Re: SportsDirect-39

• 51 018
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте аз отново имам въпрос до вас относно доставката с DHL на 15 получих мейл, че поръчката ми е изпратена и номер на товарителница, на 17 в сайта ми пишеше че е отпътувала. Въпроса ми е кога горе долу се очаква да достигне. При вас за колко дни пристигат поръчките горе-долу, защото моята повече няма никакво движение, а минаха вече 3 дни. Извинявайте ако съм досадна, но само на вас мога да разчитам за отговор.

Нищо странно няма да няма движение,все пак бяха почивни дни.DHL не работят също събота и неделя.До края на седмицата или началото на следващата ще ти дойде поръчката.

# 106
  • София
viliko, какво имаш предвид под изтънена подметка? Това, че лентата е тясна при свода или че подметката е тънка?

# 107
Маратонките на Лонсдейл http://www.sportsdirect.com/lonsdale-camden-snr-10-115100?colcode=11510030 , от които поръчах за мъжа и за сина, определено са ужасно афиф  Tired Назад писах за изтънената подметка, но то просто не може да се носи според мъжа ми, целия му крак се кривял, не знам малкия как ще ги носи. Обува ги в неделя за няколко часа. Отделно кожата веднага на свивката на пръстите се набръчка, имам чувството че ще се прокъса съвсем скоро. Няма да повторя от тях повече.

Тениските на Слазингер /дан оправилно го казвам/ по 4 П не ми харесват - все едно са взети от пазара - тънки като материя и едни никакви неправилни шевове...

Поръчвала съм такива в черно за други хора и останаха доволни.Не ми се видя да има проблем подметката,носят си ги вече втора година.Незнам при теб защо така се е получило Tired

# 108
  • София
Чоки, ще чакам с нетърпение да споделиш като пристигнат колелата дали са сглобени или са в кашони.  Peace

# 109
viliko, какво имаш предвид под изтънена подметка? Това, че лентата е тясна при свода или че подметката е тънка?

И двете всъщност, въпреки, че говорех за изтъняването на свода, то създава нестабилност и е неудобно за мъжа ми. Малкия още не ги е обувал. Отделно са като дърво - никаква еластичност на подметката...абе като цяло не съм доволна въобще. Брат ми също си взе такива, ще го питам и него как ги възприема.

liubi-bubi - втора година??? А дано, но си мисля, че над два-три месеца няма да ги бъде...

# 110
Маратонките на Лонсдейл http://www.sportsdirect.com/lonsdale-camden-snr-10-115100?colcode=11510030 , от които поръчах за мъжа и за сина, определено са ужасно афиф  Tired Назад писах за изтънената подметка, но то просто не може да се носи според мъжа ми, целия му крак се кривял, не знам малкия как ще ги носи. Обува ги в неделя за няколко часа. Отделно кожата веднага на свивката на пръстите се набръчка, имам чувството че ще се прокъса съвсем скоро. Няма да повторя от тях повече.

Тениските на Слазингер /дан оправилно го казвам/ по 4 П не ми харесват - все едно са взети от пазара - тънки като материя и едни никакви неправилни шевове...

Поръчвала съм такива в черно за други хора и останаха доволни.Не ми се видя да има проблем подметката,носят си ги вече втора година.Незнам при теб защо така се е получило Tired
Мъжът ми ги има същите. Носи ги втора година и не са мръднали. Не са се напукали по сгъвките и са удобни според него,щом ги носи и то постоянно  Simple Smile Подметката отпред е по-тънка,но моделчето е такова. Единствения недостатък е , че точно заради тънката подметка отпред,при едно спъване се очукват муцунките,но пък сме си взели бяла боя за маратонки и стават като нови  Peace

# 111
Е, явно всеки има различни изисквания към стоките, в темата чета основно положителни коментари, а аз от три поръчки - мога да кажа, че евтините неща просто куцат.

# 112
Чоки, ще чакам с нетърпение да споделиш като пристигнат колелата дали са сглобени или са в кашони.  Peace

Еви аз досега не съм получавала разглобено колело,имам в предвид,че единственото което е за сглабяне са да се поставят колелата,кормилото,седалката и педалите.Като всичко си е сглобено,просто трябва да се постави.за 2г съм получавала около 20-ина колелета.Даже веднъж ми докараха едно напълно сглобено върху пале  Mr. Green Тези дни очаквам още 2.Ще пиша като дойдат  Hug
viliko аз съм поръчвала такива за свекърва ми и си ги носи жената вече повече от година(черно с бяло са).На много познати съм поръчвала този модел и сега за пръв път чувам отрицателно мнение за тях.Явно си е до походка и вкус Peace аз също съм пробвала такъв модел и ми беше много удобен.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:25 от mimi_lazarova

# 113
Чоки, ще чакам с нетърпение да споделиш като пристигнат колелата дали са сглобени или са в кашони.  Peace

Не съм чоколина ,но получих такова и е кашон.Доста компактен, което ме навежда на мисълта че е доста разглобено. Дано да греша ,че не ми се мисли как ще реагира милото.Още си е в кашона.Ще се опитам да навия милото да го извадим.

# 114
Не мисля, че въпроса е дали си ги носи някой, то и ние ще си ги носим.  Wink
Просто споделям мнението си от продуктите, нали за това е темата.  Peace

Аз отново ще се пробвам - има ли някой долнище анцуг размер 7-8години? След като се оказва, че 5-6 са ни тамън - а следващия номер предполагам ще е доста по-голям - в момента не зная какво да поръчам...

# 115
Тя  би трябвало да е цялата рамка,а на нея с пласмасови скоби(или както там се казва) са захванати колелата,седалката и кормилото Peace

# 116
  • Варна
Аз пак да си задам въпросчето:http://www.sportsdirect.com/adidas-lk-trainer-4-cf-childrens-032019 и http://www.sportsdirect.com/adidas-lk-4-cf-trainer-childrens-035333
Каква е разликата между 2-та чифта и изкуствена кожа ли са?Благодаря предварително.  Hug
И последен въпрос,някой дали има C10 или C11 да ми измери стелка?

# 117
Не са естествена кожа.
Разликата е в цвета според мен.

# 118
  • Варна
Чоки, ще чакам с нетърпение да споделиш като пристигнат колелата дали са сглобени или са в кашони.  Peace

Утре, Евка, днес са потеглили от София.
Нямам точен спомен как пристигна предното колело, което получихме - това на Симона, със сигурност беше разглобено, но не чак на дребни части, по-скоро колелета трябваше да се сложат, кормилото и още 2-3 неща. Мъжът ми доста бързо се справи. Peace

# 119
  • Русе
Ние имаме от друг модел на Лондсдейл и даже не сме обелили върховете, за което много се притеснявах, а сме много диви. Мъжа ми има 2 чифта, бяха ги пуснали по 10Р, аз също имам, но още не съм ги носила, че са летни. Но на този модел като се загледа човек, наистина по средата на свода изглежда много нестабилно, но мога да преценя обаче само по картинка.

Общи условия

Активация на акаунт