Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 32 078
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Vivi   bouquet newsm78

Все забравям да питам - във фрагмана за 6 епизод дадоха Селим в ирански затвор 2013, после май такава сцена нямаше в епизода? или не съм гледала внимателно newsm78 Peace

# 541
След този рейтинг да не сонираме на 15 ,вместо на 25 newsm78.
Както и преди ,ще кажа, че за този филм трябва да обособят още една група ИИ- Ийит-инати, дето толкова харесват главният герой, че гледат ,даже и да не го виждат, но негубещи надежда. Mr. Green
Сега сериозно- може би хората искат да се разтоварват, а не обратното- няма секс, ,няма екшън,  дори романтика няма, не им се мисли на хората- друго си е Фатмето - мъка,сълзи,сълзи мъка, но романтика безкрай  Joy или Века с любовните интриги и великолепието(нищо против).Различно, ново, трудно за смилане- разбира се ,че няма лесно да се приеме.Ние пък получихме точно това различно ,на което се надявахме Peace

# 542
jap този момент със затвора беше аванс за бъдешето  Laughing

Рейтинга ни е убийствен  Grinning , трудно ще ги превъзпитат тамушните групи  ooooh! Но тъйкато предварително се знаеше колко серии ще са най вероятно  са се подсигурили . Peace

# 543
Цитат
Сега погледнах рейтинга , направо съм потресена

това е щото зрителките дебнат за Селим във фризера  Mr. Green та пийпълметрията не ги лови  Wink
ама ние си знаем, че 'полуистината е най-голямата лъжа'  Wink  Laughing

а колко се взирах в цифрите  ooooh! 88... 99.... 092.. 094   Crazy Joy Joy

# 544
Направо ми е мъчно да виждам, че толкова слабо се харесва филма в Турция...

Недоумявам честно казано как е възможно...

За мен филмът не е по-слаб от Езел и не разбирам как тамошните зрители ще предпочетат да гледат някаква боза вместо нашия филм. Ние тук тръпнем и се вълнуваме, чакаме и подскачаме от радост като е готов превода, мъчим се с преводачката на гугъл да разчетем какво те пишат по техните форуми, а на тях не им грабва вниманието...Интересно кой пък друг филм му е толкова голяма конкуренция в понеделник вечер...

Ама какво се чудя толкова...то и тук като пуснаха Езел по Нова, сума малоумници подскочиха, че им спрели Хавай- 5- 0....дето са такива плитчини такива американски сериалчета, та чак няма къде да се удавиш... Rolling Eyes

# 545
Направо ми е мъчно да виждам, че толкова слабо се харесва филма в Турция...
...Интересно кой пък друг филм му е толкова голяма конкуренция в понеделник вечер...
Опасни улици по Канал Д Rolling Eyes
Ние пък получихме точно това различно ,на което се надявахме Peace
smile3521

# 546

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 22:57 от vivivi2

# 547
Здравейте !   Hug Heart Eyes

Виви Ейщанката е супер  Heart Eyes  Бидето    Mr. Green

Аз понеже гледах 8 и 9 през уйкенда , си нахвърлих няколко моента , които ми се струват важни  Thinking
1.  Съседа на Асъм  - кой е  newsm78 Не случайно наблягат на дразнещия лай .
2. Лейля - според мен се връща обратно в Иран за другото дете .
3. Бахман - предполагам че е открил цяр , който премахва нуждата от лекарства за определена болест .И така засяга нечии интереси .
4. Кристина - слуша същия запис , като Бахман. Какво толкова има в него  Thinking
5. Братчето на Ферхат(Махсит ли се казваше  Embarassed) се държи с Маджид сякаш не му е баща  Rolling Eyes

И другия важен въпрос - Каква е причината Селим да е в ирански затвор  newsm78 Защото според мен чяк там той ще се появи в настоящето  Peace

# 548
Привет  Hug

Даж, според мен по въпрос 2 - или тя, или Селим, което би обяснило и последния въпрос. newsm78
За статията, която слушат семейство Парвин - почти внимателно я четох цялата тогава, но резултат - йок  Mr. Green най-старото цвете, зараждането на връзката между опрашващите  насекоми и растенията и нейната роля в по-нататъшното им развитие, динозаврите, които са яли цветя, как хората ги използват...
нищо конкретно не успях да намеря... само те си знаят Laughing

3. и според мен...

Друг въпрос по еп. 10 имам - Алев когато идва сама - това преди да идат двамата с Халил ли е? Тогава изглежда по-уплашена, и ключалката е цяла...   #Crazy newsm78

# 549
jap  Hug По хронология Лейля заминава първа , защото Селим тичаше из гората да я търси .Това според мен  Grinning
 И друго Лейля явно я преследват в Иран , може би заради организацията , вероятно това е причината да минава границата нелегално и това би било причина да се страхува , че няма да се върне . Но Селим защо да го арестуват  Thinking

# 550
jap  Hug По хронология Лейля заминава първа , защото Селим тичаше из гората да я търси .Това според мен  Grinning
 И друго Лейля явно я преследват в Иран , може би заради организацията , вероятно това е причината да минава границата нелегално и това би било причина да се страхува , че няма да се върне . Но Селим защо да го арестуват  Thinking

Защото Маджид не го обича Mr. Green

# 551
 Hug
Или защото се среща с хора от организацията- Маджит, Лейла.Може да е открита в последствие и връзката му с Бахман и това да е причина за ареста- да стигнат до него. както винаги много ???.
За това пък ни е интересно, например Забрадката и Мотористо- силих му се , но  никакво вълнение.По същия начин и Североюгът не ме грабна, а този си го гледам с кеф, не обаче с тръпката на очакването на Мелодията и Езел. Peace

# 552

# 553
# 554
МОМИЧЕТА ЗЛАТНИ, БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯ!!!!

love001

Общи условия

Активация на акаунт