София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 479
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • Под кленовите дървета
Капачки има в Надежда на няколко места.
Но бурканчета...мисля че на Женския пазар има.
Има и един блок, по продължението на улицата с кестените, точно до 16 училище. Пада се и зад 172 блок, точно като застанете на трафопоста, с гръб към него и се обърнете към Хан Кубрат е блока, не помня номера.
Та в него, във всеки вход има по някое малко магазинче. В едно от крайните, точно към Хан Кубрат има надпис за капачки. Може да има и бурканчета.

# 121
леле изпуснах ви,замая ми се главата се докато ви изчета Shocked Laughing

# 122
Добър вечер, мили момичета-съкварталки Hug
Аз малки дечица нямам и затова не се включвам във вашите обсъждания за ясли, детски градини и кухни, имам две прекрасни внучки, но и две не живеят наблизо.

Момичета, отново имам проблем, а районът не ми е много познат и затова се допитвам до вас.
Търся зъболекар, може и да не работи със здравната каса, но да има достатъчно часове и по възможност да работи поне всички работни дни ( ако работи и почивните, още по-добре)
Живея във Връбница-1 ( Надежда-5), предпочитам да е наблизо за да не се налага ползване на транспорт.  Като ходя насам-натам из квартала виждам табели за стоматологични кабинети, но друго си е  да знам, че някой е специално препоръчан.

На всички ви, да е честит утрешния празник.
Да си го прекарате хубаво и да получите много поздрави, цветя и подаръци.

# 123
  • Върху лъчите на Слънцето.
Честит празник, мили дами!
Да пораснете голями!
Мъжете да ви слушкат
и с много нежност да ви гушкат!

bouquet

# 124
  • София
Честит празник на всички желая, нека всеки ден да е празник!   smile3525

# 125
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Благодаря на всички за отговорите  Hug

Честит празник на всички дами  newsm51

# 126
Честит празник, девойки  Simple Smile newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 #Silly smile3525 Tada
с пожелание за един хедонистичен,прекрасен и  вълнуващ ден  Simple Smile

# 127
  • София
Честит 8-ми март!  newsm51

Включвам се да споделя, че 102ОУ моли имащите възможност да се включат в обновяване  на библиотеката им. http://102ou.com/2012/03/%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE/

# 128
Ева на третия етаж, Центърът за работа с деца се намира близо до "кръглия магазин". Ние говорим за дворчето на Центъра - много е подредено, поддържано, оградено и обезопасено и е подходящо за игра на малчовци. Иначе в самия Център със сигурност знам, че има занимания по рисуване, музика, май че и езикови курсове, ....някой ако е по запознат нека се включи!
Центърът е много хубав, нещо като училище за 5-годишни. Там рисуват, моделират, пеят имат и тържества. Заниманията са от 8 до 12 часа. А таксите са символични.

# 129
Добър вечер, мили момичета-съкварталки Hug
Аз малки дечица нямам и затова не се включвам във вашите обсъждания за ясли, детски градини и кухни, имам две прекрасни внучки, но и две не живеят наблизо.

Момичета, отново имам проблем, а районът не ми е много познат и затова се допитвам до вас.
Търся зъболекар, може и да не работи със здравната каса, но да има достатъчно часове и по възможност да работи поне всички работни дни ( ако работи и почивните, още по-добре)
Живея във Връбница-1 ( Надежда-5), предпочитам да е наблизо за да не се налага ползване на транспорт.  Като ходя насам-натам из квартала виждам табели за стоматологични кабинети, но друго си е  да знам, че някой е специално препоръчан.

На всички ви, да е честит утрешния празник.
Да си го прекарате хубаво и да получите много поздрави, цветя и подаръци.

На гърба на бл. 170 има един стоматологичен кабинет. Работи през почивните дни. Била съм там и съм доволна. Не е безкрайно близо до 5-та част, но е на комуникативно място (на Ломско шосе, точно на автобусната спирка на Хали Надежда).

# 130
  • София
Честит празник, мили дами!   bouquet newsm51 smile3525

В Детския ценътр има и народни танци там, вкл. за големи. Бях проверявала за себе си, но нещо преподавателят не ме зарадва....

# 131
Reny31 и аз съм до Фантастико в един от високите блокове Simple Smile

А такаааааа сега да излезнем и съседки, аз съм в 118   smile3503

Здравейте,
За първи път се включвам, аз съм от Надежда -5. Вярвам, че можем да сме си полезни като споделяме.
Прочетох в предишната тема, че има бъдещи мами, които търсят д-р за следене на бременността. Препоръчвам д-р Консулова от 8ма п-ка. Млад човек следи всичко стриктно, дава направления и инфо за всички изследвания. Тя следи моята беменност с Кари на 1г. и 3м. За мамите, които търсят инфо за 24 ОДЗ да кажа, че бате Макс е 4-та група. Директорката ни е нова и според мен добра. Градината си е много добра.
Мога да препоръчам Д-р Йорданова от 8-ма поликлиника. Тя работи със здравната каса, води и ЖК и по мое мнение е добра. Много хубаво обяснява, мила е и отзивчива.

Аз също съм от доволните от д-р Консулова, при нея се следих.

# 132
Ехоо, съкварталки - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Цвете за вас  Hug   .

Благодаря ви, че обърнахте внимание на молбата ми.
Скоро ще се възползвам, че зъбите ми са много проблемни и имат нужда от проверка и лечение.

Знам, че тук повечето сте с малки дечица, но да попитам нещо. Есента ходих да тичам в Северния парк, ще ми се скоро като поизсъхне малко да започна отново, че зимата доста се залежах и качих килца.
Някоя от вас да и остава време за бягане на открито, ще ми е приятно да си имам компания.

Приятна вечер на всички.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 18:12 от djily

# 133
Здравейте на всички!Честит празник! Пожелавам ви красиви преживявания с любимите ви хора,радост и хармония!!!

# 134
  • София
maria_georgievaa, много благодаря за инфото   bouquet  А има ли сайт или телефон този център?

Общи условия

Активация на акаунт