Остров Тасос - 4

• 154 370
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Мисля, че бяха на метри. Те си имат база данни, казваш си модела на колата и на касиера автоматично му излиза на компютъра колко ти струва.

# 496
  • София-Младост
Ето цените и разписанието на ферибота:
http://www.thassos-ferries.gr/bulgaria.html

# 497
Тези цени ми се виждат доста странни - 8 евро за четириколесно превозно средство от Керамоти.... Shocked Малко по-горе Смърфиетка е писала, че е платила 16 евра за малък лек автомобил newsm78. Мисля, че тази страница просто не е актуализирана доста отдавна. Освен това информацията, която имам аз е, че фериатата от Керамоти са на всеки половин час горе-долу.

# 498
Не е коректен преводът. Под четириколесно превозно средство се има предвид ATV-та. По- горе са цените за колите. Пишат професионални автомобили или нещо такова. Вижте на английски http://www.thassos-ferries.gr/english.html

# 499
Днес вятърът утихна и направо си е горещо, но водата за мен е леко хладна. Не че не влизам, но аз по принпиц се къпя с почти вряла вода, така че не съм много точен критерий.
За фериботите-според дължината се определя цената, моята е голф тоест 4,23 см и струва 16 евро. Ауди А4 е 4,70 и струва 20 евро. Ако искате довечера като отиваме на вечеря, може да мина и да взема  цените?

# 500
Ами цените си ги има на сайта. Тези, които искат да разберат техн. характеристики на автомобила си, могат да ползват този сайт: http://www.auto-data.net/bg/ - там има дължина на автомобила. В сайта е написано, че цената за автомобили над 4.25 м. дължина е 20 евро. А само още един чисто информативен въпрос ( не, че няма да разберем, като отидем), но водача на автомобила заплаща ли отделно билет или той си е включен в цената на автомобила?
И какво имаш в предвид под "леко хладна" вода - 25-26 градуса или по-малко?

# 501
Колата си е кола, шофьорът си е шофьор. Тоест 20 евро за кола и още 3 за шофьора.

# 502
Шофьорът си плаща отделно билет.
Водата е може би 25 градуса!

# 503
  • Пловдив
Погледнах линка с ферито и дава намаление за деца от 5-10 години,това означава ли,че под 5 са безплатно?

# 504
Днес ходихме на плаж на Скала Пачис, това е между Лименас и Скала Рахони. Определено ми хареса повече, отколкото Скала Рахони. Вятърът днес утихна и заради това ли, но във водата нямаше никакви водорасли. Камъни имаше само на едно място на площ два-три метра, което лесно се заобикаля. Никакви медузи или пък морски таралежи. Пясъкът отново е ситен, но с една идея по-малко привеси на камъчета или мидички. Отново за шезлонг и два чадъра се заплаща 6 евро, като има две безплатни напитки. Следобед се приместихме на Глифада, още по-близо до Лименас. Малко и уютно плажче, с плитка вода и пясъчен плаж с малки примеси на камъчета. Плитко е в началото, няма водорасли или камъни. Цената пак е същата при същите условия - безплатни питиета. Направо се дрогирах днес от фрапета.   Crazy

# 505
И ние се добрахме до тасос. Сега се чудим коя е добрата таверна, Смърфиетка, капитана още ли е добра?

ето една снимка от пред вратата на апартамента:

п.с. паролата за интернета на александра бутик:  user: Golden pass: 0 (нула), хваща се от плажа Simple Smile

# 506
Това кой хотел или студия са?

# 507
Bliss хотелче е - александра бутик хотел

# 508
Ние утре се местим към Голдън бийч. За Капитана чух не толкова ласкави думи за това лято, но със сигурност ще я посетим.

# 509
Сега се прибираме от федра, супер беше. Гаджето ме бъзика цяла вечер като и казах, че го знам от бг-мама  Grinning

Александрата не е зле, големия басейн е бил с пясък, явно ги мързи да го чистят  Laughing

(муш снимка на басейна с пясъка)

Общи условия

Активация на акаунт