София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 422
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
"Можеш да, а и имаш по-голям шанс за друга ясла, защото когато детето посещава ясла получаваш една точка отгоре. Може да кандидатстваш после където искаш, съответно да я преместиш където прецениш."

тази точка не се ли добавя само ако е СДЯ,за ОДЗ важи ли пак,мерси

# 661
"Можеш да, а и имаш по-голям шанс за друга ясла, защото когато детето посещава ясла получаваш една точка отгоре. Може да кандидатстваш после където искаш, съответно да я преместиш където прецениш."

тази точка не се ли добавя само ако е СДЯ,за ОДЗ важи ли пак,мерси

Да, точката се прибавя само ако детето идва от ясла. За ОДЗ или ЦДГ не се прибавя. Шансовете за местене са 0-леви. Знам го от опит.

# 662
Gesika, ще съм ти много благодарна  Hug

Само да вметна, че 61 ясла, вече е 90 ОДЗ  Peace

zdr.,men puk me interesuva to4no tazi 90 ODZ (biv6ata 61va qsla) imate li predstava kak e tam, 4e zasega samo tam imame 6ansove da ni priemat, otvan malko izglejda zle,a otvatre...? 6te sum blagodarna za mneniq Simple Smile

# 663
  • Нови искър

zdr.,men puk me interesuva to4no tazi 90 ODZ (biv6ata 61va qsla) imate li predstava kak e tam, 4e zasega samo tam imame 6ansove da ni priemat, otvan malko izglejda zle,a otvatre...? 6te sum blagodarna za mneniq Simple Smile
Здравейте, дъщеря ми е в 90 ОДЗ и съм страшно доволна още от яслата имат допълнителни занимания плуване, народни танци, латино, за момчетата футбол, английски. страшни професионалисти са  всеки вторник има театър. Отделно държат на контрола по здравето. Не допускат болни сополиви деца. Стискам ви палци Simple Smile

# 664
  • софия
значи гледам 90ОДЗ е два филиала единия на Бял Люляк/бивша 61ясла/,другия е на ул. "Иван Момчилов" , №44,и в двата има обявени места за 2012 набор,а градинските групи гледам  са само във втория,което май значи след бившата 61ясла,детето продължава във втория филиал така ли е според вас
nilro къде ви водят на плуване,там има ли басейн

# 665
Дъщеря ми е в 90 ОДЗ. Театъра не е задължително всеки вторник. Решава се на родителска среща колко пъти в месеца да имат. При нас е 2 пъти. Басейна е в главната сграда на ОДЗ-то. И моята ходи и е много доволна. В нашата група си и имат програма за каляване на децата. Контрола за болните деца е доста стабилен! Детето ми за 3 години, веднъж да е хванала вирус от там. Разбира се, като на всякъде си има и недостатъци, но то си е до конкретни вкусове все пак. Дето се вика всеки с вкуса си Simple Smile

# 666

Здравейте, дъщеря ми е в 90 ОДЗ и съм страшно доволна още от яслата имат допълнителни занимания плуване, народни танци, латино, за момчетата футбол, английски. страшни професионалисти са  всеки вторник има театър. Отделно държат на контрола по здравето. Не допускат болни сополиви деца. Стискам ви палци Simple Smile

blagodarq, izglejda vsi4ki sa dovolni,dano imame kasmet... Simple Smile

# 667
  • Нови искър
значи гледам 90ОДЗ е два филиала единия на Бял Люляк/бивша 61ясла/,другия е на ул. "Иван Момчилов" , №44,и в двата има обявени места за 2012 набор,а градинските групи гледам  са само във втория,което май значи след бившата 61ясла,детето продължава във втория филиал така ли е според вас
nilro къде ви водят на плуване,там има ли басейн

да в самата градина е плувния басейн

# 668
zdraveite,az imam vapros otnosno detskite kuhni,nqkakvi otzivi za DK Bulgar4e, cenite sa dosta izgodni,i bih bila blagodarna ako nqkoi znae dali i hranata e hubava....Blagodarq, Spokoina ve4er na vsi4ki Simple Smile

# 669
  • София
zdraveite,az imam vapros otnosno detskite kuhni,nqkakvi otzivi za DK Bulgar4e, cenite sa dosta izgodni,i bih bila blagodarna ako nqkoi znae dali i hranata e hubava....Blagodarq, Spokoina ve4er na vsi4ki Simple Smile

Може ли да пишеш на български, че си е жива мъка да се чете.

# 670

Може ли да пишеш на български, че си е жива мъка да се чете.

А и е задължително. Правила на форума.

# 671
А до колко часа вечер са детските градини и ясли?

# 672
  • София
По принцип работното им време е до 19ч.,но гледам,че рядко остават едно-две деца след 18ч.
На мен ми се е случвало да взимам дъщеря ми към 18.30 и е била последна-госпожите нервничат или е оставена с някоя лелка да чака вече облечена. Laughing

# 673
Да си нервничат  Sunglasses , 6ч ще е твърде рано за мен, а като гледам в районите по месторабота нямаме никакъв шанс.

# 674
  • София
 Peace
Сънчо съгласна съм с теб,но ще видиш,че най-много ще страда детенцето.
Като стой един час само в яслата и няма с кой да си играе...
Не знам как успяват родителите да взимат децата си в 16.30 макс до 17ч.
Яслата до нас редовно в 18.00 е заключена с катинара Thinking
Моето дете винаги е водено първо и взимано последно,за което в един момент почва да пита защо е така,реве и моли да ме пусне шефа по рано от работа,за да го взимам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт