Кухните - 42 тема

• 90 164
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
и нашата още маааалко и ще стане и аз се присъединявам към април, месец на кухните хаха
 Joy

# 451
  • Варна
Айде и аз в отбора  Mr. Green
В момента тормозя мъжо за детските стаи, но се надявам до 2-3 седмици да подхване и кухнята. До тук си съм си харесала само аспиратора. Лошото е, че не можем да постигнем съгласие за цвета на самата кухня - ще видим докъде ще я докараме.
Влюбих се аз в кухнята на pina, ама човекът се е закучил нещо за бялото. Дано скоро и аз да има с какво да се похваля  Praynig

# 452
В момента тормозя мъжо за детските стаи, но се надявам до 2-3 седмици да подхване и кухнята. До тук си съм си харесала само аспиратора. Лошото е, че не можем да постигнем съгласие за цвета на самата кухня - ще видим докъде ще я докараме.
Влюбих се аз в кухнята на pina, ама човекът се е закучил нещо за бялото. Дано скоро и аз да има с какво да се похваля  Praynig

Дерзай! И при нас имаше "закучване" за бялото, та избрах най-светло кремавото Simple Smile Тези дни ще е напълно готова и ще споделя  Peace

# 453
  • Русе
Аз взех такъв аспиратор, ретро модел - http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=35&pid=500.
Доволна съм, естествено, че се усещат миризми, особено, ако се готви нещо по-така или се пържи, но мисля, че си върши работата. А и почти не го пускам на 3. Помещението е 50 кв.м.

# 454
  • Пловдив
и аз след сериозни размишления си взех аспиратор, който е на ръба да смуче, но като се замислих колко готвя и да взема за 2000 лв на фабер, като мога да си взема друго нещо...и така Аристон.

# 455
  • София
Аз взех такъв аспиратор, ретро модел - http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=35&pid=500.
Доволна съм, естествено, че се усещат миризми, особено, ако се готви нещо по-така или се пържи, но мисля, че си върши работата. А и почти не го пускам на 3. Помещението е 50 кв.м.

Скъпа, съвсем скоро, ще разбереш, че не дърпа достатъчно добре за тази квадратура и е прекалено шумен.  Confused

# 456
  • Русе
Добре си дърпа, естествено като пържа нещо, мирише, но да сложа и 2000 куб и да работи на мах, мисля, че пак ще мирише. Досега не съм видяла абсолютно изсмукващ всички миризми аспиратор, колкото и да е мощен, пък особено и да не е шумен, както се опитват да обясняват по магазините. А и зависи колко време работи, ако го изключва веднага след готвене, естествено, че мирише, но ако го оставя да поработи няколко минути повече, всичко си е ок.

# 457
  • на Мелмак
Добре си дърпа, естествено като пържа нещо, мирише, но да сложа и 2000 куб и да работи на мах, мисля, че пак ще мирише. Досега не съм видяла абсолютно изсмукващ всички миризми аспиратор, колкото и да е мощен, пък особено и да не е шумен, както се опитват да обясняват по магазините. А и зависи колко време работи, ако го изключва веднага след готвене, естествено, че мирише, но ако го оставя да поработи няколко минути повече, всичко си е ок.
Зет ми има на Нарди или Фабер беше, за 60 кв.м.-много мощен и нищо не се усеща,аз за 20-ина кв си взех по-мощен от твоя,значи ще съм доволна Wink
а принципа на всички абсорбатори е да се включат 2-3 мин преди готвене и няколко след приключването,но определено има абсорбатори ,които дърпат всичко,не е само обяснение по магазините Peace
пп.лично на мен ми се струва доста шумен и с недостатъчен обем за тази квадратура,но все пак ти си направила избора си и си доволна HugСъс здраве да го ползваш!

# 458
...
Закучил се е, защото те обича. Ако не те харесваше, щеше да направи всичко в кухнята бяло и с много фуги — кошмарен вариант за чистене. Моля, спестете ми легендата, за лесното и бързо чистене на бяла кухня с правилните препарати. Въобще няма значение дали готвите всеки ден или веднъж в седмицата — домашният прах има грижата за белите повърхности.  Mr. Green

# 459
  • Пловдив
майка ми има бяла италианска кухня, мдф лак за да сме по точни, овални шкафове, има и релефи по шкафовете, еми много по-лесно се чисти от жълтата нелакирана кухня на мъжа ми, която изглежда все мръсна. факт.
нашата също е мдф лак и досега седи сложена докато се строи около нея и се местят хладилници, нарежда се паркет, прах до козирката, автосервиз пред нас, еми тя е най-чистото и нехванало прах нещо в къщата, дограмата й личи, на кухнята НЕ.
така, че по-спокойно с мнението кое как се чисти, аз не обичам да чистя.

# 460
  • Варна
 Готвя всеки божи ден  Mr. Green Обичам да творя и кухнята е моето местенце за изява. Искам светла кухня, защото е малък бокс и няма пряка светлина - ако я направя в по-тъмни цветове съвсем мъничка ще изглежда Sad Пък и ми се струва, че ще седи като дупка. Преходна е от към хора, който е в жълто и оранжево, но мъжо не хареса идеята и за жълта кухня. Предполагам, че ще измисли компромисен вариант - просто му трябва малко време  Mr. Green
А за аспиратора си харесах ето този - http://www.gerry-asp.com/ - 4тият на първи ред Simple Smile

# 461
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте!
У нас голямото къртене почна  Mr. Green
За 2 вечери след работа успях да изнеса посудата - смаях се колко много неща имаше и честно 1/3 не съм ползвала, така че голямо изхвърляне ще падне после.
Току-що мъжът ми се обади и каза, че мивката вече е история.
Не ми се мисли довечера на какво ще попадна

# 462
  • Варна
Здравейте, имам един такъв въпрос към тези от вас, които имат кухни с плот лак.
Как стои въпросът с надраскване и поставяне на горещ съд върху такъв вид плот?
Предстои ми този избор, но леко ме притесняват тези две неща?
Ако е коментирано вече, моля да ме извините и насочите къде да прочета, с търсачката не откривам отговори.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 18:47 от Gillda

# 463
  • Раковски
 Гланцовите плотове се драскат по-лесно от мата и трябва да се внимава повече.

# 464
  • на Мелмак
Да се обадя и аз Mr. Green
И моята куФничка ще е гланц,точно заради лесното почистване,ще е крем заради пространството,което е малко,а плота по съвет на майсторите е мат,именно заради наранявания,надрасквания и т.н. а те са ми приятели и просто ми казаха-НЕ Laughing,а аз чинно се съгласих,без изобщо да оспорвам Laughing
Cigarette ,поне сега знаеш какво имаш Laughing
успех с кухнята,аз си чакам ли чакам....
дано скоро се похваля

Общи условия

Активация на акаунт