Re: SportsDirect-39

• 51 157
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Hug
Благодаря ти!
Сега дилемата ми е още по-голяма - за 115 дали ще станат, като се има предвид - че обичам широки и свободни дрехи  Thinking Обаче 5-6 са тамън, да не кажа малки - за след два месеца....
Нямаме тениски,но потници да.Лии Купър,Адидас и Каппа за 7-8 г ,ако те устройва мога да меря

# 511
Hug
Благодаря ти!
Сега дилемата ми е още по-голяма - за 115 дали ще станат, като се има предвид - че обичам широки и свободни дрехи  Thinking Обаче 5-6 са тамън, да не кажа малки - за след два месеца....
Не знам какво да те посъветвам, зависи и от марката. И мен ме е яд, че не се застъпват размерите, съвсем скоро ще съм пред същата дилема-дали 7/8 или 9/10  Tired

# 512
Момичета, бързо помагайте! опитвам се да платя с карта на Първа Инвестиционна, след като въведа номера на картата и давам на продължи ми иска Код ЗА ЗD сигурност???? #Cussing out #Cussing out

Някой да знае за какво става въпрос!??? newsm78

# 513
Момичета, бързо помагайте! опитвам се да платя с карта на Първа Инвестиционна, след като въведа номера на картата и давам на продължи ми иска Код ЗА ЗD сигурност???? #Cussing out #Cussing out

Нищо не пиши там и продължавай нататък.

# 514
  • софия
ако имаш интернет банкиране,влезаш си в профила, приш си 3Dпарола за сигурност и си готова за плащане Simple Smile това е няколко дни при първа инвестиционна банка

# 515

Нищо не пиши там и продължавай нататък.

Не ми дава да продължа!

Нямам интернет банкиране! Сега ще пробвам отново!

# 516
  • софия
няма да те пусне за плащане
иди до банката и си реши проблема ,без нерви и при мен беше така
преди два дни плащах Naughty

# 517

Май така ще стане, ама тя картата е на мъжо.... та ще видим как ще стане! Embarassed

# 518

Май така ще стане, ама тя картата е на мъжо.... та ще видим как ще стане! Embarassed

Само за ПИБ ли е това,аз не виждам такова нещо  newsm78

# 519
Hug
Благодаря ти!
Нямаме тениски,но потници да.Лии Купър,Адидас и Каппа за 7-8 г ,ако те устройва мога да меря

Ще съм ти много благодарна! От две седмици не пускам поръчка, защото все се чудя  Tired

# 520
Hug
Благодаря ти!
Сега дилемата ми е още по-голяма - за 115 дали ще станат, като се има предвид - че обичам широки и свободни дрехи  Thinking Обаче 5-6 са тамън, да не кажа малки - за след два месеца....

Ще съм ти много благодарна! От две седмици не пускам поръчка, защото все се чудя  Tired
Адидас-шир.35,дълж.46,Лий Купър-шир.32,дълж48-разтяга се доста,Каппа-шир.43,дълж.52-уголемен всички са 7-8г,за справка юни ще станем на 7г и са ни добре,само Каппа ни е голям.Този http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-bright-piped-vest-junior- … ?colcode=58401703 имам за 5-6г но е широк като за 7-8, ама къс.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 11:23 от nadin1977

# 521
мацки, имате ли някакви размери на L  или XL от мъжките комбати на лий купър дето сега са на промоция.
дънки 34 носим, XL или  L да взема
ако някой пуска и може да ме включи с 1 бр., да драсне на ЛС, мерси

# 522
Hug
Благодаря ти!
Сега дилемата ми е още по-голяма - за 115 дали ще станат, като се има предвид - че обичам широки и свободни дрехи  Thinking Обаче 5-6 са тамън, да не кажа малки - за след два месеца....

Ще съм ти много благодарна! От две седмици не пускам поръчка, защото все се чудя  Tired
Адидас-шир.35,дълж.46,Лий Купър-шир.32,дълж48-разтяга се доста,Каппа-шир.43,дълж.52-уголемен всички са 7-8г,за справка юни ще станем на 7г и са ни добре,само Каппа ни е голям.Този http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-bright-piped-vest-junior- … ?colcode=58401703 имам за 5-6г но е широк като за 7-8, ама къс.

Наистина ти благодаря  Hug
Довечера ще измеря нашите, които са 5-6 - и ще се опитам да преценя. Зная че има разлика от марка до марка, но приблизително все пак поне за Капата знам, че са доста големшки за нас   Peace

# 523
http://www.sportsdirect.com/le-can-low-lds-13-248002 ,момичета това дали ще си отговаря на номера.

# 524

Само за ПИБ ли е това,аз не виждам такова нещо  newsm78

Мъжът ми ще ходи до банката, после ще кажа какво е станало! Лъвица, май и ДСК са така!

Общи условия

Активация на акаунт