ФУТБОЛНИ фенове ..::15::..

• 24 615
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм дУволна от резултата.  Mr. Green
Мразим жаби.  Mr. Green

smile3501 гоооооооооооооооол, чак не мога повярвам колко им се радвам Mr. Green

Sad Sad Sad

# 451
  • Варна
с главобол и запушен нос,
викам за артелирийски откос  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

аз тоя рИвенДж от кога го чакам  Mr. Green

# 452
# 453
  • Ænima/Albuquerque
Урааа!

# 454
 Joy Joy уаууууууууууууу КАКВО ПРАВЯТ АРСЕНАЛЦИ? хихихихи. Айдде да вкарат 6.

# 455
  • Срещу планината:)
 newsm44 жестоооооооокоооооооооооооооо

# 456
  • Варна
дайте ми няква емотиконка, която да Фърля салфетки от кеф и радост ... общо взето ш ма опише в момента кви ги върша  Joy Joy Joy

п.п.
Маме, тебе нали знаеш, че те обичаме въпреки миланските ти пристрастия  Crazy .. ний викаме само по жабарчетата  Mr. Green

# 457
Кой продаде мачО?  Laughing Аз съм за лудите жаби, но ония клюн Ибра спи.  Crossing Arms Къде си Боа-боа-боа-тенг?  Weary

# 458
  • Срещу планината:)
дайте ми няква емотиконка, която да Фърля салфетки от кеф и радост ... общо взето ш ма опише в момента кви ги върша  Joy Joy Joy
Искаш размахва салфетка

# 459
  • Ænima/Albuquerque
дайте ми няква емотиконка, която да Фърля салфетки от кеф и радост ... общо взето ш ма опише в момента кви ги върша  Joy Joy Joy

Ма, да не си у фолк клуб, ей тъй се прай -

# 460
  • Варна
а, Дю, жива да си, върши страОтна работа

Joy, не съм бе Сарко, ама съм зарината с тях тия дни, тамън ша ги оползотвора за нещо по-Съществено

# 461
  • Ænima/Albuquerque
Със салфетки?  hahaha

# 462
Ани  Heart Eyes  
Благодаря за пожеланията хора.  Hug

Роми, лично теб те харесвам и уважавам страшно много, чудно ми е как не си го доловила.  Rolling Eyes  

Но щом ще е така, нека е така..  Peace  Разбирам ти тънката мисъл, разбрах я още предният път, но трябва да признаеш, че футбола не е само редене на състави и постване на виртуални бири и мезета в темата. Има коментари, анализи и всякакви "локуми" - както се изразиха по-рано...

Нали за тва е темата "Футболни фенове" - за да коментираме футбол.
Коментара за който ти се "залови" беше насочен към Лори, не виждам защо се засягаш толкова, след като самата тя не се засегна и ми отговори аналогично и аргументирано, за да защити своята позиция Simple Smile

Аз не съм "професионалист" каквито имаш в семейството, права си - аз съм ФЕН. Обаче на мене не ми пречи, че част от вас не ме харесват тук, аз живея за футбола и за Реал Мадрид. Не се страхувам от конфронтации, дори са ми приятни - на тема футбол.  Ако си мислиш, че ще спра да пиша само и само на вас да ви е комфортно - няма да стане!
Трябва да ми издействате перманентен БАН за тая работа.  Wink
При цялото ми уважение. А аз не съм демонстрирала нищо, освен уважение - лично към теб. Сега... това, че показвате свръх чувствителност по отношение на Барса и играчите им - това са си ваши проблеми, никой не е длъжен да отговаря за емоционалното състояние на други хора. Всеки си приема нещата както иска. Това е положението.  Stop  

Надявам се да се сбъднат най-лошите кошмари на Милан (а именно Супер Депор)  Mr. Green  
Go Go Gunners!   Grinning  

# 463
Ха, Торес записа името си в този мач ... с жълт картон.  Laughing
Сори, Блу. Той ми е на прицел в последно време.  Blush

# 464
Е, и дузпа спечели, която Мата не вкара Simple Smile Торес с пореден ОГРОМЕН пропуск. Чудя се, защо не му дават да бие дузпите..

Общи условия

Активация на акаунт