Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 32 116
  • 723
  •   1
Отговори
# 120

Това дете не трябваше ли да е в лагер в Норвегия  newsm78
Ей ще ни побъркат тия вече  #Crazy

# 121
Ех, не искате да ми повярвате за малките близнаци... Joy

# 122
# 123
Добър ден на всички, смейте се, смейте се, ще видите, че наистина ще излезе, че това не е Селим, а братото.
Бях сигурна, че този, градинарят, клонира растения, бях сигурна. И всички тези мъже са участвали в есперимент някакъв, който е на тази тема. Няма друго обяснение, по дяволите ... Как за 7 епизода не мога да навържа нещата, ужас.... Embarassed Embarassed Embarassed
Лек ден на всички.  Simple Smile

# 124
Добър ден на всички, смейте се, смейте се, ще видите, че наистина ще излезе, че това не е Селим, а братото.
Бях сигурна, че този, градинарят, клонира растения, бях сигурна. И всички тези мъже са участвали в есперимент някакъв, който е на тази тема. Няма друго обяснение, по дяволите ... Как за 7 епизода не мога да навържа нещата, ужас.... Embarassed Embarassed Embarassed
Лек ден на всички.  Simple Smile

И аз така мисля, че това не е Селим, а брат му....Но къде е Селим нямам идея...Дори ми хрумна лудата теория, че може да става дума за клониране на човек примерно децата с колите да са резултатът от този експеримент...Синът на Селим може да е клонинг на Селим/Йомер.... Али каза на Айлин, че Йорго мисли, че синът на Селим е починалият брат на Селим...newsm78

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 11:34 от hotlips13

# 125
  • планетата Земя и по точно до морето
L&B , страхотно ви благодаря момичета за поредната серия !  Hug  bouquet

Така съм се  Shocked шашнала с този сериал, че го гледам все едно ще се явявам на изпит пред Байрактаров  Mr. Green
Последната ми теория, само с едно изречение е, че Селим е подменен с брат си Йомер, но не сега -2012 г., а доста по рано - веднага след Иран или времето около Иран. И сама си я оборвам,  hahaha че колкото и да си приличат близнаците, близките им винаги ги различават без проблем. Много елементарно ми се струва да е точно игра с близнаците. Има нещо друго, но не мога да го измисля, така че аз самата да си го повярвам.  hahaha
А включването на психиатъра Джем беше капака. Още повече, че той пък има по спешна нужда от колега от пациентките си. ooooh! ooooh! ooooh!

Каквото и да се окаже накрая, няма да ме разочарова, защото поне досега гледам с голям интерес и нетърпение.

# 126
Аз пък вече нямам никаква теория , която да ми изглежда достатъчно логична , за да я изложа в смислен вид тук  Tired

Всякакви теории за "близнаци" , вече ми се струват невъзможни и ги отхвърлям до появяване на убедително доказателство сочещо в такава посока , което засега няма  Naughty

Изглежда обаче , някой крои нещо на Айлин ( тоест иска тя да отиде в онзи хотел непременно) , и този някой вероятно не е Селим , но пък  има твърде много хора които биха могли да знаят за годишната им и да искат да се видят насаме с Айлин  по-едни или други причини или да и предадат нещо  Thinking
Дори Джевдет Корукан , не може да бъде изключен от списъка . Никой не знае колко е навътре той в цялата тази работа .  #Crazy
Кудрет  , той със сигурност има  причина , за да го направи . А и такова нещо е близко до неговия стил на работа  newsm78 Той ми се вижда като най-вероятния заподозрян .

Алев , и тя е странен образ ,  все още е голяма загадка нейната роля в историята .

С всеки изминат епизод ни разкриват малко по-малко от пъзела , но все още не  достатъчно за да се предположи как ще изглежда той в пълен вид . Ще видим  Simple Smile  Hug

# 127

С всеки изминат епизод ни разкриват малко по-малко от пъзела , но все още не  достатъчно за да се предположи как ще изглежда той в пълен вид . Ще видим  Simple Smile  Hug

Сигурно последната серия ще трябва да я изгледаме поне 16 пъти, за да можем накрая да проумеем каква точно е картинката на сглобения пъзел...щото то освен да го наредиш, трябва и да успее мозъкът ти да я обработи и да я възприемеш.....Като нищо ще се окаже картинка от типа на онези стереоизображения, на които виждаш нещо различно в зависимост от ъгъла под който ги гледаш Joy Joy Joy Joy Joy

Супер много ми хареса сравнението на филма с пъзел...точно такъв е - от онези огромните, със стотици елементи Joy Joy Joy

# 128
     Анонс за 8-ми епизод:

Айлин не може да смогне с работата в офиса. Когато й звънят от офиса, за да й напомнят за едно съвещание, в което трябва да участва, тя осъзнава, че в онзи ден със Селим имат годишнина. Както и че Селим е забравил за годишнината им...
     Когато Али вижда трупа на местопрестъплението, на което е отишъл да разследва, той звъни на Асъм Денизджи. Танер разбира, че тялото пренадлежи на Ариф, който стреля по Али, и когато иска да проучи, Али му заповядва повече да не се бърка в тази работа. Танер научава и, че трябва да не се води по някои заповеди на Али.
     Защо Кудрет помага на Селим? Кое е нещото, което Али се опитва да скрие от Танер? Кой знае за плановете, които Селим прави за годишнината си?
     В новия епизод на „Край“ точките се засрещат и се появява по-ясна картина. Не забравяйте, че полуистината е най-голямата лъжа.

# 129
Чета из форумите, че и в Турция се чудят как може за 7 серии нищо да не се разкрива в "Сон". Правят паралел с "Езел", който бил напълно ясен и логичен. Ясен беше, добре, ама краят му с един замах изтри всички ясноти. За Сон си мисля, че това е филм от типа на "детективските" или тип "разследване на загадка". Нещо като Агата Кристи, Реймънд Чандлър и прочее. Има някаква случка, от която тръгват нещата. Някой започва да разследва, открива разни неща, мисли, събира факти и зрителят/читателят получава пълната картина на последна страница. След като научи кой е убиецът примерно, книгата свършва, защото няма какво повече да се разказва. По същия начин гледам и на "Сон" - има някаква история, която ни се разкрива малко по малко. Тя ще ни се разкрива в 25 епизода и вероятно в последните минути на 25-тия ще получим пълната картина. С това сериалът ще свърши, защото няма да има какво повече да се разказва.
Подозирам, че думита на Айлин от 7 епизод, казани пред терапевта, когато той я запита, ако получи писмо от Селим, какво иска да пише в него, са един вид "пророчески" - тоест, така и ще стане: "Всичко си има обяснение, след няколко часа съм вкъщи". И ние трябва да получим това обяснение, което според мен ще стане в продължение на всичките 25 епизода.

Дългичко стана, извинете  ме.

# 130
Здравейте  Hug

Бланче
,благодаря ти много за всичко , което правиш за нас . Много уважавам усилието и труда , който влагаш в нещата . Само като си помисля , че  от превод на "керпеден" ,  минахме през скалпел , стигнахме  до ботаника и кой знае още къде ще ни отведе това приключение . Пределно ми е ясно , че няма как да познаваш специфичните термини и превеждането им ти отнема още допълнително време .   Оценявам , уважавам и безкрайно ти благодаря  Hug Heart Eyes
L , уважавам избора ти на  анонимност, но и много ти благодаря , че  въпреки всичко ти продължаваш да си с нас и ни радваш с нещата , които правиш . Но ни липсваш да знаеш  Hug Heart Eyes

Сядам да гледам седми  Peace

# 131
здравейте  Hug Бланче, права си,   bouquet
а нашето удоволствие  (с вашата безценна помощ  Hug Hug) е пътят към разплитането  Mr. Green
ако в началото ни е дадено примерно това:
краят може да бъде и това и това
май няма да можем да наредим пъзела преди края, но удоволствието е да търсим парченцата  Heart Eyes Peace

# 132
# 133
# 134

Майко мила !

Градинарят определено много се е постарал/престарал/ с клонингите....
Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт