Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 306
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • Германия
Натали, 30мл Алюр сенсуел едп, празен - 99гр. дали пък не беше 25мл, то май 30 няма, ама хвърлих шишето.
Последно, 35 мл. Laughing

Разгеле,  че да знам какво да нанасям в таблицата. Hug Hug

Мерси   bouquet за всички Калеши, ама...

От цялата работа ми се изясни само, че и двата ми трябват. А съм на пост и молитва за да спестя за една Cruel Gardenia и мислех само една половинка деликатен Калеш да кривна. На кой час, бе Аси, я донесе пустата Gardenia, та ми отвинти главата от кръста чак Whistling Не ми е излязла от ума нито за секунда, нетърпимо е - не може да се спи.  Пък от цената й ме втриса и вдигам температура. Ей го на, и се закашлях даже Whistling Whistling

# 181
  • Чукарландия
Отдавна съм метнала мерак на Escada into the Blue, някой ползвал ли го е? Траен ли е?

# 182
Хаха, какви усещания само, какви страсти сте развихрили!
Жаки, нека Бижу да каже как реших, че друга съфорумка е с Лолитата, когато беше пробвала Loverdose - същия е!

Натали, мнението ми за оригиналния Калеш не е лошо! Последният път на срещата пак си го припомнях благодарение на Калина и на фона на всичко останало стоеше като фина възрастна дама, ухаеща на луксозен сапун. Бих се доверила много на описанието на Атти - подобен на розовото Омбре, но с по-малко рози и повече алдехиди. Съвсем нестрашни алдехиди (Ама все пак трябва да ги понася човек, де). Деликатният Калеш при мен е много траен. Даже е имало момент въпреки студа навън, ако съм била подложена на стрес, да ми се натрапи, да ми докара главоболие. Иначе е по-близък до Кели Калеш, отколкото до Калеш. С редуцирана до няколко люспици кожа, без драни овце, волове и тем подобни. Ама аз и Келито харесвам... Blush Не мога да се изкажа екстремно негативно. Деликатният е интересен заради една фина креместа нота, която се появява след подобната на много от Градините зеленина и свежест. Даже би минал спокойно за някоя Градина - така е структуриран. Чудя се каква - може би Английска...

Аз тия дни съм на Terre d'Hermes диета и не мога да му се наситя.

# 183
  • Германия
някой ползвал ли го е?

Кръстницата  Flutter Crazy, ама тя да си каже, че съм голямо клю-клю.

# 184
Отдавна съм метнала мерак на Escada into the Blue, някой ползвал ли го е? Траен ли е?
При мене е уникално нетраен. Но и аз такива акватични миризми и без това едвам ги усещам.
Като аромат не е нищо особено. Прилича на Cool Water и парфюми от този тип

бульовче, наистина са абсолютно еднакви. До сега ги сравнявах. Сами дето Лолитата ме дразни понякога с този бръшлян, а в Loverdose са го спестили Grinning Защо правят такива копия незнам newsm78 Язък за хубавата реклама

# 185
Жаки, нека Бижу да каже как реших, че друга съфорумка е с Лолитата, когато беше пробвала Loverdose - същия е!
Дам, казвам! Laughing Peace Само дето на мен ми е малко по-сладък Loverdose някак си. Излишен парфюм, това е истината.

някой ползвал ли го е?
Мхм. Хайде кажи де, що аз като и ти го познаваш! Laughing
Хубав акватик е той. Рядко харесвам такива аромати, но този харесвам. Като за такъв парфюм, определено летен, има съвсем прилична трайност. Peace

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 23:17 от Бижy

# 186
  • Германия

Хубав акватик е той. Рядко харесвам такива аромати, но този харесвам. Като да такъв парфюм( определено летен, има съвсем прилична трайност. Peace

Цък, не го познавам изобщо  Hug
Просто те помня, че го коментира с добро преди доста време и го отметнах за тест. Ама не съм стигнала до него, много гардении, много нещо го прередиха  Whistling

# 187
  • София
някой ползвал ли го е?
Хубав акватик е той. Рядко харесвам такива аромати, но този харесвам. Като за такъв парфюм, определено летен, има съвсем прилична трайност. Peace

и при мен е доволно траен - чак да не повярва човек, точно пък върху мен  Laughing
освен това е много интересен - вероятно единствената Ескада, която истински харесвам.. вече съм на трета бутилка  Whistling Бела, ако искаш ще ти метна пробичка  Hug изчакай само малко да се затопли, или го пробвай на топло (вътре) - на студ не е чак толкова хубав  Peace

# 188
  • Чукарландия
някой ползвал ли го е?

и при мен е доволно траен - чак да не повярва човек, точно пък върху мен  Laughing
освен това е много интересен - вероятно единствената Ескада, която истински харесвам.. вече съм на трета бутилка  Whistling Бела, ако искаш ще ти метна пробичка  Hug изчакай само малко да се затопли, или го пробвай на топло (вътре) - на студ не е чак толкова хубав  Peace

Да, може да ми пратиш пробичка, заедно с другите неща.

# 189
Аз май-май не съм споделяла този път моите преживявания по зададената тема, а само се разписах за Амбровия Оуд. Та да кажа първо, че от приятеля ми не съм получавала комплимент или възмущение, неговите определения са крайно нелогични, странни и ме хвърлят в потрес- Златото му мирише на черен пипер, а Екстремната Отмъстителка на ``козуначе``  Shocked За нито един от парфюмите ми не се е изказал крайно ласкаво или крайно негативно. Майка ми е ужасена от всеки един, гледа ме жално, бърчи нос, понякога пита с насълзени очи ``с какво се напръска``... Една близка приятелка пък се изказва винаги негативно, от сравнения с ``Доместос``,  през ``ууу`` и съответната гримаса на възмущение, до ``отвратителен е``. Брат ми веднъж спонтанно ме попита с какво съм се напръскала и каза, че е първият ми парфюм, който истински му харесва- Midnight poison. Разни приятели мъже редовно ме душат и се правят на опиянени, но им нямам вяра, защото по-скоро се лигавят, отколкото да оценяват парфюма. С две думи: по-скоро ме взимат на подбив и не харесват ароматите ми Laughing

Вчера цял ден се разхождам с Божурения Ангел и за първи път го усетих много добре, а и днес все още го усещам в косата си (номерът май е винаги да има малко в косата), дори не съм подновявала вчера. Носи ми усещане за чистота, има нещо бръснарско-сапунено, леко мъжко при мен, а същевременно характер и необикновеност. Един вид, все едно съм облечена с дръзка женска дреха, а отгоре за разкош съм добавила колосана бяла мъжка риза-ей такова усещане!

# 190
  • Чукарландия
Аз май-май не съм споделяла този път моите преживявания по зададената тема, а само се разписах за Амбровия Оуд. Та да кажа първо, че от приятеля ми не съм получавала комплимент или възмущение, неговите определения са крайно нелогични, странни и ме хвърлят в потрес- Златото му мирише на черен пипер, а Екстремната Отмъстителка на ``козуначе``  Shocked За нито един от парфюмите ми не се е изказал крайно ласкаво или крайно негативно. Майка ми е ужасена от всеки един, гледа ме жално, бърчи нос, понякога пита с насълзени очи ``с какво се напръска``... Една близка приятелка пък се изказва винаги негативно, от сравнения с ``Доместос``,  през ``ууу`` и съответната гримаса на възмущение, до ``отвратителен е``. Брат ми веднъж спонтанно ме попита с какво съм се напръскала и каза, че е първият ми парфюм, който истински му харесва- Midnight poison. Разни приятели мъже редовно ме душат и се правят на опиянени, но им нямам вяра, защото по-скоро се лигавят, отколкото да оценяват парфюма. С две думи: по-скоро ме взимат на подбив и не харесват ароматите ми Laughing

Вчера цял ден се разхождам с Божурения Ангел и за първи път го усетих много добре, а и днес все още го усещам в косата си (номерът май е винаги да има малко в косата), дори не съм подновявала вчера. Носи ми усещане за чистота, има нещо бръснарско-сапунено, леко мъжко при мен, а същевременно характер и необикновеност. Един вид, все едно съм облечена с дръзка женска дреха, а отгоре за разкош съм добавила колосана бяла мъжка риза-ей такова усещане!

Като каза за пръскане в косата, аз пък съм учила, че парфюм се пръска задължително в косата (номерът за по-дълготрайно ухание е да се напръска косата още докато е мокра, след това вече се суши кой както желае) и на местата по тялото, където се усеща пулс. Дезодорант се пръска единствено на голо тяло, не в коса и не по дрехи. Но това съм го учила преди 20-тина години, оттогава нещата може и да са се променили. Аз лично впръсквам парфюм на чиста, мокра коса и страшно траен става мириса. После пак може да се пръска и на суха коса, както правя (за подновяване на мириса).  Simple Smile

# 191
Е, и аз усещам Божурения мъжки и бръснарски! Затова и не го харесвам. Не обичам унисекс аромати. С тази идея за аромата на Божурения ангел са избягали от всичко ангелско в него.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 11:23 от Бижy

# 192
  • Варна
Калеш наистина не ми е страшен, щом го харесах на една парфюмна среща, че го и купих. Отстрани и само от проба си мирише на чисто, на сапун, но като започнах да го нося разбрах за какво става въпрос. Не е потресаващ парфюм, но е напълно несъвместим с моята химия и се преобразува в нещо толкова вехто и тъжно, че може да ми докара депресия.

# 193
  • София
За Божурения съм абсолютно съгласна с Валандин, че носи усещане за чистота Peace
За радост не усещам нищо бръснарско върху мен Wink
Днес съм цялата в рози - Стела Маккартни и Визал (Сънчо   bouquet) на китките, пълна нирвана  Heart Eyes

# 194
днес нося по ръцете No. 16, Tokyo Milk и съм много изненадана - убива щедро напръсканата в косата Бяла Кожа на Трусарди  Shocked
много красив аромат е  Heart Eyes
От къде се сдобивате с Ex Libris No. 16, Tokyo Milk Parfumarie Curiosite и подобни такива?

ибей  Wink

Общи условия

Активация на акаунт