Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 120

• 119 684
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Влизам само да гушна Лили и да й пожелая бързичко възстановяване на Анито  Hug Hug Hug

Обещавам тези дни да ви прегледам!

# 556
Лили снощи прочетох и от тогава ви мисля. Бъдете всички силни най-вече малката душичка! Стискам палци Praynig Praynig
Бързо оздравяване и бързо да забравите изживяването Sad

# 557
Мацки знам че не е най-подходящия момент след това което преживява Лили, но искам да напомня за Изложбата на торти.
Ето я темата Изложба на торти по Великден http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637143.0
Можете да се включите не само с торти, а с яйца, сладки, къпкейкове, каквото ви хрумне. Каузата е благотворителна и ми се ще да съберем повече участници. Мацките от провинцията също могат да изпратят украсени сладки за деня на базара.

# 558
Моми4ета помагайте търся модел на торта релефна на тема Контра страйк това е една игра с войници.В нета не откривам нищо.Ще помогнете ли.

# 559
  • Варна
Зузи, намерих това. Не знам дали ще ти помогне.

Стискам палци на Лили дъщеричката да се оправи бързо!

Искам да ви благодаря за хубавите думи за тортата ми! Hug

# 560
  • София
Ванче, стахотна ти е тортата и палитрата, и статива, а пък четките за боички са просто като истински! Имам си една приятелка художничка и за следващия и рожден ден, ако позволиш, ще крадна идеята  Grinning
Няма да я докарам съвсем така, но ще се опитам!

# 561
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Моми4ета помагайте търся модел на торта релефна на тема Контра страйк това е една игра с войници.В нета не откривам нищо.Ще помогнете ли.

Не е ли Каунтър Страйк?!

Розичке - и тук голямо МЛЯС и ПЛЯК   bouquet. ЧРД

# 562
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден прекрасна Свещичке!

# 563
Лили,  много се радвам, че малкото ти момиченце е по-добре. Дано все така да вървят нещата. Ще стискаме палци още и дано се разминете с операцията  Praynig
Свещичке, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, обичана и все така вдъхновена и вдъхновяваща!  bouquet

# 564
  • София
Mного ви благодаря за чудесните поздрави!  Hug

ПОчерпете се за мое здраве. Или склонете главите в почтеното мълчание!  Mr. Green

Happy 40-th Birthday to me - smart, beautiful, positive, recovery and etc. woman. Almost a saint, do not you think? I deserve a monument. I made it my own. Simple Smile by anna savenko (sVeshti4ka), on Flickr

# 565
  • Sofia
Или склонете главите в почтеното мълчание!  Mr. Green
Амин!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много яката работа!

# 566
  • в белята
Уауууууууууу  Shocked Напоследък се питам ,с тези красоти ,които пускате ,как не ве е грях да ги разрежете после?

# 567
  • София
Свещичке, желая ти все красива и с пламъче в очите жена да те среща от огледалото:) Бъди здрава!

Добре си се уважила с тази невероятна творба!!!!

# 568
  • Пловдив
Уауууууууууу  Shocked Напоследък се питам ,с тези красоти ,които пускате ,как не ве е грях да ги разрежете после?
точно това исках да напиша  Mr. Green Joy
Честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 569
Свещичке,ЧРД мила!Нека вдъхновението и въображението  никога не те напускат,а любовта и здравето да са неотлъчно със теб.  bouquet
А иначе,мълчаливо свеждам глава със едно уаууууууууууууууууууууууу!Поклон!
Ванче,ни са ядосвай !Палитрата е страхотна,и такава намърляна почти като мои та/трябва още малко да я понамажеш за да са едно към едно/.
Ето и мои та тортичка,за триото празници Mr. Green

повечето тук:
http://ditsan123.snimka.bg/cooking/torti2.598534.26626740

Общи условия

Активация на акаунт