София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 493
  • 761
  •   2
Отговори
# 135
  • София
maria_georgievaa, много благодаря за инфото   bouquet  А има ли сайт или телефон този център?
http://www.stcrd.com/
ул. “Св. Никола Нови” 22
тел. 936 0402, 938 6161

# 136
  • София
maria_georgievaa, много благодаря за инфото   bouquet  А има ли сайт или телефон този център?
Вижте 1вия пост, " Детски центрове"

# 137
Здравейте! Искам само да ви покажа ,че има една страница във фейсбук .Казва се "Надежда мама клуб"Тя е съвсем малко още,но който иска може да се присъедини и да допринесе тя да стане прекрасно място като това тук.Който има желание разбира се Simple SmileSimple Smile http://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B6%D0% … all&filter=12

# 138
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, ходих до пътечката на Илиянци, но вече не продават бурканчета. Капачки купих от пазарчето срещу ЦБА-то, но не в будката до мекиците, а в магазина срещу нея. Казаха ми магазин за бурканчета в Красна поляна, та утре ще ходя да купувам и се надявам повече да не ми се налага да търся стъкло  Tired

# 139
  • София
 ДиДn, благодаря ти много, аз търсих в Гугъл, но не знаех името или поне адреса на центъра bouquet
AnMary, погледнах, но не се отваря при мен  Peace

# 140
Момичета,искам да ви кажа само,чв аз взимах детска кухня от държавната детска кухня до блока с банките.За там ми искаха 30 бурканчета и аз ги събрах.Не ги дадох веднага ,ами първо пробвах детето ми дали харесва храната.Ели не я хареса и така и нямаше нужда да нося бурканчета,защото се отказах.Сега готвя за бебето за това не взимам от никъде,но когато имах нужда  се бях записала да ми носят от "Хер бебе"Много бях доволна, а и ми идваше на място,защото с двете бебета не мога да се разхождам на далеч.Излизаше ми по 21 лева на седмица,ако се плаща седмица за седмица.Случвало ми се е да харесва повече кухнята от моите манджи.Е,имам известни забележки от към десертите и относно това ,че почти всеки ден има месо,а аз съм вегетарианка и не мисля че е необходимо,но това  си е лично мнение.Мискя че е много пъти по-добра от онази.Като цяло съм доволна,защото готвят разнообразно и неща като "спанак яхния",или" броколи с бешамел"не съм подозирала ,че ще харесат на дъщеря ми.
Пожелавам на всички да се наслаждават на вкусни ястия!

# 141
здравейте, аз пък да споделя мнение относно детската кухня,записани сме за държавна, в 61 ОДЗ ли се води срещу Билла на кръст,но не ни идва редът,и реших да опитам Ян Бибиян.Много приятно съм очарована,използват кофички като от течен шоколад или кисело мляко, надписани, с калории и др. на 100гр, и е много вкусно.За 10мес бебе има някои големи парченца, които аз лично пасирам за да ги яде бебето.Та мисълта ми бече че те готвят по вкусно отколкото аз мога,браво,заслужава си.
и нали ще закриват Топчо, я вземаме от магазинче Смехорани в 526 блок ли е май.

# 142
На Ян Бибиян кухнята е много хубава, преди и ние взимахме от нея. Но след 6 месеца чакане най-накрая ни се обадиха за държавната.

# 143
Да,за "Ян Бибиян"съм чувала хубави неща!Иначе и на "Хер бебе"дават в запечатани кутийки на които пише съдържанието ,дата на приготвяне и тн...Храната им е за дете над 1 година.Мисля,че и двете детски кухни са на ниво!

# 144
А къде е възможно най-близката държавна кухня до Свобода, бързо ли става одобрението?Какви са цените?А частни какви има и как са и там цените?

На нас още ни е рано, но ако трябва да се чака, да вземем от сега да кандидатстваме.

# 145
А къде е възможно най-близката държавна кухня до Свобода, бързо ли става одобрението?Какви са цените?А частни какви има и как са и там цените?

На нас още ни е рано, но ако трябва да се чака, да вземем от сега да кандидатстваме.

По принцип се записва преди детето да направи 10м. така ще чакате по-малко.

# 146
  • София
Здравейте,

А някой взема ли храна от детската кухня в 40та ясла (Надежда 2)? Как стоят нещата там? Ние сме още малки (6 месеца), но дали да се записваме вече?

Хубав ден

# 147
  • София
Чувала съм добри отзиви за кухнята, която е близо до 16то у-ще, Надежда 1.
Аз използвах частна. Започнах с "Кухнята на мама Люси", но не бях доволна и минах на Ози.

# 148
  • IT
За Свобода и частните кухни виж в магазин Балино-какво има при тях-ние от там сме вземали "Ян Бибиян" или в магазина детския на Търговска, други там не знам в близост. За цени ще ти кажат в самите "пунктове". А за държавна кухня-близо достатъчно няма-едната е във 2-ра Надежда-40 ясла, другата ти е 61 ясла. Най-добре е на място да питаш колко бързо ще стане, защото те знаят какъв им е капацитета и т.н.

# 149
  • София
 И аз бях много доволна от Ози.

Общи условия

Активация на акаунт