Кухните - 42 тема

• 90 150
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
При нас контактите за уредите в/у плота са на 95/100 см. от ниво готов под

# 481
И на нас ни предстой кухня да правим . Но не мога да взема решение да е отделно кухня , или на терасата на хола да се направи бокс .  newsm78. Някой би ли ми показал кухненски бокс на тераса изнесен . Благодаря

# 482

И на нас ни предстой кухня да правим . Но не мога да взема решение да е отделно кухня , или на терасата на хола да се направи бокс .  newsm78. Някой би ли ми показал кухненски бокс на тераса изнесен . Благодаря
Нашата кухня е в хола, но не е изнесена на терасата, а е в самия хол до вратата. Предполагам, че изнсянето на кухня на терасата е с цел тръбата за мръсната вода да се свърже с тръбата на блока, по която се стича дъждовната вода, което за мен не е удачно.
Недостатък на другия вариант е, че се прокопават канали в апартамента с определен наклон за тръбите, което след себе си води до други ремонти (смяна на настилката в коридора; изравняване на нивата в апартамента и т.н.). В този случай зависи, колко е разстоянието, което тръбите трябва да изминат от банята до бъдещата кухня.
Аз вече публикувах снимки в темата за кухни по поръчка, но ето как изглежда варианта с кухня в самата стая
http://www.flickr.com/photos/78085975@N03/7013779757/

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 10:38 от Анонимен

# 483
  • Пловдив
И на нас ни предстой кухня да правим . Но не мога да взема решение да е отделно кухня , или на терасата на хола да се направи бокс .  newsm78. Някой би ли ми показал кухненски бокс на тераса изнесен . Благодаря
Нашата кухня е в хола, но не е изнесена на терасата, а е в самия хол до вратата. Предполагам, че изнсянето на кухня на терасата е с цел тръбата за мръсната вода да се свърже с тръбата на блока, по която се стича дъждовната вода, което за мен не е удачно.
Недостатък на другия вариант е, че се прокопават канали в апартамента с определен наклон за тръбите, което след себе си води до други ремонти (смяна на настилката в коридора; изравняване на нивата в апартамента и т.н.). В този случай зависи, колко е разстоянието, което тръбите трябва да изминат от банята до бъдещата кухня.
Аз вече публикувах снимки в темата за кухни по поръчка, но ето как изглежда варианта с кухня в самата стая

чудесна кухня, каквито обичам аз - изчистено до безобразие! просто повече от 3 цвята в стая трудно възприемам!
лакирани ли са вратите или покрити с фолио? смесителя ползвала ли си, удобен ли е? Чудех се, но съм взела друг!

# 484
 Josefin, мдф лак е. От смесителя съм много доволна, има функция "душ" и "струя", изтегля се, прибира се, за сега върши чудесна работа.

# 485
  • Пловдив
Чудесно, мдф лак е най-доброто решение за мен пред налепените с фолио и там каквото още налепено варианти. И нашата е мдф бял лак.
СМесителя го знам, чудех се дали е удобен реално, хубаво е, че ви влиза в употреба.

Весели празници и дай боже да печем и да стават козунаците и курабиите в новите ни кухни на следващия християнски или друг светъл празник!

# 486
# 487
  • на Мелмак
Страхотно!

# 488
  • София
Здравейте!
И нас ни чака обзавеждане на кухня. В сегашния ни апартамент е МДФ и съм доволна, ако можех щях да си я преместя в новото жилище Simple SmileТа сега пак такава ще да бъде. Това е интересна статия за разположението в кухните, дано не повтарям http://www.xn--e1affm0ado.com/2010/04/blog-post.html

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 09:32 от llora

# 489

Абсолютно недопустимо е включването на канализационна тръба във водосточната.Подлежи и на санкции.Друг въпрос е,че може би някои го правят.Но това може да създаде проблеми-и на блока и на собственика на новата кухня.  Проблемът с изнасяне на кухня на тераса е именно с канализацията.Ако вертикалният щранг в кухнята е доста далече от терасата,може да има проблем.За водата няма никакъв-тя идва под налягане.

# 490
Да почерпя идеи от вас, още ми е мъгла каква точно ще е нашата кухня. Sad

# 491
Да попитам... предполагам мн имате проблема с новата кухня и старият хладилник????
Някой да е пробвал да залепи върху хладилника си чисто сиво фолио (от това което с еправят стикерите за стена...), за да е в тон и да прилича на новото обзавеждане....

# 492
аз не съм пробвала, че нашия хладилник е на 7г и си е като нов...
но една дружка си го облепи с ето такова фолио и стана супер. всички др ел.уреди й бяха инокс, затова облепи и хладилника в сиво фолио Simple Smile

http://www.e-domko.bg/products/58-folio-s-metalen-efekt.html

# 493
  • София
Здравейте,дайте идея за следното: Ще се прави малък ремонт на вече съществуваща нова кухня-ще слагаме плот,така че отдолу да остане сушилня.Обаче от долу не са предвидени контакти.Контактите са отгоре на плочките,които са нови и не искаме да къртим.Дайте някаква идея -дупка ми да се пробие на плота и от там да излиза шнура на сушилнята.Ако някой има и нагледен материал, ще ми е от полза.

# 494
Ако имаш пералня или съдомиялна  не става ли да се разпробият страниците и да се пусне кабел? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт