София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 470
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • Върху лъчите на Слънцето.
Цамбуррррррр ....  Laughing

# 106
не знам на какво отговарят групите

Моето дете преди време също беше в тази ясла. Много съм доволна. Но беше в 4 група. Номера на групите не е възрастово определен, както е с групите в детската градина. В яслата просто са номерирани.

# 107
Хей, майчета, на каква възраст са учителките и помощник възпитателките на децата ви?

# 108
  • Нови искър
Леле колко много сте писали аз нямам много време да ви следя Simple Smile
радвам се че станахме много на клона .

# 109
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, някоя мама, която взима ДК от 61 ДЯ, може ли да ми каже бурканчетата, които искат от колко грама да са и таксата колко е? Благодаря предварително! И още нещо се сетих, инициалите къде да му ги напиша и лепенка ли трябва да сложа или с маркер?

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 09:04 от Katencetoo

# 110
  • София
абсолютно, е ние от април по ще сме по вашия район след ясла Simple Smile иначе на мен шивачката ми е там наблизо и често отскачаме

Ще се разберем  Peace Има май ентусиасти за квартална срещичка (а и като нищо с част от мамите да се разпознаем Simple Smile)

# 111
Вече разбрах какви бурканчета искат и как да бъдат надписани, сега остава въпроса от къде да купя бурканчета. Някой да знае?

# 112
  • IT
Katencetoo   за капачки точно за детска кухня някой ми беше казал за женския пазар, но за бурканчета нямам идея, тази ми приятелка си беше събирала бурканчета от пюрета.

# 113
Katencetoo   за капачки точно за детска кухня някой ми беше казал за женския пазар, но за бурканчета нямам идея, тази ми приятелка си беше събирала бурканчета от пюрета.

А тези капачки дали стават на бурканчетата от пюрета на Ганчев, защото аз имам само такива бурканчета.

# 114

А тези капачки дали стават на бурканчетата от пюрета на Ганчев, защото аз имам само такива бурканчета.

Ако не се лъжа бурканчетата на Ганчев са с капачка за еднократна употреба, която не може повторно да направи вакуум. Бурканчета може да потърсиш и на сергията с плодове и зеленчуци в началото на пътеката за "Илиянци". Чувала съм преди време, че там има. Капачки се продават близо да "ЦБА". До игрището на 102 училище при светофара има будка за мекици. До нея има една за кафе, а следващата е за пликчета, пластмасови прибори и чинийки. Там продават и всякакви капачки.

# 115
Благодаря ви за отговорите и съдействието. Капачките на Ганчев правят вакуум, но наистина трудно се затварят. Ще ида утре до Илиянци да видя за бурканчета  Hug

# 116
  • IT
Сигурно стават, защото това дете почти и само Ганчев ядеше. Аз пък бях забравила за тази будчица, за която Гневна писа.

# 117
  • София
Аз капачки купих от кауфланд.  Peace

# 118
Аз капачки купих от кауфланд.  Peace

Днес ходих и нямаше  Sad

# 119
  • София
Аз купих капачки от пазарчето на Ломско шосе при Културния дом, в новата му част. Има магазинче за 1 левче, или нещо такова (точно до рампата се пада). 

Общи условия

Активация на акаунт