Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 672
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София,
Привет
Там - Там купихте ли колело? А каска и наколенки?
Днес на Вероника колелото татко и го постегна, напомпи гумите, и е готово за каране! Сега трябва да му измисля начин само как да го събирам в малката кола и като ходим в Пумпелина да си го взимаме с нас и там  да караме в Парка, преди и след часа!
Тя сигурно е забравила как се кара, ще трябва първо опреснителен курс да изкараме Mr. Green.
Ние днес бяхме при нов хомеопат/ка - жена е всъщност, не ни стигна часа за интервю - повече от час и половина говорихме - жената се шашна, похвали ни  и то много, че с всички тези неща се справяме толкова добре и всъщност имаме голям напредък. Този път се оправихме от ангината само ХЛ и аз съм много щастлива и доволна.  Hug Дано продължаваме вече в този дух!
Исках да питам тези които са давали шуслеровите соли да ми ябяснят само как ги давате! Примерно ако давате два вида или три вида, се редуват нали - примерно дава се едното после трябва да има интервал между другото, ама колко и как, забравих това да попитам - дадох ги де. Изписани са ни общо четири № 8 и № 11 сега ще ги давам поне един месец, а и 3 и 4 са ни за остри състояния!
Вики остави Роки на мира, така е вече почват и първите трепети Blush.
А Тедо много сладък и Вероника е така страхлива или по точно предпазлива Heart Eyes.
Уинкс да се оправяш бързо, и да се пазиш!
Аз на танци не ходя ама ще дойда и аз с вас на дискотеката с народни танци, да видим колко ги помня нещата Joy.

# 481
  • USA
Янче, явно тази работа не ти е на сърце. Това не значи, че не си амбициозна. Да знаеш какво искаш не е лесно и обикновено идва от самосебе си. Не се измъчвай. За свеки е ясно, че е кофти да ти е шеф, каквато и да е. Дано скоро да се сдобиеш с тел с интернет, за да се включваш по-често от работата. Хубаво е, че можеш да четеш там - препоръчай нещо.

Донси, разкажи за Роки Simple Smile

# 482
  • София
ДУ
Дани зависи колко пъти ще даваш 8 и 11?най добре сутринта едното вечерта другото,но ако е по често през два три часа без редуване-примерно №8 в 8ч и в 10ч след обед в 17ч №11 и в 21ч.
Били какви точно искаш обувки?аз вчера гледах доста в нета та мога да препоръчам по снимка Laughing
Вико на кой се метна такава "трепетлива",разкажи....?
Кирова да се оправяш Hug
Яна,аз съм на същия хал,ама с времето ще свикнем,не мисля че е по добре да имаш някой "непознат "за  шеф и то в Бг,кой ще ни търпи/то не нас а всичките отсъствия на работното място/Ще ме прощава Уинксчето ама тези истории са за американци.От опит мога да кажа защото работим с 3 компании ам.които "ти казват какво да правиш от бюрото"естествено си следят за техните бонуси........

# 483
  • София
И Кая ми е много предпазлива Simple Smile

Били, аз вчера набързо минах през няколко магазина за обувки, стори ми се, че има доста на средновисок ток. Аз този път търсех на нисък.

# 484
  • Асеновград
Искам тока на да не е тънък , да не са бежбожно високи и да не са строго официални.Показвай картинки , Иве  Laughing.Забравих - и да не струват половината ми заплата  Laughing.
Яна , няма как да си амбициозна , когато вършиш нещо , което ти е неприятно.В момента работиш и се справяш , бъди доволна от това , което постигаш , не е малко.Трябва ти повече самочувствие и по-малко самокритика  Hug.
Аз напоследък имам такива скокове в настроението относно работата ми - в един ден съм ужасно щастлива , че работя това , на следващия се чудя какво правя тук.

# 485
  • София
аз за всеки ден и работа купувам от тези тенденз/не излиза линк/
този сайт пък ми козаха вчера,безплатна доставка и връщанеhttp://www.javari.de
И ползвам онзи прословут фешън дейс,ако не си го виждала да ти пратя покана.

# 486
billie за настроението и работата описваш моето състояние Wink Вчера пак бях решила да напускам, на моменти изтрещявам зловещо, на следващия ден ми е толкова добре че работя точно това.
Ако шефа е готин, колегите ще са проблемни или обратното. То идеална работа няма ЛМ.
<eiffel tower> вчера харесахме колело, но главата на семейството реши в събота да го купим и аз подкрепих, че нямах сили да тичам и след Ина вечерта.
Проблема е че ние харесахме едно, а Ина иска друго защото било лилаво  Mr. Green Водихме дълги преговори и май успях да я изманипулирам да вземем това, което ние харесахме  Wink
Наколенки има, каска има , но се оказа че и е малка, та ще търся друга.
Дискотеката с народни танци не беше ли около НДК някъде?? Идеята много ми харесва  bowuu
Кирова да се оправяш   bouquet

# 487
  • София,
Иве № 8 и № 11 трябва да ги давам по два пъти всеки ден - и аз редувам така сутрин след закуска - половин час давам първо едното, после половин час да мине давам малко вода или течност някаква, после след петнадесет минути давам другото и пак чакаме и същото се повтаря и вечер но преди вечеря ги давам. Обаче така ми е много сложно - дали неможе и двете дози наведнъж да ги давам? newsm78 Ама хомеопатката каза по два пъти на ден - по 1 - така и на рецептата ми ги е изписала!
Там - Там а какво колело харесахте - дай линк ако може да видим.
Обувките на Тенденц и аз ги харесвам и също съм взимала - но скоро не съм, че ми е много далече и не съм се и сещала да слизам по центъра да гледам. Peace
И никой не ми каза къде се намира тоя базап с банските? Аз харесах едни по интернет на Верноника - ама още се двоумя дали да ги поръчвам, хич не са скъпи - намалени са даже, но ми се струва че ще е редно да ги мерим, знам ли - тя май още си е за по малкия размер 98. Сега и накупих доста летни неща 104 ми оказа се че повечето са и доста големки. Другата седмица вече непременно трябва да взема - че ще стягаме багажа за Сандански.  Heart Eyes
Кирова да се оправяш, всичко ти идва на нервна почва, ама ранко ти е още и на теб с това кръвно. Аз вече моето спрях да го следя, което е грешка, но се надявам да се е нормализирало.

# 488
  • София
Не,и не преди вечеря а след нея!!!
Нищо не разбрах за счетоводителите,проучвам,как им вървят заплатите,не искам счетоводна фирма а човек в офиса?

# 489
  • София,
Иве то е доста преди вечеря, т.е. след следобедната закуска, тя следобед все нещо дъвче  и то почти до вечерята, а понякога и след вечерята,  вечеря късно и тъй като вече не спи наобяд и е уморена и си заспива по рано  - веднага след вечеря, та няма как да изчакам да мине толкова време, тогава пък и давам и другите лекарства за астмопрофилактиката и е по добре да не са близо едни до други. Все още тези лекарства не сме ги спрели - така че засега така ще я караме. Отделно от тези соли си ни изписа и друго лекарство, което да давем сега десет дни да доизлекуваме гърлото, а също и схема за него да го давам и по натам - като профилактика за ангините и изобщо за гърлените възпаления!  Peace
Какво те интересува за счетоводителите?

# 490
  • Бургас
ДД, драго ми е да ви видя  Hug

Иве, счетоводител на заплата мое мнение е скъпо удоволствие, че и доверен.  Peace наблюдението ми е че редовия счетоводител, у наше село, в счетоводна къща взема около 600, а за твоя човек най-долния минимум е двойно. Трябваше да стана счетоводител навремето  Whistling

Аз съм потресена. Стигнах до извода, че народа е мързелив и не му се работи.   ooooh!

Дани, как никой не ти каза, Вики ти каза по-напреде.  Peace

# 491
  • София,
Ти пък уж четох - сега ще се върна да проверя - може и да съм пропуснала някой пост newsm78

В Сухата река, срещу пазар Герена. Ама не е нещо особено, да не очаквате нещо грандиозно  Mr. Green

М да намерих го, явно съм го пропуснала, извинявам се! Благодаря Вики!

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 14:19 от <eiffel tower>

# 492
  • Sofia
Аз съм потресена. Стигнах до извода, че народа е мързелив и не му се работи.   ooooh!
Добро утро Simple Smile Баш си е така! Ако може да вземат пари и да си почиват ще е най-добре. Имам усещането, че това ни е в гените ...

Иве, я по-добре мини един курс за счетоводители. Това сериозно ...

# 493
  • София
Искре аз съм карала,ама тогава ще съм човека фирма Twisted Evil
Нали заплата им е на процент плюс твърдо?Шуше в това 600 какво влиза примерно?
Онези ходения по институции са ми  Sick

реФ-ми с до 40 с.о. месечног. по ДДС това какво значи?извадих го от ценоразпис на счетоводна фирма?

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 14:58 от Gotza

# 494
  • Асеновград
По далаверките сме ние , понеже всичките сме много умни, искаме да работим "шеф" и някак да направим далавера и с лежане да изкарваме пари.А трябва яко бачкане и трябва да научим децата си на това.
Аз за пръв път чувам за процент върху заплатата на счетоводител , може в моя бранш да е така , ама все на твърда заплата съм срещала.
Иве , искам покана за fashion days.Тенденз си купих веднъж , ама за един месец се разлепиха на съставни части , иначе имат красиви модели.А аз съм спъната в краката , очуквам обувките за нула време.

Общи условия

Активация на акаунт