София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 325
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде на път....
.....
МОя приятелка има жена за чистене 1 път в седмицата май по 40 лв. плаща. Има фирми, които предлагат подобен род услуги. АКо искаш ще ти пусна линк на фирмата,която викам чат чат за основно чистене вкъщи, доволна съм,но за съжаление, не мога да си позволя постоянна такава услуга Sad
Коя е фирмата?

# 556
  • София
.....
МОя приятелка има жена за чистене 1 път в седмицата май по 40 лв. плаща. Има фирми, които предлагат подобен род услуги. АКо искаш ще ти пусна линк на фирмата,която викам чат чат за основно чистене вкъщи, доволна съм,но за съжаление, не мога да си позволя постоянна такава услуга Sad
Коя е фирмата?

http://www.sofiaclean.bg/pochistvanedom

vital4e, ами доколкото съм разпитвала приятелки, ползващи такава жена, всички плащат по 35-40 лв. на посещение в зависимост от квадратура на жилището - става въпрос за основно чистене веднъж в седмицата. И на мен ми идва скъпо, за съжаление, иначе с удоволствие бих се възползвала.

# 557
  • Някъде на път....
catty m, а ти колко плащаш за тази услуга? И на колко време горе-долу ги ползваш за основно почистване?

# 558
  • София
Ами аз съм ги викала веднъж за основно чистене (което включваше и пране на килими, дивани, матраци), цената е 2,50 лв. на квадрат, около 215 лв. ми излезе. И веднъж за прозорците ги виках, май 50 лв. ми взеха.

# 559
  • Някъде на път....
Благодаря!   bouquet

# 560
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали сте посещавали някой козметичен салон в Надежда 1? Трябва да отида на почистване на лице, но се колебая точно къде, а не успях да намеря никакви отзиви и цени. До нас има някакъв салон Илина май се казваше, забелязах един на ул. Кирил Дрангов, Акцент, точно до метрото и един до училището -  Мериан 2. Ще съм благодарна, ако може да ме ориентирате Simple Smile

# 561
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали сте посещавали някой козметичен салон в Надежда 1? Трябва да отида на почистване на лице, но се колебая точно къде, а не успях да намеря никакви отзиви и цени. До нас има някакъв салон Илина май се казваше, забелязах един на ул. Кирил Дрангов, Акцент, точно до метрото и един до училището -  Мериан 2. Ще съм благодарна, ако може да ме ориентирате Simple Smile

Аз лично ходя в "Refresh", под блок 173, успореден на Ломско шосе на първа линия. Козметичката мога да гарантирам, че е страхотна - Албена се казва.
Ето ти линк към фейсбука им, ако искаш да ги питаш нещо:
https://www.facebook.com/pages/STUDIO-REFRESH/178351232210571?ref=ts&fref=ts

# 562

Аз лично ходя в "Refresh", под блок 173, успореден на Ломско шосе на първа линия. Козметичката мога да гарантирам, че е страхотна - Албена се казва.
Ето ти линк към фейсбука им, ако искаш да ги питаш нещо:
https://www.facebook.com/pages/STUDIO-REFRESH/178351232210571?ref=ts&fref=ts

[/quote]

Благодаря за информацията! Simple Smile

# 563
Трябва да сменяме водомерите, искат ни 46 лв. за единия.Имати ли представа каква цена са, и къде има изгодно?

# 564
  • Под кленовите дървета
Има едно магазинче до 8 поликлиника, вижда се от улицата и е с малко дворче, навътре се влиза. Има звънец на външната врата, ако няма никой. То е в къща. Там водомерите ги взехме по 30 лв.
Много по-евтини, отколкото е който и да е магазин.

# 565
Благодаря ти!

Ние май ще си извикаме тези от фирмата за тестване, за демонтаж, монтаж и водомер искат 46 лв. на единия, пък иначе, ако си купим ние, няма кой да ни го смени, и като платим 20 лв. за монтаж и пломба, и пак същото излиза.

# 566
Здравейте искам да използвам темата, да съобщя че сутринта в Надежда 2 е намерен мъжки Кокер шпаниол- златист.  Ако познавате, някой който е загубил куче отговарящо на горното описание си може да се свържете с мен.

# 567
Момичета, може ли да ми кажете къде има магизини за перилен внос?
Попринцип съм в 5та част.

# 568
За перилни препарати внос ли питаш? Ако е така има магазин във 2-ра част уличката до пощата отстрани. Магазина е разположен в новата кооперация точно до пощата има китайски ресторант и ПИБанк.

# 569
За перилни препарати внос ли питаш? Ако е така има магазин във 2-ра част уличката до пощата отстрани. Магазина е разположен в новата кооперация точно до пощата има китайски ресторант и ПИБанк.

Да Crazy , голямо иззречение съм направила Blush .
Благодаря, още утре ще го посетя Party

А как да разбера в кои магазини препаратите са внос?
Има едно малко магазинче близо до нас, продават и други неща за почистване на дома (кофи, парцали, мопове и подобни), но е предимно за препарати. Или само с питане става?

Общи условия

Активация на акаунт