София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 372
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, имате ли някакви наблюдения за 5 ЦДГ във Връбница 1 /510бл./? Като гледам малкия само там има някакъв шанс да влезе, но съдейки по ниските желания и малкия брой кандидатстващи, нещо ме гложди, че не е удачна. Пък и се чудя как се побират тези деца в един апартамент, къде ги извеждат - виждала съм ги пред входа, ама там не е ли малко опасно, улицата е на 5 крачки...  Rolling Eyes Не ми е зор да го записвам на детска, тъй като аз ще съм си вкъщи в близките 3год./живи и здрави/, така че ако градината не е хубава, ще му махна кандидатурата - затова събирам мнения. Благодаря предварително на включилите се  Hug

# 646
  • София
Момичета, имате ли някакви наблюдения за 5 ЦДГ във Връбница 1 /510бл./? Като гледам малкия само там има някакъв шанс да влезе, но съдейки по ниските желания и малкия брой кандидатстващи, нещо ме гложди, че не е удачна. Пък и се чудя как се побират тези деца в един апартамент, къде ги извеждат - виждала съм ги пред входа, ама там не е ли малко опасно, улицата е на 5 крачки...  Rolling Eyes Не ми е зор да го записвам на детска, тъй като аз ще съм си вкъщи в близките 3год./живи и здрави/, така че ако градината не е хубава, ще му махна кандидатурата - затова събирам мнения. Благодаря предварително на включилите се  Hug

Живея  през  няколко блока  по надолу  към  Бели  Дунав . Имам  доста познати с деца връстници на  моите деца , които вече са  ученици .  Доволни са от  персонала и  обучението ,наистина е доста тесничко ,предвид на това ,че  градината се помещава в няколко  апартамента .  Децата съм ги виждала през пролетта да ги  извеждат в  градинките наоколо . Ти си преценяваш дали да го  държиш  вкъщи  или ?

Успех и късмет  с кандидатурата Ви  желая !  Peace

# 647
Gesika, благодаря много  Hug Да разбирам ли, че не е зает само 1 апартамент за тези 18 деца/в момента приемат толкова/?
Ще се радвам да сподели още някой мнението си, дори и да е изградено на слухове  Hug

# 648
И аз натам съм се ориентирала - към 5 ЦДК. В другите нямаме никакъв шанс.
Катенце, ако ти приемат малчо и го запишеш, после по-лесно се мести, защото получава 1т. за това, че посещава детско заведение. После има всяка седмица временни класирания, освобождават се нови места. Но е важно, ако го запишеш да ходи, или поне да си пазите местото.

# 649
Може ли и аз да запитам нещо ?  Simple Smile В процес на настаняване сме в блокче срещу Билла.. Не мога да се ориентирам в съседство кои детски градини са? Просто не съм наясно с улиците все още и нищо не ми говорят наименованията  Sad Много благодаря  предварително  Hug

# 650
  • София
Gesika, благодаря много  Hug Да разбирам ли, че не е зает само 1 апартамент за тези 18 деца/в момента приемат толкова/?
Ще се радвам да сподели още някой мнението си, дори и да е изградено на слухове  Hug

Доколкото знам ДГ се помещава в  два входа  -те са  по  два апартамента на  първия  етаж .  Значи би следвало да са  четири апартамента ,не  един . Ще  питам утре една майка от класа на моя малкия  син , нейното малкото дете  е там , в І  гр. мисля   и ще  ти кажа .

Може ли и аз да запитам нещо ?  Simple Smile В процес на настаняване сме в блокче срещу Билла.. Не мога да се ориентирам в съседство кои детски градини са? Просто не съм наясно с улиците все още и нищо не ми говорят наименованията  Sad Много благодаря  предварително  Hug

Наблизо е  24 ОДЗ Надежда -моите и двамата бяха там и съм изключително доволна !  Peace
Също така отсреща на  булеварда е  и 61 ясла  ,ако те интересува .

# 651
Gesika, ще съм ти много благодарна  Hug

Само да вметна, че 61 ясла, вече е 90 ОДЗ  Peace

# 652
  • София
Katencetoo, разпитах  всичко за 5  ДГ.   Градината се помещава  в тристайни  апартаменти  - три или четири и  тя не знае  колко точно .  В  група са по  22-23  деца .  Миналата година са правили  основен ремонт и  инвентара  -легла  ,  мебели  и др. всичко е сменено  и е ново . Каза ,че  е много чисто  , храната се  докарва от  42  ОДЗ ,което е наблизо . От  учителките  е доволна ,  обръщат голямо  внимание на всяко дете . 

Освен това 5  ДГ имала и филиали  в  Обеля  1 и 2 и  във Връбница  2 ,които също били в блокове . Доколкото аз разбирам  май  е  възможно и там  да  Ви приемат  ,провери го това все пак .  Успех  ти желая !  Hug

Много  здраве и късмет на всички!

# 653
 Hug Честита Баба Марта на всички!
Gesika , благодаря за отговора)Много ми помогна)
Успех на всички желая ! Темичката  ми е много  полезна и вече редовно си я следя... Наистина се надявам да се запознаем и лично  някой ден... времето вече  е супер за разходки с дечицата Simple Smile

# 654
Честита Баба Марта

Gesika, изключително съм ти благодарна за отделеното време и информацията, която ми даде  Hug Оставих му кандидатурата за първо място в 5 ЦДГ и поне за сега влиза 100%. Притесняваше ме да не е много тясно, но благодарение на теб се успокоих  Simple Smile Още един път хиляди благодарности   bouquet

# 655
  • София
Katencetoo, raly77,  няма за какво да ми  благодарите .......Радвам се  ,ако  мога  да съм полезна с нещо на  някого  тук -нали това е идеята на тази тема .  Peace

Доколкото  разбирам, живеем в един район и можем да си споделяме  каквото  ни  вълнува . Simple Smile Hug

# 656
Момичета, искам да ви попитам за мнения за 90 ОДЗ-филиал, на ул. Бял Люляк.
Попринцип на първо място сме писали 171во ОДЗ уж като най-елитно (нали е ново). Но 90то филиал ни е най-близо и се чудя (ако изобщо стане така, че можем да избираме)  какви са условията в него? Преди сградата изглеждаше потресаващо, но сега май са поотремонтирали това-онова. Има ли някоя мама, на която децата са там?
Предварително ви благодаря за отговора Simple Smile

# 657
Момичета, искам да ви попитам за мнения за 90 ОДЗ-филиал, на ул. Бял Люляк.
Попринцип на първо място сме писали 171во ОДЗ уж като най-елитно (нали е ново). Но 90то филиал ни е най-близо и се чудя (ако изобщо стане така, че можем да избираме)  какви са условията в него? Преди сградата изглеждаше потресаващо, но сега май са поотремонтирали това-онова. Има ли някоя мама, на която децата са там?
Предварително ви благодаря за отговора Simple Smile

Аз съм чувала само хубави отзиви. Вътре съм виждала две стаи и ми хареса много. Само двора им е малко разбит, ама това да е кусура. Взимаме кухня от там и досега оплакване нямаме.  Peace Ако можех и аз щях да запиша сина си там, но нямаме щансове  Simple Smile

# 658
  • софия
Търся мнение за тези ОДЗта:
27 ОДЗ Детска китка - филиал ул. "Иван Кулин"
115 ОДЗ Осми март
6 ОДЗ
137 ОДЗ Калина Малина - филиал ул. Александър Михов 25
предимно са били ясли,сега са ги обединили с ЦДГтата в ОДЗта,ако някой има впечатления кое е за предпочитане или избягване нека да сподели,макар че при този недостиг на места въпроса е май излишен,но искам да подредя желанията си все пак,благодаря Ви предварително.

# 659
Аз не мога да разбера защо след като направиха 61 ясла в ОДЗ, няма прием на деца за 2010? Има Текуща възможност 64 и толкова записани през ИСОДЗ, но кога са ги записали тия деца не ми става ясно  Rolling Eyes Гледам, че и в Толстой е същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт