Звездни компромати-131

• 54 960
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Бургас
PR си беше сватбата и целия панаир около развода също.  Wink
Има нещо вярно.

Кейти Холмс
Сандра Бълок

# 62
  • София
Направи ми впчеатлание, че децата на Джесика Алба също са облечени целите в черно. Това да не е някаква нова мода?  newsm78

# 63
  • София
Чарли Шийн на снимки на нова продукция - изглежда добре  Simple Smile

Рики Мартин и Матео пак - още един мнооого секси татко, защо спря да пее тоз човек  newsm78

# 64
# 65

Не, защото Върбан Даков трябва да си напълни ресторанта. Със сватба, без сватба - важното е да има клиенти!  Wink А как по-лесно да вземеш пари? Като поканиш(или по-точно дадеш възможност за самопокана на) измислен хайлайф на измислено хайлайф събитие и им "свалиш кожите"  Mr. Green

# 66
Последно  сбогом,  Whitney Houston !!

Стиви Уондър , Алиша Кийс /до нея Бийонсе ли виждам?/ ,Опра Уинфри, Ар Кели, Марая Кери , Куин Латифа, Арета Франклин и др. звезди и колеги отдадоха последна почит.
А, Боби Браун си тръгна 20 минути след началото на паметната проява. Ексрапърът дойде със свита от 9 души и изпадна в пререкание с останалите членове от семейството на Хюстън, които и без това трудно се справяха с организацията и наплива от хора.Браун е искал да вкара всичките си хора в църквата и да седи до дъщеря си Боби Кристина, но това се оказало невъзможно и той демонстративно напусна църквата с хората си.

Кевин Костнър, с когото тя си партнира в лентата „Бодигард", каза: „Уитни, ако можеш да ме чуеш, искам да ти кажа, че ти си не беше просто добра, ти беше страхотна. Преди време бях твоя бодигард, а сега си далече. Върви, Уитни, с амрия от ангели към твоя небесен баща. И не мисли много, когато застанеш пред него, защото ти си достатъчно добра".
С песен, която просълзи аудиторията, почетоха Хюстън Ар Кели, Алиша Кийс и Стиви Уондър.
из tialoto.bg

# 67
Относно А.Джоли и ролята и на вещицата в "Спящата красавица"... Ами във версията на Дисни, вещицата хич не е грозна, така че Джоли е добър избор със студеното си и красиво излъчване!  Peace

КЛИК, ПАК

Няма грозота, брадавици, гърбици, кокали, напротив - красива, но злобна магьосница.

# 68
Относно А.Джоли и ролята и на вещицата в "Спящата красавица"... Ами във версията на Дисни, вещицата хич не е грозна, така че Джоли е добър избор със студеното си и красиво излъчване!  Peace

КЛИК, ПАК

Няма грозота, брадавици, гърбици, кокали, напротив - красива, но злобна магьосница.

В предвид това, че Джоли ще е вещицата във филма, явно този път ще съм на страната на лошите.  Mr. Green Party

# 69

Не, защото Върбан Даков трябва да си напълни ресторанта. Със сватба, без сватба - важното е да има клиенти!  Wink А как по-лесно да вземеш пари? Като поканиш(или по-точно дадеш възможност за самопокана на) измислен хайлайф на измислено хайлайф събитие и им "свалиш кожите"  Mr. Green
Той ако очаква Митьо да напълни кръчмата, май месец Grinning Скоро Румънеца и Енчев пуснаха римейк на някаква тяхна песен от преди 10 г., с главно действащо лице в клипа Митьо, сниман в Банско в суши бара на Енчев, хем е в сезон сега май не е станало по-посещаем. Снощи трябва да е бил промотираният от Енчев във всички обекти в Банско концерт на SNAP, който той подгрява. Много ми е интересно дали са събрали стотина човека.

# 70
  • софия
Последно  сбогомWhitney Houston !!

Стиви Уондър , Алиша Кийс /до нея Бийонсе ли виждам?/ ,Опра Уинфри, Ар Кели, Марая Кери , Куин Латифа, Арета Франклин и др. звезди и колеги отдадоха последна почит.
А, Боби Браун си тръгна 20 минути след началото на паметната проява. Ексрапърът дойде със свита от 9 души и изпадна в пререкание с останалите членове от семейството на Хюстън, които и без това трудно се справяха с организацията и наплива от хора.Браун е искал да вкара всичките си хора в църквата и да седи до дъщеря си Боби Кристина, но това се оказало невъзможно и той демонстративно напусна църквата с хората си.

Кевин Костнър, с когото тя си партнира в лентата „Бодигард", каза: „Уитни, ако можеш да ме чуеш, искам да ти кажа, че ти си не беше просто добра, ти беше страхотна. Преди време бях твоя бодигард, а сега си далече. Върви, Уитни, с амрия от ангели към твоя небесен баща. И не мисли много, когато застанеш пред него, защото ти си достатъчно добра".
С песен, която просълзи аудиторията, почетоха Хюстън Ар Кели, Алиша Кийс и Стиви Уондър.
из tialoto.bg
Арета Франклин не беше. Казала, че е болна и ще тъжи вкъщи.
Боби Браун се е върнал малко преди да започне церемонията.
 Peace
Траурната церемония беше много затрогваща. Гледах я. Зълва й произнесе страхотно слово. Но това е за другата тема.
Светла й памет на Уитни. Днес ще е погребението.

# 71
  • Sofia
Какво да кажа за Боби Браун..простаци има и в международен мащаб явно ooooh!
Искал бил да седи не-знам-си-къде! Това е погребение, да не ти е концерт!

# 72

Той ако очаква Митьо да напълни кръчмата, май месец Grinning

Aбе нали знаеш, че има всякакви "вип" персони и манИкенки, дето заветната цел им е да отидат на "хайлайф" събитие и да им постнат снимките в фейсбук страницата озаглавена "хайлайф".  Mr. Green  А за Върбан му е добре дошло - овчици през май месец! Сватба, ооо хайлайф сватба - сваляме кожи!  Wink Това с резервациите, ако не е негова идея - режа си главата от раз! Играч си е той! 100% е казал "Митьо аз цял свят съм обиколил. По света така правят - не се канят гости на събитието, а се оставя "отворен вход" и които дойде значи те уважава."
Така хем ще дойдат очаквани гости, хем такива, за които Митьо не би се сетил, но искат да са в цирка!  Wink
Ако булката не избяга де...  Whistling

# 73
  • София
Препоръчвам на двамата самозабравили се "родители",
много внимателно да изгледат това предаване, за да
видят как би трябвало да се държат двама души, които
са решили, да не споделят вече едно легло.
Тези хора са пример за едни цивилизовани и нормални
отношения и всички трябва да се поучат от тях!
Денис и Наталия   bouquet
http://bnt.bg/bg/productions/131/edition/20450/denis_i_prijateli_13_fevruari_2012

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 18:37 от jullianna

# 74
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скоро не съм виждала толкова нещастна животинка, горкото лъвче Confused

Общи условия

Активация на акаунт