Кухните - 42 тема

• 90 158
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • Раковски
 Ако под класически вид разбирам от масив то май телескопичните (тоест за вграждане) няма да стои добре заради лайстната, но има аспиратори за вграждане без лайстна който може да свърши работа ако го харесате. Гледам ги че са и малко по-слаби.

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=271
http://www.teka.com/products/view/15569

# 436
Малка им е мощността, трябва ми 900 кб. аз гледах в един каталог на Фабер за вграждане цената беше 600 лв. ако намеря линк ще го пусна, да кухнята ще е от бук натурален цвят долния ред а горния ред ще е боядисана в екрю

# 437
  • на Мелмак
Малка им е мощността, трябва ми 900 кб. аз гледах в един каталог на Фабер за вграждане цената беше 600 лв. ако намеря линк ще го пусна, да кухнята ще е от бук натурален цвят долния ред а горния ред ще е боядисана в екрю
Аз си взех на Тека за вграждане с 2 мотора-860кубика,следващият модел беше по-мощен,имаше ги в цветове и бяха на доста нормални цени,ако искаш виж им продуктовата листа.

# 438
  • Между Пирин, Рила и Родопите
etty775, аз реших че снимки ще показваш вече   Wink

# 439
Все още няма какво да покажа, утре ще идва проектантката за точни размери и да уточним последно какъв ще е абсорбатора и височината на горен ред, сега по проект е раздвижено ниско - високо - ниско, но се чудя дали да не ги направя всички до тавана,че с тия деца ще ми е само до бърсане на прахуляк. а и като е до тавана затварям вратите и ми изглежда подредено. има и разни полички за саксии по идея на половинката но ми е само до зарзават , като искам природа отивам в парка. така де аз с едни риби не мога да се справя та само китки ми липсват..............

# 440
  • на Мелмак
etty775, аз реших че снимки ще показваш вече   Wink
LaughingИ аз исках тази седмица да я сглобят,но работата ми тази седмица е на макс,отделно хладилника спря да работи,та беше под въпрос дали ще тръгне изобщо,а от него можеше всичко да се промени,но го оправиха третите поред майстори Laughingта засега остава за другата,ако на момчетата им се идва на великден,но ще е скоро де Grinning
ще се хваля Hug
А ти кога ?

# 441
Следя си ви аз редовно, но нямаше с какво да наспамя темата Simple Smile И да се похваля - вече имам проектите (общо 3) и довечера ще оглеждам и преценявам кое ми харесва и кое не  ......... май голям чуденка ще излезе. Аз искам едно, то не може да стане точно така, защото няма мн място и е...... да кажем забавно. Хайде като имам с какво да се похваля ще пиша Simple Smile
p.s: Чакам да ни покажете готовите си кухнички Stuck Out Tongue

# 442
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Ех, моите материали дойдоха чак днес.
Предполагам от понеделник започваме да изтърбушваме кухнята и най-оптимистичния срок е 20.04.
По скоро обаче 25. Simple Smile

# 443
  • на Мелмак
Следя си ви аз редовно, но нямаше с какво да наспамя темата Simple Smile И да се похваля - вече имам проектите (общо 3) и довечера ще оглеждам и преценявам кое ми харесва и кое не  ......... май голям чуденка ще излезе. Аз искам едно, то не може да стане точно така, защото няма мн място и е...... да кажем забавно. Хайде като имам с какво да се похваля ще пиша Simple Smile
p.s: Чакам да ни покажете готовите си кухнички Stuck Out Tongue
Да се похвалиш после Simple Smile

Ех, моите материали дойдоха чак днес.
Предполагам от понеделник започваме да изтърбушваме кухнята и най-оптимистичния срок е 20.04.
По скоро обаче 25. Simple Smile
И аз мисля дотогава да съм готова Hug

# 444
ооо момичета чакам ви с нетърпение да показвате новите кухни
и аз се надявам до 25ти да са монтирали и нашата

# 445
и аз искам да зяпам нови новинички Simple Smile
моята се надявам до Гергьовден да е монтирана Simple Smile
сега сме още на шпакловане на стените и тавана, но става бавно, че само татко и мъжо действат и то само през уикендите, та бавно, но славно ще стане Simple Smile
нямам търпение да стане, че да показвам и аз снимки Simple Smile

# 446
Мацки, и моята кухня се надявам да стане до края на април. Голям отбор се събрахме Simple Smile Утре сме на вълна латекс. Цветът май не се получи така както си го представях, ама здраве да е! Важното е че вече имам нови бурханчета за подправки, хаха! Simple Smile

# 447
  • Sofia
Аз съм още в "организационен" период и с огромен интерес очаквам репортажи от събитията  Peace
Днес открих дозатори на Бланко в промоция - 35лв и май ще купя дозатор преди мивката  Joy

# 448
Ох, като ви чета тук, колко сте се интересували и как сте избирали уредите, ме досрамява  Embarassed
Аз отидох в магазина и казах - тази печка, този котлон и този абсорбатор. Ръководех се единствено от цената .. и цвета, естествено  Laughing До няколко дни ще се чуе - утре започва сглобяването на шкафовете  Praynig
Като гледам, явно април ще е месецът на кухните  Wink

# 449
Ох, като ви чета тук, колко сте се интересували и как сте избирали уредите, ме досрамява  Embarassed
Аз отидох в магазина и казах - тази печка, този котлон и този абсорбатор. Ръководех се единствено от цената .. и цвета, естествено  Laughing До няколко дни ще се чуе - утре започва сглобяването на шкафовете  Praynig
Като гледам, явно април ще е месецът на кухните  Wink
ooo и аз ширма и котлоните по цвят ги избирах та да видим каква работа ще вършат Wink

Общи условия

Активация на акаунт