Re: SportsDirect-39

• 50 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Меги,пише,че са естествена кожа отвън.Само,че отвътре е изкуствена..Явно навътре е плат,а около петата е изкуствено.То си личи като приближиш.

# 91
  • Русе
Точно защото и на мен на петата ми се стори изкуствена реших да питам. Защото съм много доволна от Лондсдейл маратонки, но за тези не съм чела отзиви. Пък много ми харесах като модел и цвят. Дали ще спарват обаче не знам.
Мерси много

# 92
http://www.sportsdirect.com/campri-thermal-pants-mens-402017?colcode=40201703
някои поръчвал ли е този мъжки термо клин
трябва ми някаква ориентация за размера .. и как са по принцип нещата на марката-има и термо блузи на добра цена?
благодаря ви

Имаме дамски комплект №8  - отговаря си и мъжки ХХL на мъжа ми 193см/107 кг му е добре, даже леко свободно, не му е точно по тялото. Клинът е с външен ластик и е с ниска талия / плитък. Като цяло сме доволни.

# 93
допълнителна оферта, ако някой не го е видял
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-bubble-jacket-mens-607181

# 94
  • Бургас
Аз тези дни, във вторник може би ще получа колело с някои други неща, да видим колко ще ми излезе доставката с Г. и спиди...

# 95
Ето линк на якетата:
http://www.sportsdirect.com/no-fear-thriller-jacket-mens-608054
L са моите и двете. Тъпото е, че тези по офертите съм ги поръчвала по 2-3 в една поръчка, а сега се чудя какво да ги правя.  Crossing Arms
Черния панталон на Лий не го намирам  newsm78

# 96
  • София
Мъжките елеци ПУМА също не ми допадат, седят странно на моя мъж и нито Л, нито ХЛ стоят както трябва...
Цъфс, в какъв смисъл не му стоят добре? Как са като размер, че и аз чакам за мъжа и такъв?
m@m@, може ли размери да дадеш на този панталон? Аз питах за него, но нямаше отзиви и не си го поръчах. Благодаря  Peace

# 97
Ами ужасно широко седи под мишницата. На снимките в сайта не се вижда, обаче реално...СУпер отворено седи...Отдолу има лек ластик и на корема му е като балон...Може би малко преувеличавам, но понеже се изненадах неприятно т.к....А М не знам дали изобщо ще може да го закопчае отдолу...Някой има ли размери да даде на М? Най- отдолу на ластика ме интересува.

# 98
  • София
Аз дори не съм забелязала, че има ластик отдолу. Много са го опънали за снимката.

# 99
  • Варна
Цъфс, много странно, на мъжа ми му седи добре - не "зяпа" изобщо на ръкавите. newsm78 Дамския не съм го пробвала, че ми се иска да го сменя за розов с някой желаещ.

# 100
Много странно, освен моите да са дефектни и Л и ХЛ са така...Дори като ги наложа стоят така, облечени не са така фрапиращо отворени, но пак...не ми допадат...Дамските са много готски, кефят ме, имам и от двата.

# 101
Моя мъж е метнал око на колелата, някой беше писал че е поръчал 3 бр. Директно до бг и колко излиза доставката. Аз искам да поръчам 2, но да попитам и колко разглобени идват, че се опарих от едно колело в кашон, ми то беше всичко разглобено, даже и спиците.
Благодаря, предварително.
Търся размери на това яке размер XXL и  XXXL http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-jacket-mens-403096
Олеле, как така всичко? Нашето е още в кашон, ще накарам милото да го отвори и ще  видим какво е положението.

Лятото поръчах на мъжа ми Дънлоп - само едното колело не беше монтирано, но мъжа ми го занесе на майстор и за 10 лв. му свършиха тази работа. Обаче къде работеше майстора - в  един магазин за велосипеди  Wink И в този момент там дошъл собственикът и започнал да се обяснява на мъжа ми колко кофти било колелото, защото било китайско, а пък тези в неговия магазин, българските, колко били хубави. Истината обаче е, че колелото е много хубаво, кара се много добре, само дето няма степенка, но тя може да се монтира допълнително. А за тази цена е несравнимо с това, което се предлага в България като качество за същите пари - лятото го взех за около 70 паунда, но с безплатна доставка до България, така че излезе колкото и сега на промоцията.

# 102
Здравейте аз отново имам въпрос до вас относно доставката с DHL на 15 получих мейл, че поръчката ми е изпратена и номер на товарителница, на 17 в сайта ми пишеше че е отпътувала. Въпроса ми е кога горе долу се очаква да достигне. При вас за колко дни пристигат поръчките горе-долу, защото моята повече няма никакво движение, а минаха вече 3 дни. Извинявайте ако съм досадна, но само на вас мога да разчитам за отговор.

# 103
Много странно, освен моите да са дефектни и Л и ХЛ са така...Дори като ги наложа стоят така, облечени не са така фрапиращо отворени, но пак...не ми допадат...Дамските са много готски, кефят ме, имам и от двата.
И аз поръчах един замъжа ми XL и един за зет ми L, и на двамата им стоят добре. Никъде не им стои "отворено".Доволни  са,а и на мен ми харесват Simple Smile
На моя мъж ски якето не му допадна първоначално,защото качулката беше много странна.Стоеше с изкривене шевове и нещо не беше наред ... Но след изпиране и изглаждане си дойде на място.Явно е била продължително сгъната .
В този ред на мисли,ако не си прала елека,изпери го и може да приеме нормалната си форма  Peace

# 104
Маратонките на Лонсдейл http://www.sportsdirect.com/lonsdale-camden-snr-10-115100?colcode=11510030 , от които поръчах за мъжа и за сина, определено са ужасно афиф  Tired Назад писах за изтънената подметка, но то просто не може да се носи според мъжа ми, целия му крак се кривял, не знам малкия как ще ги носи. Обува ги в неделя за няколко часа. Отделно кожата веднага на свивката на пръстите се набръчка, имам чувството че ще се прокъса съвсем скоро. Няма да повторя от тях повече.

Тениските на Слазингер /дан оправилно го казвам/ по 4 П не ми харесват - все едно са взети от пазара - тънки като материя и едни никакви неправилни шевове...

Общи условия

Активация на акаунт