Там - Там купихте ли колело? А каска и наколенки?
Днес на Вероника колелото татко и го постегна, напомпи гумите, и е готово за каране! Сега трябва да му измисля начин само как да го събирам в малката кола и като ходим в Пумпелина да си го взимаме с нас и там да караме в Парка, преди и след часа!
Тя сигурно е забравила как се кара, ще трябва първо опреснителен курс да изкараме
Ние днес бяхме при нов хомеопат/ка - жена е всъщност, не ни стигна часа за интервю - повече от час и половина говорихме - жената се шашна, похвали ни и то много, че с всички тези неща се справяме толкова добре и всъщност имаме голям напредък. Този път се оправихме от ангината само ХЛ и аз съм много щастлива и доволна.
Дано продължаваме вече в този дух! Исках да питам тези които са давали шуслеровите соли да ми ябяснят само как ги давате! Примерно ако давате два вида или три вида, се редуват нали - примерно дава се едното после трябва да има интервал между другото, ама колко и как, забравих това да попитам - дадох ги де. Изписани са ни общо четири № 8 и № 11 сега ще ги давам поне един месец, а и 3 и 4 са ни за остри състояния!
Вики остави Роки на мира, така е вече почват и първите трепети
.А Тедо много сладък и Вероника е така страхлива или по точно предпазлива
.Уинкс да се оправяш бързо, и да се пазиш!
Аз на танци не ходя ама ще дойда и аз с вас на дискотеката с народни танци, да видим колко ги помня нещата
.
Вчера пак бях решила да напускам, на моменти изтрещявам зловещо, на следващия ден ми е толкова добре че работя точно това. 
Ама хомеопатката каза по два пъти на ден - по 1 - така и на рецептата ми ги е изписала!