София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 308
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • София
И на мен ми е много чудно това с ранното вземане. На мен ми се е случвало да го вземам в 18.30 и 18.40, последен в ДГ, след нас гасят лампите и удрят ключа. Не са ми се цупили никога, ама все гледам до към 18-18.15 ч. да е вземат, че ми е кофти на мен. И все е последен или предпоследен.

# 676
Предполагам, ще ще е неприятно за детето, обаче как да стане от другия край на софия и двамата да стигнем, дори в 5 да изляза преди 6ч няма шанс. В този ред на мисли, някой ползва ли жена/детегледачка тук в Надежда да взима детето от градината и да седи с него примерно час?

# 677
  • София
И аз се интересувам от този вариант с помощ от жена...
По колко ли върви услугата? Thinking
Аз имам и кака за взимане от училище.Там свършват в 17ч,което въобще няма как да стане ooooh!

# 678
Доколкото знам е някъде 4-5 лв. на час, по договорка, но е хубаво пенсионерката да е от квартала.

А знаете ли нещо за частна градина Симба на Илиенско шосе, каква е таксата?

# 679
Предполагам, ще ще е неприятно за детето, обаче как да стане от другия край на софия и двамата да стигнем, дори в 5 да изляза преди 6ч няма шанс. В този ред на мисли, някой ползва ли жена/детегледачка тук в Надежда да взима детето от градината и да седи с него примерно час?
Здравейте, момичета! Виждам че говорите за детегледачки.
Аз съм от Надежда-1, а и двамата с мъжа ми работим в Дружба. И ние все късно я вземахме дъщеря ми и затова по някое време плащах на една комшийка да я прибира към 17.00 часа и да се занимава с нея до 18-18.30. На жената плащах по 100 лв месечно. Ако я виках допълнително, плащах допълнително. Бях доволна горе-долу, но жената замина за провинцията да живее с роднини.
Сега съм по майчинство и аз вземам малката. Но се замислям дали да не търся помощ, че понякога ми идва нагоре с бебе и кака Rolling Eyes
Знам че професионалните детегледачки вземат доста скъпо - между 8-15 лв на час. Явно трябва пак някоя свободна пенсионерка от квартала да намеря.

# 680
  • IT
и при нас ги вземат рано, рано. Аз успявам за 17:15, но съм със седем часов работен ден, да мога да излизам в 16:30, плюс една съседка го гледа(да е жива и здрава).

# 681
Здравейте момичета,

аз също се чудя как успяват всички да си вземат децата рано, аз преди 6.15 не успявам да стигна до яслата и сме почти последни, затова си намерих жена да ми я взема и съм супер доволна. Не е пенсионерка, млада жена и много се разбират с малката и така съм спокойна, не се счупвам да бързам. Един път когато аз я взимах ми стана много мъчно, защото беше последна и ме чакаха буквално на вратата, лелите облечени и нервно потропваха с крак  Rolling Eyes, не че нещо казаха, но ....

# 682
Къде в Надежда има компютърен сервиз, едно копченце от клавиатурата се е извадило, но трябва човек, който разбира да го сложи?

# 683
  • София
Имам познат, който има сервиз за телевизори, но се занимава и с телефони (мобилни), компютъри и т.н.
Сервизът е в бл. 172, в близост до сладкарницата. Мисля, че сладкарницата се казваше "Рицка" или нещо такова. Непосредствено до този сервиз имаше оптика, която после се премести в Надежда-2.

# 684
  • София
Къде в Надежда има компютърен сервиз, едно копченце от клавиатурата се е извадило, но трябва човек, който разбира да го сложи?

Ние сме ползвали този в блока срещу Билата в 6 част.

# 685

Ломско шосе №70. Страшно съм доволна от човека там.

# 686
  • София
Ломско шосе №70. Страшно съм доволна от човека там.
Това е близо до бл. 172. За същия сервиз ли става дума? Човекът се казва Велко.

# 687
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Има и сервиз при Унекс-а/интернет доставчик/ в бл. 525, вх. Б  Peace

# 688
Момичета, имате ли впечатления от салон за красота Амика? В 5та част.

# 689
  • София
Момичета, имате ли впечатления от салон за красота Амика? В 5та част.

Това срещу площадката ли е, един лилав? На маникюр съм ходила там и кола маска.

Общи условия

Активация на акаунт