ФУТБОЛНИ фенове ..::15::..

• 24 615
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
И аз мисля като Ани, Сър-а може да му е намерил отбор за лятото и да иска да прибере някой лев. Ама те едни заглавия пишат "в-к ШОК" пък като отвориш статията да четеш, съвсем друго.

Баварците очаквано газят  Mr. Green превключих на Итнер точно да видя как курва норд освиркват Снайдер при смяната..  Thinking  Еееееее, аз докато напиша и вкараха, дано устискат Марсилия до дузпи.
Сега видях, че и мърсисайдци играят, отложен мач ли какво ли... Алекси не може да не хвърля по едно очо на неговите любимци. А Стиви Джи се е развихрил и там.

# 541
мале мале...  Joy  Интересен завършек и Интер приключиха участие.  Mr. Green

# 542
да, доста интересни мачове Simple Smile И Байерн със 7 гола, 4 на Гомез. Интер отпадат, въпреки че бият 2-1 . А Стиви Джи отново показа, защо е такава легенда.

# 543
Бебеееееееееее, Бебка си имамеееееееее......

Крада инфото от фейса -

Ади, жива и здрава да е Принцесата, много да ви радва и много да я слушате!!!!!! Да я нацелуваш по петичките!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesБързо възстановяване на теб!

# 544
Еееееееееееее бравооооооооооо, да е живо и здраво бебчето на Ади!! ylinfant

# 545
Нека всички, които харесват, или поне тези, които не мразят Челси, да стискат палциииии Simple Smile

C'mon Chelsea!  

п.п. не ми се мисли как ще издържа Алексито.. а той мрази Челси в червата си, още повече след гневното писмо от феновете към него 2009та година, след мача с Барселона. Тогава доста се шумя около това.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 21:33 от -True Blue-

# 546
ще отпада ли Челси-то ?

# 547
ми.... борят се, прогнозата ми беше , че ще бием, но няма да продължим, но дано да греша! Поне показват желание и хъс!

# 548
Аз си отдъхнах  Laughing  Whistling

Сега вече стискам палци на Челси. Успех!  Hug 

# 549
ох не мога...

# 550
Аааааааа добре добре, направо разстреля вратаря  Mr. Green  Иванович е страшно симпатичен футболист. Сега ще потреперите малко до края..

П.П Алекси не хаби "суперлативи" за Торес..  Mr. Green

П.П 2 надявам се при това положение, Чесли да вкарат и още един гол  Grinning

# 551
ЧЕЛСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ТОВА Е ЧЕЛСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

# 552
Сърцето ми бие лудо. Инфарктен мач. Още не мога да повярвам.
Победаааааааааааааааааа

# 553
  • Манчестър
Ами поздравления за Челси поддръжниците...стягайте се,щото следващия кръг е Барса или Реал Мадрид.... Grinning Grinning Grinning Grinning

# 554
ПРОСТО  НЯМА ТАКЪВ МАЧ!! НЯМА ТАКЪВ ДУХ!!!!!!! НЯМА ТАКОВА ЩАСТИЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт