София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 305
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, може ли да ми кажете къде има магизини за перилен внос?
Попринцип съм в 5та част.
За перилни препарати внос ли питаш? Ако е така има магазин във 2-ра част уличката до пощата отстрани. Магазина е разположен в новата кооперация точно до пощата има китайски ресторант и ПИБанк.

Да Crazy , голямо иззречение съм направила Blush .
Благодаря, още утре ще го посетя Party

А как да разбера в кои магазини препаратите са внос?
Има едно малко магазинче близо до нас, продават и други неща за почистване на дома (кофи, парцали, мопове и подобни), но е предимно за препарати. Или само с питане става?
На витрината на магазинчето си пише, че са внос.

# 571
# 572
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали сте посещавали някой козметичен салон в Надежда 1? Трябва да отида на почистване на лице, но се колебая точно къде, а не успях да намеря никакви отзиви и цени. До нас има някакъв салон Илина май се казваше, забелязах един на ул. Кирил Дрангов, Акцент, точно до метрото и един до училището -  Мериан 2. Ще съм благодарна, ако може да ме ориентирате Simple Smile

аз ходя в акцент и съм много доволна.Момичето са казва Бубето и е страхотна  Peace

# 573
  • Някъде на път....
Момичета, а отзиви за този салон можете ли да дадете?  Thinking

Студио EVA- DELUXE
„ДЕЛУКС 717 ” ЕООД
София, Надежда 1, бул. Ломско шосе бл.173

За маникюр ме интересува.

# 574
  • Lovech
Здравейте мами, знаех си , че рано или късно ще се допитам до вас.
Моля някой да сподели, ако знае или е чул някой да продава апартамент. Търся нещо до към 50-60 хил евро в Надежда, няма значение коя част.
Благодаря ви предварително

# 575
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте мами, знаех си , че рано или късно ще се допитам до вас.
Моля някой да сподели, ако знае или е чул някой да продава апартамент. Търся нещо до към 50-60 хил евро в Надежда, няма значение коя част.
Благодаря ви предварително

В нашия блок продават на първия етаж. Аз съм във Връбница 1/Надежда 5/. Ако те интересува ще ти кажа в кой блок е и утре мога да препиша телефона - залепен е на прозореца.

# 576
Записвам се да ви следя  bouquet
Аз съм в Надежда 1, но скоро планираме да се изселим в 3 част  Laughing

# 577
  • Пловдив
здравейте, влизам с въпрос - трябва да намери моята леля районната община на кв надежда - имам адреса ул кирил дрангов 55, но как се стига дотам - рейсове, метро ако има? моля за помощ, тя е вече в софия по някакви институции  Hug

# 578
здравейте, влизам с въпрос - трябва да намери моята леля районната община на кв надежда - имам адреса ул кирил дрангов 55, но как се стига дотам - рейсове, метро ако има? моля за помощ, тя е вече в софия по някакви институции  Hug
близо до метрото е виж го в bgmaps

# 579
  • Пловдив
супер видях, че е близо - но как се казва спирката, на която се слиза, в каква посока се качваш на метрото, спирката е точно на бул ломско шосе с ул кирил дрангов?

# 580
супер видях, че е близо - но как се казва спирката, на която се слиза, в каква посока се качваш на метрото, спирката е точно на бул ломско шосе с ул кирил дрангов?
Спирката се казва "Надежда". Посоката зависи от къде идваш

# 581

Спирката се казва 'Надежда'  Peace

# 582
  • Пловдив
благодаря ви!  Hug

# 583
Здравейте!
Случайно попаднах на тази тема. Да се представя: казвам се Нели, на 24г съм и живея точно зад Кауфланд-а в Надежда. Още не съм станала мама, но малко остана. Темина ми е 1 април и чакам момиченце.

# 584
Здравейте!
Случайно попаднах на тази тема. Да се представя: казвам се Нели, на 24г съм и живея точно зад Кауфланд-а в Надежда. Още не съм станала мама, но малко остана. Темина ми е 1 април и чакам момиченце.

Здравей  Hug
Пожелавам ти лек остатък от бременността и накрая един пухкав финал  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт