Звездни компромати-131

• 54 961
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тези двамата /М. Менсън и Евън Рейчъл Уудс/ пак се събрали:

# 557
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изключителна красавица smile3544

# 558
  • Rock & Roll feeling ...
Пфу , най-накрая отделна тема !

Няма как да не споделя с вас , че забелязах от няколко дни на сам колко много се е вталила Ани Цолова ! Много ми харесва така !

И за една обсъждана водеща наскоро тук - от " Търси се " тази ,която сега е бременна . Може да е по-пълничка , но много ме кефи и ме зарежда с настроение . Една от малкото водещи ,които задава въпроси ,които и аз бих задала , води интервютата непринудено , точно , създава интерес и позитивизъм едновременно . Много и симпатизирам . На колежката и също.

Rosie Huntington-Whiteley

# 559
Марая Кери

Най-красивите жени в бански костюм

1Мерилин Монро
2Кристина Хендрикс
3Урсула Андрес
4Tulisa Contostavlos-участничка в английският "Х-фактор"
5 Ким К
6 Ракел Уелч
7 Хелън Мирън
8 Скарлет   Laughing тези не знаят ли колко й дъвкахме целулита тук та я бутат в класацията
9 Amy Childs  -нямам идея коя е тази дама
10 Lucy Mecklenburgh -тази дама също ми е непозната

очаквайте продължение

# 560
незнам как този задник, минава за  някои хора за "секси"

Eто го и предника преди дни в Маями:D
http://media4.onsugar.com/files/2012/02/08/2/192/1922398/Kim-Kar … ictures-Miami.jpg

Ами женствена е, дупеста но женствена. Секси вероятно е в очите на някой мъж.
Лично на мен ми е по приятна като фигура от анорексичния вид на някои други.

# 561
  • София
На мен също ми е женствено тялото й, но в клина ми идва в повече. Аз по принцип не харесвам жени само по клин извън фитнеса - малко като да тръгнеш по чаропогащник.

# 562
Ми не съм мъж, но и според мен е секси. Simple Smile
Харесвам когато кокалите на хората, въобще, са покрити с плът. Simple Smile

# 563
Ми не съм мъж, но и според мен е секси. Simple Smile
Харесвам когато кокалите на хората, въобще, са покрити с плът. Simple Smile
и аз , но предпочитал плътта да е такава:

Сори за голямата снимка, не съм разучила как да ги намалявам .. или трябва да стане предварително?

# 564
На мен пък изобщо не ми е секси тази крава. Огромна е. Моника Белучи и тя е едра, но е секси. Ким е като травестит  Sick

# 565
  • в Кошера
На мен пък изобщо не ми е секси тази крава. Огромна е. Моника Белучи и тя е едра, но е секси. Ким е като травестит  Sick

Точно обратното! Къде ти травестит с такива извивки?!

# 566
  • София
Чудесна новина за Миро от Мери ББ  Praynig Peace  bouquet

# 567
На мен също ми е женствено тялото й, но в клина ми идва в повече. Аз по принцип не харесвам жени само по клин извън фитнеса - малко като да тръгнеш по чорапогащник.

Все едно думите ти са излезли от моята уста  Hug
Изобщо не харесвам жени само по клинове, независимо дали имат тялото на Ким или на някой от Ангелите на ВС. Нагледала съм се тук около мен на разни момиченца, които ми се мотат по клинчета с колани и финтифлюшки, та от там ми се е изкривила представата вероятно.  ooooh!
Харесвам Ким като външност и както Dess (извинявам се, ако съм сбъркала никът) многократно е споменавала, тя е от типа жени, които знаят как да се обличат, за да подчертаят точно това, което е хубаво в тях. Има наистина женствено тяло и ми направи впечатление,че в класацията, която Ветинари е дала повечето от присъстващите са все пищни жени.  Peace

# 568
# 569
С риск някои да ми скочат отново Ким това работи да знае кога,къде и как да се облича респективно съблича. Абсолютен маркетингов продукт! Моника Белучи, Салма Хайек, Дженифър Лопес и т.н.да не изброявам всички дупести мадами са класа и то каква  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт