Отговори
# 150
ДИАНА Praynig ,всичко ще е наред Hug СНИСКОО радвам се за вас Hug МАЯНКА,ама те кукли бе-пу Peace   Цунки на бебешорите от мен и тумбата Heart Eyes

# 151
Диана - стиснати палчета имаш и от нас, дано всичко се оправи бързо и да се прибирате вкъщи  Hug
Честито на всичко нови мами - да са им живи и здрави малките съкровища и много да ги радват
Ние също сме на кърма и дохранвам с АМ - днес ставаме на 24 дни и тя винаги яде различно - нощес в 12 изяде 50 мл и си прецака целия режим от 3 часа  ooooh! От тогава до сега сме яли 5 пъти и то все по малко от необходимото ..... Вчера бяхме на консултация и се оказахме 3200  Heart Eyes за 1 седмица сме качили близо 300гр, така че продължаваме да се мъчим да ядем   chef

# 152
  • София

[/quote]

Ди, стискам и аз палци, ама как така ви приеха в болница, какви са симптомите при Косе? Пресо беше в родилното на АБ, защото беше качил левкоцити (беше дигнал 37.2и затова го бяха изследвали), даже ни задържаха 2 дена повече, за да си свърши курса. Микробиологията му беше чиста, както и моят лохиев секрет, пу-пу. Сега да чукна на дърво май му се размина и грипът, който изкарахме с каката, според педката заради кърменето, нищо че се дохранваме...
[/quote]

Благодаря ти много  Hug Симптомите му са основно разстройство и кашлица от поне 2 седмици. Консултирахме се и ходихме на преглед при 3 различни докторки - всяка от тях твърдеше, че това било нормално при малко бебе, което е само на кърма. Знаех си и усещах, че не е точно така, но какво можех да направя след толкова еднакви мнения. Температура нямахме, което допълнително заблуди всички. Докато на 22 февруари през нощта детето едва не се задуши - не можеше да диша от запушен нос и обилно слюноотделяне. Със скоростта на светлината отидохме в болницата и незабавно ни приеха. Сега чакаме резултатите от секрета от акото и нослето.
Извода за мен е, че на никой лекар, колкото и голям специалист е, да се няма пълно доверие. Понякога не слушат какво им обясняват родителите, а по техните думи се поставя половината диагноза.
Пожелавам ви Вашите малки слънца да бъдат най-здравите на света!!!  Hug Praynig

# 153
bibilyana, ЧЕСТИТА РАДОСТ, ЧЕСТИТА МАЛКА ЕММА-НИКОЛ!   bouquet
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЩЕРКАТА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА!

diana_78 Горкото бебче. Дано да се оправи по-бързо!  Praynig

# 154
4естито на вси4ки нови майки-да са им живи и здрави де4ицата и много да ги радват
diana_78, стискам палци малкото слънце да се оправи бързо. Разбирам те,колко боли,когато детето ти е болно,а ти не можеш да направиш нищо.Успокои се,за да е спокойно и бебето.Ще се оправи-бебетата са крехки,но и много силни. Прегръщам те и ще се  Praynig за вас Hug Praynig Hug

# 155
  • Sofia
bibilyana, честита рожба! Да расте здрава и щастлива Емма-Никол!

Диана, стискам палчета и аз, бързо оздравяване на бебо!

skrech, много ти благодаря за подробния отговор, обясненията и желанието да помогнеш.
Вчера имах доста работа и се наложи да изляза, когато се приблах изцедих 80 мл, което за мен си е рекорд Grinning, после се кърмихме начесто 2 пъти и последния път не бях сигурна, че съм събрала кърма, дадох и добавка, а малката се разхълца, повърна и т.н. - мисля, че беше преяла Grinning, което всъщност са добри новини за мен, явно кърмата се увеличава, а тя е мрънкала, заради започващтите /за съжаление/ колики . Така че, ще я храня на поискване и ще пиша за резултата после.

В отговор на въпросите ти:
- болката в едната гърда вече е само в началото на кърменето и после отминава. Проблемът с другата остава - чудя се възможно ли е да не е предизвикана от раздразнение на кожата, а запушено каналче или нещо друго отвътре? Между храненията нямам болни, ако няма контакт с гърдите, на допир, дори от дреха все още са болезнени. Разраняването е по-скоро в горната част и отпред.

- От кремчета с чист ланолин кое според теб е по-добро - на Авент, Лансинох, друго?

- Не мисля, че сме с къса юздичка, добре покрива долния венец, за високо небце не знам. Не сме ходили още на преглед, при първото посещение вкъщи не се сетих да питам, нито педиатърката погледна. В тази връзка, ако имате в ЛЛЛ събрана информация за проверени педиатри бих помолила за препоръка!
- Не нося бельо- сутиени по принцип, сега също, гърдите са ми малки, а сутиените ме дразнят, така и не свикнах с тях, затова и си мислех, че нямам нужда от подготовка на зърната.
- Мажа винаги с кърма и оставям да засъхне.
- Спира да суче въпреки че има още мляко в гърдата.
- Да ползваме залъгалка, знам, че не е добра идея, ще я огранича и премахна.
- Засега не ми се занимава, честно казано с дохранване със система, ще пробвам другите варианти, а и се надявам да стане излишно.
Благодаря за линковете и съветите. Пак ще пиша Heart Eyes

# 156
Диди, стискам палци да се преборите бързо с болестта.  Hug

Честито на Биби!   bouquet

# 157
Аз не знам какво правя тук, направо не е за вярване. Моите и двамата спят! Майка ми приспа големия, а аз кърмих бебешорчо, който също доста бързо заспа, да не повярва човек. До сега се редуват все, като заспи единия, другия се буди. Няма почивка.
Сутринта големия скочи с бебето в 5,30, гешнах го да си доспи,  ама няма.. час и половина ме рита в корема, накрая станах Sad
Честно казано, не се виждам в София как ще се оправям с двамата. Бебето ще има да реве... Големия ни е много глезен - не иска да яде сам, трябва да го храниш. Сам не заспива - имаме си ритуал - приказки, гушкане - час, час и половина. Все още е с памперси - вече купувам №1 и №6 Sad Ми кога ще готвя, кога ще пера, гладя, чистя... и на голямото внимание се опитвам да обръщам максимално, та да не ревнува... и пак ревнува. Снощи бебока изяде един тупаник по главата от баткото, ама така яко, със злоба Sad Знам, че аз съм си виновна, защото много разчитам на майка ми да го гледа, а тя го третира като неспособно бебе. Сега ще е зор известно време, дано поне да минем без произшествия Simple Smile

# 158
  • София
Жени, моята кака хем е по-голяма и пак си е зор, представям си не тебе как ти е... (Оставихме я вкъщи и тази седмица, нали изкара грипа миналата).  Simple Smile

Ди, дано вече се оправя Косе, стига му толкова... Вярно е заблуждаващо, че е нямал Т и добре че са ви приели в болница. Вярно е гадно, ама поне бебето е в сигурни ръце, а ти гледай да си починеш, доколкото можеш.  Peace

# 159
  • Сфия
Аз се чудя къде ми е поста от сутринта?!  newsm78 Как така е изчезнал?
Дианка, стискам палци бързо да се оправи малчо! Успокой се, всичко ще е наред. А иначе наистина е ужасно неприятно и притеснително. Представям си през какво минаваш, съчувствам ти и се моля бързичко да се оправя Косето-Босето!  Praynig
Неви, и все пак бързичко си родила за първескиня. Екипът следващия път ще заснеме, обещавам!
Рони, да зараства гоблена!
Емче, айде кака, за тази седмица съм те планувала!  Laughing
Честита принцеса на Биби! Жива и здрава да е малката! Бързо възстановяване на мама-героиня! Чакаме подробности...   bouquet

# 160
starlet* и моя пост от сутринта го няма,та пак отначало.....
Честита дъщеричка на БИБИ!
Диди,дано се оправя вече Косе,и се прибере у дома......

Аз да попитам....вие като излизате с бебоците навън,количката закривате ли с дъждобрана.Аз несмея да го махна....Иначе каката я извеждах без него,но сега с малкия много ме е страх...
И нашата кака е на градина вече,вечер гледам на нея да обръшам внимание,че се сърди,помага ни много за къпането....

# 161
  • Cофия
Хайде да се отчета -  минах на преглед преди малко, тоновете са супер, прегледа ме -  индикации за раждане - никакви.... Това мойто инатче ще се роди на 29 сигурно  Mr. Green

Кажете какво да правя? Док каза разходки и изкачване на стълби за да предизвикам контракции  newsm78 дали би имало резултат?

# 162
  • София
Мили мами,не съм писала от 100 години тук,поради липса на време ,та затова да кажа едно  огромно и сърдечно честити бебчета на всички новообебили се мами!!1Да са живи и здрави и те,и бебенцата!!!  bouquet  bouquet  bouquet
За протокола-ние с Мимка сме добре-тя вече тежи 4.500,а ни изписаха 2.600,колики имаме от време на време,започнахме по малко да излизаме и така...
Целувки и поздрави на всички от нас Hug Hug Hug

# 163
Хайде да се отчета -  минах на преглед преди малко, тоновете са супер, прегледа ме -  индикации за раждане - никакви.... Това мойто инатче ще се роди на 29 сигурно  Mr. Green

Кажете какво да правя? Док каза разходки и изкачване на стълби за да предизвикам контракции  newsm78 дали би имало резултат?

И аз съм така, никакви контракции. Качвам стълби, разхождам се, продължавам да ходя на йога и нищичко... Доки, каза ако не тръгне сам на 29ти предизвикваме. Аз пък не искам на 29ти, по-добре 28 или 1 март.

# 164
Влизам за бързо, защото съм болна след болницата Sad-висока температура,болно гърло,хрема , кашлица, абе пълна програма. Иначе се храним с бебка, малко е неспокойна, но се оправяме с помощ от баба. Пишете ме на първа страничка- бебка Дария, родена на 13,02, секцио Simple Smile
Честито на всички нови мами!!

Общи условия

Активация на акаунт