща има да се сблъскваш .... според мен аз така постъпвам, игнор и точка, да не се връзва, да се старае да не обижда, да отговаря на обидите с остроумие Wink, което е много трудно, т.е. да не си замълчава, но да не обижда Peace, да не удря - да отбягва ударите ако го нападат, но при него не смеят де, че той си е доста едър и ако посегне може да нарани сериозно! Според мен обаче постъпваш правилно, разговори с детето и  обяснения, приказката за грозното патенце е точно на място, и на мен ми се е случвало да обяснявам за нея! Peace
Аз непомня вече Ицко откога се къпе сам - някъде от 5,5 години, само го наглеждах и го подсещах да излиза, че можеше и три часа да откара в банята, стоеше и гледаше как капе водата от душа около него, да не споменавам колко пъти е наводнявал коридора, щото се запушил сифона Mr. Green. Вероника обаче си я къпя аз, първо защото гледам да е макдсимално бързо за да не изстива, а и тя мрази душа, неможе да стои и да и капе вода в лицето, незная как ще свикне, аз много внимателно я къпя с малкия душ,  Mr. Green - засега е така, ще го мисля по натам - но не бързам, тая все още всичко прави с моя помощ,  Mr. Green. На батко и колко бързо му се наложи да порастне, а тя е все още като бебе!!! Joy Joy
Ками вземи си някакъв стол - седалка със стол, има такива, които се разглабят и после стават и седалка само, има едни на Чиполино - Феличе мисля, че бяха, май са доста добри като качество и приемливи като цена! Аз си купх подобно, но не е на Чиполино, незная какво е от един сайт втора употреба, но е много запазено, за без пари направо и съм много доволна, защото е малко, компактно разглабя се, има си колани на самото столче, и отделно може и само с колана на колата да се закопчава, доволна съм - защото се побира перфектно в моята малка кола! Peace

# 218
  • София
Супер, че ще е петък, така ще мога, иначе другата седмица ме няма. А и Раковска ми е супер Simple Smile

от 8.20 вися в данъчното за един документ, а те почвали в 9.

Мдс, говори според мен с учителката, а щом децата са били близки - може и с родителите. Иначе и аз харесвам подхода за отговор на обидите с остроумие.

В понеделник вечерта се виждах с една приятелка и като се прибирах, таксито ми се блъсна в предната кола на светофара до румънското посолство. За щастие не се ударих много, но беше много неприятно.

# 219
  • Бургас
Добро утро,
И аз само четях  Embarassed
Ивчо е никак. Изгаря го температурата и много лесно повръща  Confused Иначе има енергия - бяга, скача, само като доближи 40-те градуса и се разлага.  Tired нурофена не върши работа, вчера прибягнах до течния аналгин  ooooh! но пък спа спокойно.
Ками, ние от скоро сме със ново столче,  взехме това много съм доволна, при все че го поръчахме без да съм го видяла. И аз като Вики, не мога да си представя как ще се облегне спокойно да спи на път. А той ако не е станал до преди един-два часа и заспива докато го друсне колата. От друга страна Кривчо е дребен и не мисля че е безопасно да се вози само със седалка, притеснява ме да не се обеси с колана при инцидент.
МДС и аз бих подходила като теб. Не насърчавам агресията, при все че е навсякъде около нас, винаги има провокатори, а баткото например все го тормозеха в началното училище. Сега той е агресивен  ooooh!
Кривчо се къпи с баща си. Аз съм го къпала няма и 10тина пъти. Но на тях им е много приятно по мъжки. Забавляват се, киснат се в легена, а аз съм припряна искам лично пространство. Иначе баткото в един момент се осъзна и започна да не иска аз да го къпя и от тогава настана разхищението на водата  Joy

# 220
 Hug
И какво решихте за петък Simple Smile
Къде и в колко часа?
За столчетата - аз съм с две ръце са такова с облегалка. Но все пак си зависи и колко пътува човек  Peace
Имам приятели, които излизат от София 1 годишно, детето го карат само до градина, която е на 2 пресечки от тях - използват само седалка.
Но ние сме си пътници - поне веднъж месечно си се возим на някъде и столчето си е задължително  Peace
В монета сме с това и на Ина и е удобно и за подремване, а има и пространство
mds и аз те подкрепям за решението ти да не отговаря с агресия  newsm10
Ако оставя Ина да се къпе сама, значи всичко ще е измито в банята, че и стените даже, но косата и няма да е пипната Mr. GreenНе иска да си мие косата и това е  Rolling Eyes Ние с нея си се къпем заедно Wink За половете много сме си говорили и обяснявали, простичко по детски отговаряме на въпроси всякакви, като се старая да не крия, че наистина после се предизвиква нездрав интерес  Wink
Виж баща ми изживя голям шок миналата неделя, когато ни в клин ни в ръкав по средата на обяда Ина заяви "Дядо а какво е секс"  hahaha

# 221
  • Бургас
Виж баща ми изживя голям шок миналата неделя, когато ни в клин ни в ръкав по средата на обяда Ина заяви "Дядо а какво е секс"  hahaha
Joy Joy Joy представям си що за инфарктна ситуация се е получила.
Кривчо още не е задавал такива въпроси. Може би защото тази година още не е ходил много на градина и е наваксвал с игрите вместо да обменят информация.  Joy

# 222
  • sf
Уф, нещо ме дразни гърлото пак. Ще се мажа май с гранофурин  Rolling Eyes

Ходихме до Кауфланд сутринта, беше чудесно, празно.

взех малко черен дроб ,че го загледах, а сега се чудя как да го Thinking сготвя

# 223
  • София
Ехооо
Ето ме,наработих се за днес почвам чистене готвене гладене и....филм
Ама там няма къде да се спира до хепи,ами маси не запазват.Както решите де....ще се присъединя.
Утре ще имат театър Баба Марта Rolling Eyes купих за всички мартеници,за учителките каквито са ни кипри едни много симпатични,ама децата ще изберат.За тях мартеница смърф -Ради,мартеница спайдър мен Ники,ужасена съм,но деца....
Сега се връщам да чета

# 224
Изчаквах защото незнаех дали ще мога,но ще мога за срещата и ще дойда.В колко часът ще е?И неискате ли да е в Уго,Дон Домат или Дивака,там има големи маси и е по-подходящо.В Хепи хем не пазят места,хем масите са малки особено за пушачите сектора е малък.Нека да премислим мястото,пак да е по центъра но немисля че Хепи става.Ако толкова държите и там ще дойда.

Общи условия

Активация на акаунт