ФУТБОЛНИ фенове ..::15::..

• 24 615
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • España
Включвам се с летящ старт - гледам Меси какви ги е натворил и не вярвам на ушите си! smile3521 Е оня вашия  любимец-български коментатор ако сега не е родил просто няма кога hahaha hahaha!!!! Ювелирно!!!! тук в студиото на Ал Джазира тъкмо Линекер прави заключение че цитирам "-освен да замълчим пред таланта на Лео ,друг коментар просто е излишен"!!!

# 496
  • España
5 броя за героя а е едва минута 60!!! 4 за Меси -какво изобщо да коментирам   ако............  малееее  6 на 0 вече от тук насетне коментарите ми преминават в нечленоразделна реч!!!! ааааааааааааа йеееееееееееее олеееееее newsm44 newsm44

# 497
АПОЕЛ отстрани  Лион , страхотна изненада !

# 498
Да, много се кефя  newsm44 ПлатиМи няма да е особено доволен  Mr. Green

# 499
Добро утро.Честит празник на тези,които празнуват.Невероятен Лео Меси.

# 500
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
5 броя за героя а е едва минута 60!!! 4 за Меси -какво изобщо да коментирам   ако............  малееее  6 на 0 вече от тук насетне коментарите ми преминават в нечленоразделна реч!!!! ааааааааааааа йеееееееееееее олеееееее newsm44 newsm44

# 501
smile3501 smile3501 newsm44 newsm445 гола в един мач за Шампионска Лига на маестро Меси.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:56 от emokey

# 502
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МОМИЧЕТА !!! Да сте много обичани,щастливи,усмихнати и винаги специални  Wink

Нека розите са точно от този които вие искате! 

# 503
Нека в живота ви винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта! Бъдете винаги свежи като пролетните цветя и желани като пролетта. Честит празник мили момичета.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 12:18 от emokey

# 504
На този хубав празник нека да забравим футболните си пристратия и да се забавляваме. newsm68 newsm68 newsm68

hahaha

# 505

# 506
  • España
Благодаря Емо Ани Гри !!!

Честит празник!!!

За снощния мач на Варселона и невероятният Меси само ще кажа последните думи на Гари Линекер за вечерта- "когато се случва нещо такова само можем да гледаме и да се възхищаваме, няма нужда от излишни приказки !

# 507

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ! БЪДЕТЕ ВИНАГИ УСМИХНАТИ!

# 508
# 509
  • София
Честит празник, дами! Бъдете много здрави, успешни, усмихнати и най-вече обичани  Hug

Меси го сънувах  hahaha Направо им разказа играта вчера #Crazy
Днес страдам, че няма да мога да гледам мача довечера, освен да помоля в заведението да ми го пуснат и сигурно ще съм единственото момиче, което ще гледа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт