Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 120

• 119 677
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Може с дунапренче, може с четка. Чак до чено едва ли ще потъмнее, при мен не потъмняваше.  Laughing

# 91
Ей, златни сте  Hug
Само дето сега се изяждам с парцалите от яд на собствената си глупост.
Ще ви покажа след вторник (тогава е РД-то) какво фиаско е станало.Sad

# 92
Аз пак да сложа мерудия  Laughing , ама да си каже де ... и до тестото е , не само до боята . Аз имам Бейкъри и гел и за еърбръш  ,Амери ,Чефмастър , Уилтън ...ами не ще и не ще ММФ . Боядисва до дадено положение и след това единственото което става е да ми стричи тестото .
 Черно и червено при мен само с АмериКалър за еърбръш мога да получа .   

# 93
  • на село
На мен последният път с тестото на Димитрана ми стана перфектно черно с Sugarflair - Black Extra - по- голямото бурканче. Сложих боята докато го замесвах, и като никой път си стана супер!

# 94
Здравейте, Дами!

Вал, някои от снимките може и да си ги гледала във фейсбук и за това да имаш такова чувство.
Сега ще ви покажа една торта от предната седмица. Нали ви питах за черното, гледам и сега него обсъждате, моето до тук го докарах... Кусури още един куп...Естествено като лепя нещата по нея не пропуснах да я изцапам, нишестето на снимките си личи най-много и вече ми идва да се  #2gunfire , да не говорим че когато я изместих за снимка и се изду над заека. Приглаждах, но без ефект. И понеже недоволствате от ММ и аз да се присъединя. Голям  зор с нея, но не по-голям от това сама да си я приготвя – ако изобщо стане.
Да я цопна, че замалко щях да я пропусна  Embarassed

Спорна седмица, момичета!

# 95
Бенджолина, черно не съм ползвала да боядисвам тесто, само отгоре съм рисувала, така че не мога да дам мнение. Но точно това червено на Sugarflair го имам, правило ми е страхотен, но СВЕТЛО червен цвят - боядисвала съм Пикко, Регал айс и Satin Ice с еднакъв успех. Истината е, че с времето се насища, на следващия ден наистина цветът е съвсем различен. Чак половин бурканче не съм слагала, виж днес как е станало... Отделно, че можеш отгоре да добоядисаш, трябва да ти се получи при вече оцветено тесто.

# 96
оооох, преди да изпусна и тази тема, ще се върна от 1-ва страница. Съжалявам, от миналата имам около 25 страници да коментирам, ама няма начин.
miravarna, розовата торта е страхотна! Аз имам огромна слабост към розовото Simple Smile сигурно, щото вкъщи всичко синее Simple Smile Подложката откъде е?
marulka_s , сите торти ти ги видях във фликър. Таралежът е страхотен! Докарваш им невероятни физиономии, почваш да конкурираш Савенко Simple Smile Готвачът ми е фаворит, а Купидон е уникален
Тedy , това изглежда страшно, ама страшно вкусно!
МаринаД, котака е страшен! Между другото, някой беше черпил за РД с твоята котка - предишната за ветеринаря  Mr. Green Беше си казал, че не е негова, ама ме накефи, че я споделя
Valeria, пепел ти на езика  Mr. Green Ако беше това, щях да ви моля да стискате палци да не е вярно! В психодиспансерите няма места  Mr. Green Чакам да ми се случи нещо, за което мечтая отдавна (и то не включва смяна на памперси Simple Smile За сандъка - ти просто си луда Simple Smile Не, бе, супер си е, само дето не мога да повярвам колко е автентичен.
иглика333, убиец торта!
blueeye®, честита ти половин годинка! Страхотни мъфини, облизвам се Simple Smile
Марая, поздравления! Има малко кусури, ама 3Д тортите са си предизвикателство, така че като цяло е страхотна. Парижката торта е невероятна, напомня ми на една торта на Бубето, но с твоя почерк. Браво!
Mинa, аз теб си те гледам редовно Simple SmileНяма нужда да казвам колко обожавам тату тортата!
tatyana_77 , аз определено залитам по такива торти - с декорация само от захар
mari_eta , много добро пресъздаване на сцената. Понеже този епизод ми е до болка познат, направо си го разпознах. Ще споделиш ли за простора?
sVeshti4ka, всичко ми е фаворит
BiankaD, много са нежни!
betina33, книгата ми харесва много. Само, не се сърди, но  по принцип не харесвам пари върху торта, но то няма нищо общо с изпълнението ти!
Tatitt , много нежна торта, харесвам я отвсякъде!
metchopooh, и твоята е много хубава. Единствено лилавото ми е малко по-силно като цвят
GreenEyes , тортата ти е супер! Радвам се, че ти е харесал муса, за мен той е един от фаворитите ми във вкусово отношение
Genoveff, готин плейбой Simple Smile
Бенджолина, и аз оцветявам отгоре, за да получа черно. Или може да тръгнеш от тъмно тесто (шоколадово например) и тогава да оцветиш.
Закъснявам, чао!

# 97
  • София
Добро утро!
Последните две теми ги изпуснах тотално ooooh! ,но тази  ще съм по редовна!
Не мога да не се възхитя на красотите които виждам тук!
 miravarna страхотна бебешка торта! Много ми хареса панделката с перличките
marulka_s  голяма серия! Тази с Мечо Пух ми е любима - страхотно моделираш!
Тedy този сладкиш и в къщи е любим  Peace Не съм се сещала да го декорирам с ягодки - добра идея Laughing
МаринаД котката е уникална! С четка ли я рисува или с еърбръш? (дано го написах правилно Embarassed)
иглика333  много сладко кученце! И аз ще се възползвам от идеята за оградата  Grinning
Valeria оставяш ме без дъх направо! Уникални са ти всички торти!!! Умрях от смях с твоето месене!
Марая дракона ти е много сполучлив! Това е едно от любимите филмчета на моя разбойник - заплю си от сега твоята торта за рождения си ден  Grinning
Mинa много ми харесва твоя стил на работа - много изчистени линии и страхотни цветове! Бухала и Випо са ми любими! Редовно крада идей от теб, дано нямаш нищо против  Laughing
tatyana_77 не се критикувай толкова - хич не е лошо тортето!
mari_eta много сладка тази изцапана Маша!
 sVeshti4ka думи нямам! Коя от коя по хубави торти!!! Последната с мутрата най много ми харесва - мъжът ми много и се възхити - това била една от любимите му игри!
BiankaD страхотни петифурки - възхищавам се на търпението ти - голяма играчка ми се виждат!
После ще ви доизкоментирам, че нещо шефа ме зове  Laughing

# 98
  • варненка от София
Момичета, много ви благодаря за милите отзиви за тортенцата ми. Гледам впечатлил ви е таралежът, а самата аз имах най-големи притеснения, просто защото не съм много любител на 3Д тортите, а майката искаше тортата да е като любимата играчка на детето. Ето тази:

а тук имам тортата с играчката до нея снимана http://www.facebook.com/photo.php?fbid=186309431474142&set=a … ype=1&theater

Не стана идеално лошо, бодлите ме поизнервиха, ама с повече търпение станаха.

За черното и аз да кажа, големи количества черно трудно се боядисват. Макар че не е невъзможно. Най-доброто решение е или да се маца отгоре със спирт както вече са казали момичетата или да се купи готов оцветен фондан. За сряда и аз ще имам торте с черно да видим какво ще сътворя. Брат ми ми пращаше от щатите една черна течна боичка на Маккормик, която ми вършеше страхотна работа, но ми свърши, сега март чакам да ме зареди пак.

GreenEyes страхотна тортичка потърска, много се чудя дали и аз да не барна една такава за моя мъж, че и той е любител на Хариту.

BiankaD Просто не можеш да си представиш как ме стрална в сърцето с тези петифури, нещо жестоко са. Умирам за такива сочни нещица.

Мечо Пух, Меченцеее, много се радвам какви тортенца започна да връткаш. Голям мерак и старание влагаш, видно е и резултатът е много добър.

Татенце, теб те отбелязах и във ФБ и във Фликър, много готина торта с брилянтна цветова комбинация. Дребните кусурчета са просто дребни. Кефиш ме.

И да взем ада ви пусна една тортичка от мен и да отивам да нахраня децата, че блатове ме чакат за печене.

Desk cake by silva4ka (marulka_s), on Flickr

# 99
  • Sofia
Бе Силве на снимката дето играчката и тортата тя тортата в пъти по-добра от играчката, вземи нещо на Фишер прайс прати снимка, да се замислят за дизайна!
Мариета, горната част на тортата ти ми харесва много, мечока е много хубав, Маша ми е малко омазана, но и тя е сладка. Долу тези бели неща не мога точно да разбера какви са и не ми се вързват никак, съответно не ми харесват, надписа и той не ми харесва, много си повтаряла с маркера ли не знам ама седи като вкопан.
Бетина, книгата ти като за първа е станала идеална, то от толкова детайли върху нея успяваш да разсееш погледа и не се виждат кусурите и твоя надпис в тефтерчето хич не ми харесва, все едно моля другарката е минала и го е поправяла, много едно връз друго си чертала.
Мечо Пух, зелено и лилаво ми е мега странна цветова комбинация, но тортата ти е сладка.
Маргаритките хич не си ги надъствала хубаво и горе са сложени ни на мене ни на тебе, никакъв синхрон няма, на купчинка да беше ги сложила някъде по-добре щеше да е, а и хич да ги нямаше пак не би било зле, розите са ти достатъчно хубави.
GreenEyes, като бутнеш го правиш на ново, нали не мислиш, че не съм бутала и аз.
Жив и здрав да ти е рожденика, да не стихва страстта му към четенето на увлекателни книги!
Тортата му е много хубава, харесвам такива теми аз.
Genoveff, едва ли е фейсбук аз там не умея да боравя.
Нишестето по тортата със спирт махай, черното можеше на ръка да го минеш с разредена боя, а издутото с игличка го оправяш като му извадиш въздуха.
Mishoka, думай сега стана ли работата поне?

# 100
  • Бургас/Пз
Тази тема лети със скоростта на светлината! Тортите са страхотни, коя повече, коя по-малко, но поздравления за всички! Хич не ми остава време напоследък, затова направо на въпроса  Mr. Green Mr. Green
Гледах в тортената библиотека ето този шаблон за обувчици http://home-and-garden.webshots.com/photo/1297044750051689275bgxbmD , има и още един , но ми дава грешка и не ес отваря. Иска ми се обаче да ги направя като кецове, че са за момче, дали ще ми свърши работа този шаблон или да търся други?? Вие какви шаблони използвате??

# 101
Иска ми се обаче да ги направя като кецове, че са за момче, дали ще ми свърши работа този шаблон или да търся други?? Вие какви шаблони използвате??[/b]
Ето ти КЕЦОВЕТЕ

# 102
марулка.аз пък много харесвам 3D и този таралеж направо ме срази.
Тази последната торта е пак много идейна,борда е страхотен
GreenEyes,да ти е живо и здраво детето и още много книги да про4ете Simple Smile.Тората е много хубава
Геновеф,Вал ти е писала  за издутото
хайде нещо и от мен.Тази емблема ве4е ви е втръснала,но някой беШе питал,ако не е късно и мога да помогна да ми пиШе(следващите няма да снимам ве4е Laughing)

# 103
  • Бургас/Пз
Ванче, благодаря много, сега само да видим как ще си ги изрежа и нагодя!  Mr. Green

Патри, абе теб нали те болят ръцете, я се спри малко, пак хиляда торти си направила!

# 104
Здравейте, момичета!
Доста време четох, гледах и се дивих. Имам няколко въпроса, понеже не знам в коя тема сте обсъждали многоетажни или сватбени торти. Не съм правила до сега сватбена торта, а една приятелка ме помоли. Интересува ме колко трябва да е голяма за 130 души. Мислех да направя една 3-етажна и още 2 допълнителни, само за порции. Как е най-добре да я укрепя - предполагам че дървените шишчета няма да са достатъчни. Сигурно трябва и да е по-суха, примерно с ганаш, за да не се разпадне при транспортирането? Моля някой, който има опит с подобни торти да ми отговори!

Общи условия

Активация на акаунт