Звездни компромати-131

• 54 914
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
# 121

Сигурно не пее само нейни песни, не знам.
Последно време все ми се случва да говоря за хора, които харесвам като изпълнители, но инак не са ми любимци. Деси-то е една от тях. Laughing

# 122
  • На морето!
Мария се влоши стилово и според мен  Peace
Нали преди казваше в интервюта, че мъжът ѝ се грижи за гардероба и стила ѝ, очевидно сега се усеща липсата му.

# 123
Много пъти са се коментирали подобни триъгълници в десетки страници и забрани не е имало.
Peace Точно така е! Дори Бионсето нищихме дали е бременна в цяла тема. А ниЛо -Валери-Ася си ги коментираме всяка тема и никога не е имало такава метла.

# 124
  • Sofia
Дори Бионсето нищихме дали е бременна в цяла тема. А ниЛо -Валери-Ася си ги коментираме всяка тема и никога не е имало такава метла.

Има точно две мои публикации на предишната страница, в които с думи прости е написан отговорът.

# 125
Едни усмихнати момчета с усмихнат татко Бекъм - http://vipphoto.ru/idata/55371-0.jpg

# 126
  • София
Добре,а мога ли да кажа (напиша) ,че Миглена Ангелова е по Нова ТВ и ми е много променена  Rolling Eyes

Миглена Ангелова е отслабнала драстично и аз отдавна не я бях виждала. Ето снимки от август 2011.

# 127
Хареса ми този път Меглена Ангелова, видях я в друга светлина, даже за миг си помислих, че може да седне на стола на Цветанка , ама едва ли, с тази реплика за министкър Цветанов...

# 128
Повече от половината снимки тук са за темата на меркантилница в КМ- "Звезден стил".
Не, че нещо, но когато реша да пускам (или гледам) снимка на популярна личност, която не е компромат, не е задължително да ме е впечатлил точно аутфита.

Както в случая:
Сиена  Милър  с коремче. Хубава е.

Дженифър Гарнър  още не е родила  направо й съчувствам.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 19:43 от Клото

# 129
Хареса ми този път Меглена Ангелова, видях я в друга светлина, даже за миг си помислих, че може да седне на стола на Цветанка , ама едва ли, с тази реплика за министкър Цветанов...
Е, тя нали се е запътила към политиката.Това го четох някъде,не съм я гледала тази нвечер.И ме е яд ,че забравих ,по скоро исках да гледам Емил Димитров -Ревизоро,ама забравих ,че ги дават #Cussing out

# 130
  • До сърцето...
Не че е компромат, нито пък звезден, но понеже се нищят тук едни разводи, та ...

Нина Никол от месеци търси Крика за развод

... и те в кюпа на разделените двойки.
Много станаха, ще останат ли примери за  щастлива брачна институция ...  newsm78

# 131
  • In The Middle Of Nowhere

Поклон пред Георги Черкелов  Flowers Rose

Относно Жизел и преди съм знаела, че има страхотно тяло, но с тези снимки направо ме отнесе  Crazy

# 132
Първо да се извиня,че пропуснах последните 30 страници от старата тема,а и до тук от новата...
В краят на онази тема-точно под надписа "нова тема" има страхотно мнение как поведението на определени хора ,в една нормална държава ще доведе до ритването им зад борда на медийните изяви...В България помиярското поведение вдига рейтинга и пълни джобовете  ooooh!

Вики Бекъм през '98 и през февруари '12

Вики казва за Воуг :"Избирам тоалета си 6 месеца преди да го облека-това се превърна в работа на пълен работен ден!"

# 133
пффффффффф, аман от ВРЪЗКАРИ! и тук засмърдя яко... мамма и татти се излагат много (пък ако ще и завинаги да ме баннат)!!!

# 134
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Повече от половината снимки тук са за темата на меркантилница в КМ- "Звезден стил".
Не, че нещо, но когато реша да пускам (или гледам) снимка на популярна личност, която не е компромат, не е задължително да ме е впечатлил точно аутфита.
Точно Peace
А ако трябва да се търсят само и единствено компроматни снимки, тази тема ще умре. Аз лично идвам тук и за да позяпам красиви снимки на красиви хора, а не само гащи, целулит и коментари за разводи.

Общи условия

Активация на акаунт