Re: SportsDirect-39

• 51 020
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Добър вечер! Simple Smile
Стелка 19,5 см. на кое "С..." отговаря?
И №39 UK 6 ли е?
Благодаря Simple Smile
  То зависи от марката и модела,ние сме горе-долу с такова краче и сме с 1 без С,имаме и Каппа С13 1/2

# 556
Отзиви за тези имате ли?Май е нов модел,поне аз не съм ги виждала,но ми изглеждат подходящи за по-широко краче.И дали са естествена кожа  newsm78?
аз днес ги получих ц9 като номер, естествена кожа са, на мен ми се струва малко твърда подметката, но то рядко има с по- меки май, а и си мисля че ще омекнат поне малко като се носят.  не съжелявам , че ги взех а и като се има предвид че малките номера са по 7п. съвсем. биха станали и за широко краче според мен.

# 557
Благодаря Кика  bouquet.
Значи правилно са ми изглеждали по-широчки.

# 558
  • София
Добро утро, снощи си отворих трака на последната поръчка и нещо странно ми се струва - от горе където са данните за поръчката са записани два кашона, а от долу където дават движението на поръчката е отбелязан само 1. На някой случвало ли му се е, и в крайна сметка идват ли и двата кашона? Поръчката определено е голяма и не мисля, че в последствие са я събрали в един.

# 559
  • Не съм от тук и съм за малко
Добро утро, снощи си отворих трака на последната поръчка и нещо странно ми се струва - от горе където са данните за поръчката са записани два кашона, а от долу където дават движението на поръчката е отбелязан само 1. На някой случвало ли му се е, и в крайна сметка идват ли и двата кашона? Поръчката определено е голяма и не мисля, че в последствие са я събрали в един.
При мен е още по-зле, от три станаха два и накрая един.  newsm78

# 560
Отзиви за тези имате ли?Май е нов модел,поне аз не съм ги виждала,но ми изглеждат подходящи за по-широко краче.И дали са естествена кожа  newsm78?
аз днес ги получих ц9 като номер, естествена кожа са, на мен ми се струва малко твърда подметката, но то рядко има с по- меки май, а и си мисля че ще омекнат поне малко като се носят.  не съжелявам , че ги взех а и като се има предвид че малките номера са по 7п. съвсем. биха станали и за широко краче според мен.

удобно ли е да те помоля за стелката да ми измериш?
благодаря

# 561
При мен е още по-зле, от три станаха два и накрая един.  newsm78

Понякога се случва да ги разделят и да пътуват отделно,а понякога има и грешки при проследяването.

# 562
При мен е още по-зле, от три станаха два и накрая един.  newsm78
Момичета няма нище притеснително,не се тревожете.Не винаги сканират всички кашони. Възможно е обаче другите кашони да пристигнат ден-два след сканираните,но ще си ги получите  Peace
п.п. нета ми е ужасен тези дни и докато публикувам отговора Лъвица вече е отговорила  Hug

# 563
Добър вечер! Simple Smile
Стелка 19,5 см. на кое "С..." отговаря?
И №39 UK 6 ли е?
Благодаря Simple Smile

С13 или С13.5 - зависи от марката или модела.
Принципно ук 6 е № 39 със стелка 25 см. Peace
---------------------------------------------------

Благодаря ти tedichka07 Simple Smile
Модела е този, C13 или 1?:
http://www.sportsdirect.com/slazenger-idol-v-childrens-035184

nadin1977, благодаря и на теб Simple Smile

# 564
картата на пиб какво ми триабва да мога да пазарувам че постоянноми отказва плаштанията днес отивам до банката     newsm78 newsm78

# 565
картата на пиб какво ми триабва да мога да пазарувам че постоянноми отказва плаштанията днес отивам до банката     newsm78 newsm78

Трябва ти да се върнеш в първи клас да се научиш да четеш и пишеш  ooooh!  #Crazy

# 566
Привет момичета,този куфар разбрах че е много хубав и си заслужава парите,но имам въпрос към мамитата които са пътували в чужбина,минава ли към безплатния багаж от 10кг. или трябва да се чекира отделно и кои инч да пусна,благодаря.       http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-709009?colcode=70900903         ,и още нещо,имам едни маратонки за размяна или продаване,в коя тема да пиша.

# 567
Някой да има тоз или подобен модел -> http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fulham-childrens-030102
Досега винаги съм взимала +1 номер от Lonsdalе такива, че са по-тесни някак си.. И сега се чудя межу С13 и 1 .. ама пък 1 ми се вижда много голямо (33  Thinking) ..
Та ако някой има стелката на един от двата номера много ще съм благодарна да сподели  Hug

# 568
  • Там....където всичко е възможно ....
Някой да има тоз или подобен модел -> http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fulham-childrens-030102
Досега винаги съм взимала +1 номер от Lonsdalе такива, че са по-тесни някак си.. И сега се чудя межу С13 и 1 .. ама пък 1 ми се вижда много голямо (33  Thinking) ..
Та ако някой има стелката на един от двата номера много ще съм благодарна да сподели  Hug
Много тесан модел са ,според мен вземи по големия.UK-11 ,EURO 29 ,стелката по етикет е 16,5см., стелка мерена от мен  17см.Дължина на подметката:20см.  Peace

# 569
  • София
Привет момичета,този куфар разбрах че е много хубав и си заслужава парите,но имам въпрос към мамитата които са пътували в чужбина,минава ли към безплатния багаж от 10кг. или трябва да се чекира отделно и кои инч да пусна,благодаря.       http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-709009?colcode=70900903         ,и още нещо,имам едни маратонки за размяна или продаване,в коя тема да пиша.

До колкото знам 20 инчов минава за ръчен багаж. За съжаление този размер е свършил...и на мен ми трябваше.

Общи условия

Активация на акаунт