Re: SportsDirect-39

• 51 006
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Чоки, ще чакам с нетърпение да споделиш като пристигнат колелата дали са сглобени или са в кашони.  Peace

Пристигат в голяяяям кашон. Имат всички необходими инструменти и инструкции за сглобяване. Моя мъж го сглоби за 10 мин.
Миналата година купихме на баткото 16 " BMX, страхотно. Няма нищо общо с китайските боклуци в нашите магазини, а цената им е една и съща.
Надявам се да съм била полезна  Peace

# 121

Чаено момиче що се отнася до ръкавиците- вс са мъжки даже и розовите Simple Smile

# 122
  • у нас
допълнителна оферта, ако някой не го е видял
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-bubble-jacket-mens-607181

а някой има ли някаква представа от това яке- размери, дебело ли е, заслужава ли си- гледам цената е доста ниска newsm78

поне някой с налично от марката да ми даде размери на L Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 14:21 от Tommelise

# 123
  • Cambridge, UK
здравейте дами,
моля да ми дадете линк за общата поръчка, че нещо не намирам темата
благодаря!

# 124
Момичета, някой има ли лични впечатления от тези ботуши, интересува ме номер 7 дали си отговоря на 40

# 125
  • София
Много, много ви благодаря момичета!
Представям си каква атракция ще съм... с 3 огроомни кашона и още другите неща, ако и тях сложат в кашон... Crazy
ДБ ще му стане лошо... а да питам, понеже хич не съм нахална... Mr. Green къде ще ми стоварят кашоните? Долу пред входа или до вратата на апартамента?  Rolling Eyes Да знам какво ми се полага, че и без това така ги намразих ДЧЛ заради ЛР... Laughing

# 126
Представям си каква атракция ще съм... с 3 огроомни кашона и още другите неща, ако и тях сложат в кашон... Crazy
ДБ ще му стане лошо... а да питам, понеже хич не съм нахална... Mr. Green къде ще ми стоварят кашоните? Долу пред входа или до вратата на апартамента?  Rolling Eyes Да знам какво ми се полага, че и без това така ги намразих ДЧЛ заради ЛР... Laughing
Пред входа   bouquet

# 127

Принципно не им позволяват да оставят буса без надзор и затова ги оставят пред входа,не ги носят до вратата.Ако куриера обаче ти влезе в положение,ще ти помогне  Wink
При мен от две години идва все един и същ и ми помага да си ги замъкна.

# 128
  • Пловдив
О, само аз ли съм се уредила с куриер, който ми ги носи горе до вратата  Mr. Green

# 129

И последен въпрос,някой дали има C10 или C11 да ми измери стелка?
С10, на найк стелката е 17,5 см

А според мен,двата модела са еднкави...само цвета е различен!  Peace За кожата незнам

# 130
# 131
  • Пловдив

Пращат какъвто модел им попадне - виждала съм и доста добри за тези пари

# 132
За куриерите на DHL ли става въпрос ?

Досега всичките ми поръчки през ДХЛ и всякакви други куриери са ми ги носили до вратата, че и вътре в коридора на апартамента са ми ги оставяли като са много тежки  Mr. Green
А съм в затворен комплекс и има ограда отпред.

# 133
Привет и от мен в новата тема.
Въпросът ми е следния-засилила съм се да поръчвам две колелета на Дънлоп от промоцията и се чудя до кога ще е активна офертата.
То вярно,че пише today only-ама е от два дни поне.
http://www.sportsdirect.com/dunlop-special-edition-26-inch-939057

# 134
някой ако ще поръчва от Варна,да си поделим доставката?

Общи условия

Активация на акаунт