Re: SportsDirect-39

• 50 954
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
А продаваш ли? Може ли размер на стелката на С13? Мерси!

# 196
  • София
Момичета, някакви отзиви за тези апрески
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-jogger-childrens-036086
Закопчаването май е с лепки, притеснява ме да не се отлепват лесно и да влиза сняг.

не се отлепват и са много красиви, но са доста тесни в глезените и прасците. трудно ни влиза крака с дебел клин, какво остава за някакъв панталон. ако детето е с пухкави крачета, не препоръчвам. Peace

Пуснах ги вече Confused Единият юнак е с по-пълно краче, дано му стане, ако не здраве да е, ще търся други, вече ми стана навик  Simple Smile
Много ти благодаря за отговора   bouquet

# 197
  • Бургас
А продаваш ли? Може ли размер на стелката на С13? Мерси!

C13 отговарят на 32 номер; дължина на стелката около 20,4
C10 отговарят на 28 номер; дължина на стелката около 17,7

# 198
  • в гората
А какво представлява като материя този панталон на Кангол? Има ли много еластичност?И дълбочината как е?

Материята е много странна, не знам как да я опиша - нещо като ластични дънки намазани с тънък слой гума ...Стоят малко, като кожени панталони.Дълбочината ще я измеря утре, че сега децата спят, но не са нито плитки, нито дълбоки.

# 199
  • Бургас
А какво представлява като материя този панталон на Кангол? Има ли много еластичност?И дълбочината как е?

Материята е много странна, не знам как да я опиша - нещо като ластични дънки намазани с тънък слой гума ...Стоят малко, като кожени панталони.Дълбочината ще я измеря утре, че сега децата спят, но не са нито плитки, нито дълбоки.

Как би трябвало да стоят тези дънки? Като слим или по-свободни?

Аз пуснах няколко суитчера и още малко дреболии, отдавна не бях пускала поръчка от тук.  Blush

# 200
 Здравейте момичета, за пръв път влизам в тази тема. Не знам дали въпроса ми е за тук.
 На 05.02.2012 пуснах поръчка до БГ адрес. От тогава са ми изпратили 6 е-мйла, като във всеки прибавят още изчерпани артикули. Номер за проследяване още нямам. Парите са ми блокирани в картата и нищо не се случва. Последния е-мейл получих тази вечер. Ако така продължават няма да остане нищо от поръчката ми До сега винаги съм получавала поръчките си до 6-7 най-късно 8 ден.
 Писах им два пъти, но нямам отговор. Да не би да пиша на грешен адрес? Но единия път писах от писмото в което ми отказват изчерпани артикули. Някой имал ли е същия проблем? Дали не е някой бъг?
 Моля, помагайте, дайте ми съвет.
 Благодаря предварително.

# 201
  • в гората

Как би трябвало да стоят тези дънки? Като слим или по-свободни?

Стоят си като слим, според мен ако материята беше по-тънка щяха да стоят по-добре.Сега стоят точно като кожен панталон.Утре ще ги снимам обути.

# 202
  • София
... Стоят си като слим, според мен ако материята беше по-тънка щяха да стоят по-добре.Сега стоят точно като кожен панталон.Утре ще ги снимам обути.
Страхотно изглеждат на снимките! Ханша над 50 см ли е (х2)?  А за материята добих представа - на мъжките канголски якета със слушалки е същата - като промазана е, нали?

# 203
  • София
Момичета попрочетох темата отгоре отгоре, предварително се извинявам, че не успях по-задълбочено, но не видях никой да се е сблъсквал със следния проблем: от Интернет експлорер и Гугъл хром не мога да отворя сайта. Дава ми, че сайта е затворен за поддръжка и да намина по-късно. От Мозила нямам проблем  ooooh!.
Някой да има същия проблем и ако да как го е решил? И на двата компютъра, които ползвам така се получи, интернета е различен!

# 204
Взех си аз днес детските апрески Кампри и според мен са умалени. Имам № 8 и 9, като разменям за № 11 или 12 без претенции
За тези става въпрос
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-jogger-childrens-036086  Peace

# 205
Здравейте момичета, за пръв път влизам в тази тема. Не знам дали въпроса ми е за тук.
 На 05.02.2012 пуснах поръчка до БГ адрес. От тогава са ми изпратили 6 е-мйла, като във всеки прибавят още изчерпани артикули. Номер за проследяване още нямам. Парите са ми блокирани в картата и нищо не се случва. Последния е-мейл получих тази вечер. Ако така продължават няма да остане нищо от поръчката ми До сега винаги съм получавала поръчките си до 6-7 най-късно 8 ден.
 Писах им два пъти, но нямам отговор. Да не би да пиша на грешен адрес? Но единия път писах от писмото в което ми отказват изчерпани артикули. Някой имал ли е същия проблем? Дали не е някой бъг?
 Благодаря предварително.

Аз вчера си получих поръчката от 31-ви  Tired Трябваше да е дошла преди 2 седмици,ако беше тръгнала нормално...Но не,пратиха ми я чак на 15-ти  ooooh!  Вчера следобед дойде,аз я очаквах днес,но ДЧЛ бяха бързи този път.Получих дооооста омачкани кашони,с надписи върху тях Order not found/кажете вие как го разбирате това  Laughing /Какво не са намерили,къде са я загубили незнам,ама 2 седмици им трябваха да я намерят  Laughing Писах им поне 20-30 мейла докато чаках тракинг,отговор и досега нямам  Confused

# 206
Аз пък вчера пуснах поръчка с 5 колелета Laughing 3 са за нас и 2 за приятели.Доставката си остана 20п., а тази сутрин ми пратиха и тракинг и всичко си е вътре newsm44
Дано да съм доволна и всичко да е ОК

Поръчах от тези дето са на ПРИМОЦИЯ Laughing

# 207
 Благодаря предварително.

Аз вчера си получих поръчката от 31-ви  Tired Трябваше да е дошла преди 2 седмици,ако беше тръгнала нормално...Но не,пратиха ми я чак на 15-ти  ooooh!  Вчера следобед дойде,аз я очаквах днес,но ДЧЛ бяха бързи този път.Получих дооооста омачкани кашони,с надписи върху тях Order not found/кажете вие как го разбирате това  Laughing /Какво не са намерили,къде са я загубили незнам,ама 2 седмици им трябваха да я намерят  Laughing Писах им поне 20-30 мейла докато чаках тракинг,отговор и досега нямам  Confused

Ужас.....
 До сега 2 години са били много корктни... какво им стана и на тях сега...
 Значи няма смисъл да им пиша повече мейли?

П.П: Как мога да откажа тази поръчка и да си пусна нова? След като не ми отговарят на мейлите няма как да стане, нали?

Много ще съм благодарна ако някой с такъв проблем /Да му отказват всеки ден нови и нови неща/ ми пише, как са се развили в крайна сметка нещата.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 09:36 от tonita_2

# 208
  • София
Момичета появи се 10ка ски панталон http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-pants-ladies-405014, е никой ли няма този номер да даде реални размери??? Че и цената му е супер, с доставка ще излезе за без пари! Аз нали си имам шалвар 12ка, сега ме е страх да поръчам!

# 209
момичета,здравейте,нужна ми е малко помощ,за първи път поръчвам от този сайт сама и до тук всичко вървеше добре,до миналия ден като си видях банкирането, имам в картата блокирана сума,тази която ми блокираха в самото начало,но после ми се появи още една сума в графа/разполагаемост/която е на минус,обадих се в банката и ми отговориха,че било нормално,но вече трети ден тази сума на минус си стои там,както и блокираната сума,а поръчката ми е дава доставена на анг.адрес,ох вече и аз се обърках,дано някой да ме е разбрал,че да помогне,благодаря ви
аз пак да си вмъкна питането,ако може  някой да ми обясни

Общи условия

Активация на акаунт