Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 240
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • Чукарландия
Сега пък като разбрах, че спират от производство Cartier Le Baiser du Dragon, непременно трябва да го имам. Намерих го само в EDT вариант. Много ли ще е фатално да си взема тази версия (след като не намирам EDP вариант (пък и на сносна цена))? Посъветвайте ме, моля!

# 316
  • при морето
Сънчо,страхотни пробички си получила,сигурна съм,че и хубави емоции са ти донесли днес,все пак започнала си деня си с тях. LaughingА Ирис-Таизо за кога го остави?

Белла,моето лично мнение е,че всичко е въпрос на лична преценка за едт и едп на Целувката-пробвай и ако ти допадне я вземи,все пак ти ще я носиш.Аз едт варианта не познавам,носила съм и харесвам едп и пп,като предпочитам едп,втория ми беше много тих и нямаше шлейф.

Аз пък днес получих лека мигрена от Слънчевия Ангел,ужас,явно обонянието ми толкова е преситено,че дава фира. #Crazy
Мисля утре да съм с Галиано едп,дали му е време,как мислите?Или да изчакам още да се постопли...

# 317
  • София
Сега пък като разбрах, че спират от производство Cartier Le Baiser du Dragon, непременно трябва да го имам. Намерих го само в EDT вариант. Много ли ще е фатално да си взема тази версия (след като не намирам EDP вариант (пък и на сносна цена))? Посъветвайте ме, моля!
Абсолютно е фатално  Tired Едт е нищо и половина. Едп е истината  Peace Може и пп или червената лимитка.

# 318
  • София
Много съжалявам, че не купих Акуа Алегория Нумеро 2 това лято!!  Такава радостна, слънчева, не-ангажираща роза ми се стори.  Още ли го има по аерогари и магазини?  Нумеро 1 не ми хареса.  Тука при мене Нумеро 2 изобщо не е и стигнал, както и Бялата Роза не съм виждала.

В Брюксел - да  bowuu информация от преди 2 седмици  Peace

зимна, таман му е на Галиано ЕДП, аз го подносвам от 2-3 седмици  Hug

# 319
  • Германия
Моля ви препоръчайте ми парфюм с черен жасмин CrazyДа не е само Жасмин ноар-Булгари Hug

На мен също не ми е известен "черен жасмин" като такъв, а претендирам да съм поизчела доста за цветето. Hug Преди делях на Jasminum grandiflorum, което е граски жасмин и прочие латински имена ароматен. От известно време деля на индолово или хедионово превесен жасмин, което ми се струва далеч по-точно с оглед на химичния произход на ароматните молекули.

Колкото до noir/noire в имената на парфюмите, дълго не исках да приема очевидното. А то е, че стои в заглавието за да обозначава вечерно мотивиран аромат. Все си мислех, че влагат нещо по-дълбокомъдрено, ама съм се заблуждавала.

danielad  Hug, познаваме много парфюми с жасминова доминанта, ако можеш да опишеш какво по-точно влагаш в черен, ще чуеш и повече предложения.

# 320
Абсолютно е фатално  Tired Едт е нищо и половина. Едп е истината  Peace Може и пп или червената лимитка.
ЕДТ е направо кофти версия на този парфюм.

# 321
Здравейте момичета! Нахлувам неканена в темата за да ви питам, дали някоя е пробвала Cristal Noir на Versace и дали сте доволни. Много ми харесва аромата, но ме е страх, че не държи дълго, и няма да си заслужава парите. То зависи и от къде го купя, разбира се. Просто имам нужда от друго мнение. Grinning

# 322
Много е траен, ако е оригинал. Peace

# 323
....
използвай търсачката отвреме-навреме! Виж отгоре - темата е 150та подред! Обсъждали сме какво ли не, изказани са стотици мнения, едва ли не всеки ден сдобиваме нови и нови впечатления. Дори и най-редовните тук не могат да помнят всичко и съм сигурна, че използват търсачката и намират много полезна информация.
...

Дали не е добре да се слага в началото на всяка тема  Thinking

# 324
заговорихте /пак/ за любимия парфюм и ще ви покажа /пак/ една любима снимка  Sunglasses
клик

# 325
Мерси много! Ще го пробвам значи. Надявам се в мола да са оригинали Laughing Не съм сигурна, че цената винаги е гарант за качеството, но стискам палци да улуча оригинал!  Laughing

# 326
  • София
заговорихте /пак/ за любимия парфюм и ще ви покажа /пак/ една любима снимка  Sunglasses
клик
Безобразие  Crossing Arms Всеки път ми докарва сърцебиене това  Twisted Evil

# 327
  • Чукарландия
заговорихте /пак/ за любимия парфюм и ще ви покажа /пак/ една любима снимка  Sunglasses
клик

Ще съзерцавам и ще си поплача тихичко... newsm45
Докато си го намеря! newsm68

# 328
Да попитам за My Insolence:подходящ ли е за лятото и бързо ли изчезват малините или се усещат до края?Хареса ми точно малиново-свежия аромат, но май базата е основно ванилия.Не харесвам особено Хипнотичната,а четох че си приличат?Трайността разбрах че е отлична и от собствен тест,но ако може да споделите за шлейф(в сравнение с Insolence например).

# 329
  • Варна
Да попитам за My Insolence:подходящ ли е за лятото и бързо ли изчезват малините или се усещат до края?Хареса ми точно малиново-свежия аромат, но май базата е основно ванилия.Не харесвам особено Хипнотичната,а четох че си приличат?Трайността разбрах че е отлична и от собствен тест,но ако може да споделите за шлейф(в сравнение с Insolence например).

Нито с Инсоленс си прилича, нито с Хипнотичната. Малините се усещат през цялото време. Трайност и шлейф - огромни. Като казвам това, изобщо не преувеличавам. Аз съм носила Май инсоленс именно в най-големите летни горещини и дори и тогава, когато всичко се изпарява бързо, е изключително траен и шлейфов. И най-важното - плодовата му част не се вкисва от горещото, не става неприятна, блудкава и евтина.

Общи условия

Активация на акаунт