Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 96

• 30 233
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Ради, така ми харесва да се обръщам към теб! Hug
Миличка  Hug ти си се подновила, съвсем пролетна си, май слънцето над София и пеенето на капчуците са те провокирали.
Хубаво настроение през неделния ден ЛиНки

Не позволявайте това на любимците си Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 91
# 92
# 93
# 94
Здравейте ЛиНки  Hug Hug Hug
Иле мерси за кафенцето и закуската   bouquet

http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/pochitame_vasil … ta_mu-135678.html

http://youtu.be/XmUQ84246Fk

# 95
# 96
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, Ели - ти забелязваш първа Hug Ами, наистина ми омръзна този сняг....мечтая си за цветя, зелена трева и цъфнали дървета Grinning А, фрезиите са ми любимите цветя, направо ги обожавам Heart Eyes
Аз, тъкмо щях да кажа, че добре че ни подсети за Честването на Васил Левски  bouquet
Ето, и Ени се появи и тя ни напомни Hug

# 97
Здравейте отново! wavey

Кеии, благодаря за новата тема, както и за всичко останало което правиш за нас!

И аз като Димето все надничам в подписа ти  smile3521 но когато тогава. Заменила си танца със свадба! newsm10
Мац, трябва да решим как да се обръщаме към теб, защото се пошашавихме! hahaha Joy Joy Joy Много свеж подпис, направо ни сгрява! Нещо полезно от кака!
Скрит текст:
Преди много години, hahaha Joy зазвуча като приказка! Четири месеца сина беше на антибиотици и какви ли не капки, бяхме се хванали за главите. Накрая изби в гнойни торбички под очите. В спешното попаднахме на една лекарка, и до днес помня името и, тя ни изпрати в Исул в кабинета за цяла България. Нямаше и годинка, а аз в шести месец бременна с дъщерята. Искаха да го приемат в болницата, но се разминахме с две пункции на синусите. Тогава ни предписаха капки за нос, които си правим ние. Много ефикасни и от тогава други не сме ползвали, а сина толкова години вече не знае какво е това антибиотик. Та капките са: 10мл физиологичен разтвор и една ампула адреналин. Смесваш ги в стерилно шише и готово. Много са ефикасни. За болно гърло ползвах твърдо сварено яйце, разрязано на две половинки. Поръсваш ги с пудра захар, слагаш ги на сливиците, отгоре носна кърпа и шал. Правех го на мойте когато ги слагах за следобеден сън. Отнема червенината и болките в гърлото. Така им помагаше, че самите те като усетеха нещо сами искаха да им го правя. И за да няма фира, обикновенно си ги изяждаха като се събудеха! hahaha Joy

Поклон пред името на Апостола на свободада!

# 98
  • Once there was a Hushpuppy...
Иле Hug, както ти е удобно.....аз свикнах със всичките Simple Smile Също мисля, че и другите свикнаха да ме наричате различно PeaceНа, кой както му идва от вътре Hug

Скрит текст:
Ами, честно казано Иле - добри идеи даде Peace Аз също съм минала през пункции,в ИСУЛ, на 1,6г. и следващата на 15г. и си спомням, че преди да ми направят втората мислех че ще умра Sad Но, слава Богу там ме спасяват 2пъти!
Иначе, това с адреналин, в аптеките предполагам го има, но под каква форма и не трябва ли да се допитам до лекуващия УНГ?

# 99
# 100
# 101

Скрит текст:

# 102

Скрит текст:
Tочно от Исул лекарката ми го предписа на рецепта, а сина нямаше 1год. Така че няма нужда да се допитваш. Напълно безобидни са. Прочистват изцяло синусите и не позволяват на секрета да се задържа. На ампули са и ф.разтвор и адреналина. Аз затова описах одисеята, за да се разбере, че не е моя измишльотина, а е предписано от лекар УНГ и то от специалист от старата школа. Сега болестите са по-модерни, а децата по-неустойчиви на тях. Винаги съм била против антибиотиците и дори да ги предписваха, не съм ги давала и съм лекувала децата с бабини рецепти. При -12гр. са яли сладолед, пиеха газирано, хранеха се с каквото искат, когато искат без режим, а когато не искаха с дни, не съм ги насилвала и т.н. без ограничения. Така изграждат имунитет, е и аз съм малко луда де. hahaha Joy Joy Сега ако кажа на някой лекар, че сина на 3м. яде шкембе чорба, а дъщерята на 5м. агнешко със спанак ще падне.

Малко да ви развеселя! smile3521
Скрит текст:

# 103
# 104
Ели, как ни запали с тези котета! smile3521

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт