Бебе, бум на хепатит

• 2 443
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Да, така е само оптимизъм не помага, но е полезен понякога.. Също като във форумите - вие не можете да ни презпазите, но пък може да дадете едно рамо. Все пак малко подкрепа не е излишна на никой. Не че не мога да разчитам на нашия тати, но той си е типичен мъж т.е пълен непукист.

# 16
действията ни са резултат от мислите ни. всичко започва от главата и какво си мислим..

това е най-кратката версия на закона за привличането, който визирам - http://www.bg-donna.com/samopoznanie/attraction.html

в резултат на това, че например аз си повтарях, съответно вярвах, че съм здрава, че имам страхотен имунитет и никой не може да ме зарази, аз започнах (действие) да се пазя, да се храня и живея здравословно, в следствие на което от 3.5г не съм хващала и хрема дори - нещо, което не мога да кажа, че се случваше преди това и със сигурност е резулатат от позитивното ми мислене (на 1во място + действията, които съм предприела (на 2ро).

Пак казвам - лично мнение на хора с може би различни сфери на интерес. При мен това работи - за мен и за бебето ми и смятам да продължа - естествено отново въпрос на личен избор. Никой не карам да вярва в това, просто съм споделила мнение, както и всички останали, опитвайки се да помогна на авторката - в повече полемики по темата не смятам да влизам. Който го интересува, ще прочете, който не вярва, да не вярва - не съм тук да убеждавам Sunglasses

Наздраве!

# 17
Не знам какво да ви кажа освен , че то ако се замислим от колко вида болести сме заобиколени да вземем да скрием в една стая само и никъде да не ходим  Rolling Eyes дишай свободно и не мисли много за болестите така или иначе единственото , което можеш да направиш е да се опиташ да предпазиш детето си.аз съм твърдо против ваксините и ако имаше начин никога нямаше да ги сложа на малката , но държавицата ни ни е задължила много хитро(няма градина...няма училище...няма детски)

Общи условия

Активация на акаунт