Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 246
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Сладникава водица според мен. Нищо особено, язък за хубавата бутилка.

# 301
  • Варна
За мен е приятен, плодово-цветен и непретенциозен. Харесва ми и бих го носила точно при някакви неопределени обстоятелства, когато не мога или нямам настроение за нещо по-специфично.

# 302
А днес си изпросих антикомплимент - полях се доколкото можах от малък спрей-виал с Oud Immortel - Byredo и мъжът ми влетя в стаята с просъсканото: "Ужас!", отвори прозореца и излетя обратно...

Май са му сбъркали името, трябвало е да се казва  Oud mortel .  Laughing
Мдааа, ако го продават пред гробищния парк, ще спечелят...

# 303
Oriens е плодов горманд. Ако харесваш сладки малини, като в компот, пробвай го. Бих го определила като сладка и juicy (не като в сладко Simple Smile    малина. Сред плодовите компоти е от по-добрите. Не бих го определила като водица.  Има си присъствие и е много траен върху мене.  Пачулито не е силно, така че не се стряскай от тая нота, но пък придава дълбочина.  По сладките плодови ноти се доближава до Джими Чу, като вторият е по-леплив, по-сладък, и гъст.

Мисля, че сме вече преситени с Уд-ове. И аз намирам удовете на Байридо малко тягостни.

# 304
Да аз грешно се изразих може би. Под водица имах вредвид захарен компот.  Mr. Green

# 305
  • София
Моля ви препоръчайте ми парфюм с черен жасмин CrazyДа не е само Жасмин ноар-Булгари Hug

# 306
  • София
Какво е черен жасмин  newsm78
Не съм го срещала като цвете, може би имаш предвид някаква ароматна комбинация?

# 307
Сещам се за този: http://www.fragrantica.com/perfume/Morgan/Morgan-de-Toi-2435.html  - макар че не жасминът, а нектаринената сладост се усеща най-силно! Simple Smile Сигурно има и още много, в чийто състав не е упоменат видът на жасмина...

# 308
  • Стара Загора
Момичета,извинявам се ,че нахлувам в темата ви ,но имам една молба.Моля която от вас има оригинален Chanel Chance edt 100 ml  да ми опише бутилката и по-точно цвета на капачката,материал ( бял ,прозрачен,матов ,стъкло,пластмаса и т.н. )  и цвета на надписа ( черен ,бял ,метален ) .Благодаря Ви предварително  Hug

# 309
Момичета,извинявам се ,че нахлувам в темата ви ,но имам една молба.Моля която от вас има оригинален Chanel Chance edt 100 ml  да ми опише бутилката и по-точно цвета на капачката,материал ( бял ,прозрачен,матов ,стъкло,пластмаса и т.н. )  и цвета на надписа ( черен ,бял ,метален ) .Благодаря Ви предварително  Hug
Прозрачна капачка. Вероятно пластмаса-не знам. Надпис- Chance в сиво,Chanel в черно.Това достатъчно ли е? Grinning

# 310
  • Стара Загора
Прозрачна капачка. Вероятно пластмаса-не знам. Надпис- Chance в сиво,Chanel в черно.Това достатъчно ли е? Grinning
Да ,благодаря ти  Hug

# 311
  • София
BBeLLa, идеята е похвална, но ти препоръчвам да е онлайн. Мои близки решиха да правят магазин за маркова парфюмерия в малък град, инвестираха пари колкото за един апартамент и точно за една година фалираха. Малките градове не са благоприятно място за такъв бизнес според мен. Не че няма нужда, но пазарът е ужасно свит.

Права си!
А какво ще кажете за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Rosa-Blanca-12575.html
Тези акви май са много леки и нетрайни?!?

Момичета, нищо не ми казахте за Аква Алегориите. Някой ползвал ли е нещо от тях?

тази роза аз така и не съм я виждала никъде - тя въобще излезе ли  newsm78

иначе не всички са нетрайни, при мен Тиаре мимоза трае с векове и дори една капка е в състояние да ме убие  Sick но повечето, които аз познавам (Лилиа бела, Памплелун, Фиг ирис, Флора нимфеа, Ментафолиа, Анджелик лила, мандарин базилик, Чери блосъм, Джентиана, Херба Фреска, Жасминора, Букет нумеро 1 и 2) са леки и нежни, макар не непременно нетрайни.. и все пак - подходящи по-скоро за пролетно-летния сезон  Hug
трябва да си припомня Иланг ванил - коя добра душа ми го беше носила  Rolling Eyes

# 312
  • София
Ползвала съм Анисиа Белла от Алегориите, много прохладен и приятен, но за съжаление нетраен при мен.

# 313
Аз също никога не съм виждала тази роза.
Почти всички алегории са и за мен нетрайни.

# 314
Моля ви препоръчайте ми парфюм с черен жасмин CrazyДа не е само Жасмин ноар-Булгари Hug

Мисля, че иска да каже тъмен жасмин вместо моно бял. Аз съм споменавала, че любимият ми "тъмен"  жасмин с доста характерни подправки и топъл амбър е Jasmin de Nuit на The Different Company. Ако си от София или ходиш до София, пробвай го в The Circle, в мол Сердика.

Много съжалявам, че не купих Акуа Алегория Нумеро 2 това лято!!  Такава радостна, слънчева, не-ангажираща роза ми се стори.  Още ли го има по аерогари и магазини?  Нумеро 1 не ми хареса.  Тука при мене Нумеро 2 изобщо не е и стигнал, както и Бялата Роза не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт