Звездни компромати-131

• 54 958
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • ...край Дунава
Coming Soon...

# 571
Песента на Алисия вече излезе  Wink Ето го и клипът -> http://www.youtube.com/watch?v=zDRkzsV-YLk

# 572
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много е красива Алисия в това видео, особено с правата коса и ярко червило. Моето лично мнение е, че като я барнат и нагласят, е много по-хубава от Николета Rolling Eyes.

# 573
С риск някои да ми скочат отново Ким това работи да знае кога,къде и как да се облича респективно съблича. Абсолютен маркетингов продукт! Моника Белучи, Салма Хайек, Дженифър Лопес и т.н.да не изброявам всички дупести мадами са класа и то каква  bouquet 

О, не. Ни най-малко нямам предвид, че е най-най. Гореизброените ги харесвам дори повече. Просто и Ким не е чак толкова противна за мен. Наистина класата, на Моника особено, липсва при нея и едва ли някога ще я притежава. Тя си е вродена.

# 574
Много е красива Алисия в това видео, особено с правата коса и ярко червило. Моето лично мнение е, че като я барнат и нагласят, е много по-хубава от Николета Rolling Eyes.

Че НЛО - то има ли не фотошопната снимка, на която да е добре изглеждаща поне!
Алисия си е много по - естествена от нея.

П.П. И само да вметна ей тъй, между другото, че пуснах нова тема преди 2 дни за звездните,
обаче ми беше изтрита с обяснение, че нищо че аз съм я пуснала първа и е според всички изисквания,
важното е да предупредиш, че ще я пускаш!  ooooh!  И че модератор /неназован/ се развихрил,
от което ми стана ясно, че окупирането на чужди теми се толерира от някои, без значение, че тези
теми не са авторски!

И сега старт на бутона "информирай мод", за да ми се изтрие поста, или в темичката за модовете -
за това си има абонирани чукчи. Simple Smile

# 575
  • Sofia
Адел на наградите Брит. Показва ОНЗИ пръст  Mr. Green

# 576
  • София
Песента на Алисия вече излезе  Wink Ето го и клипът -> http://www.youtube.com/watch?v=zDRkzsV-YLk
Ама само ми се струва или нещо си е пипнала в лицето Алисия?!?

# 577
Една родна звезда в домашна обстановка - Снежана Макавеева

# 578
За мен, Ася от Ихтиман, продължава да се уподобява на конкурентката си Николета! Навярно го прави несъзнателно, но е много фрапиращо за нас - клюкарите.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 08:12 от koki1

# 579

защо???

За мен, Ася от Ихтиман, продължава да се уподобява на конкурентката си Николета! Навярно го прави несъзнателно, но е много фрапиращо за нас - клюкарите.  Simple Smile

Нищо подобно не виждам аз! Thinking
За мен лично (без изобщо да съм чалга фенка и нещо подобно) Ася е класи над Николета като визия. Най-малкото дори и само заради това, че има много силно излъчване и живец в нея (само да не си беше пипала устата). При всичкото ми уважение към фенките на Николета, не мога да я харесам, ако ще и да се мъча, заради тоя кравешки поглед и отворена уста, с които винаги позира.
И песента е приятна... само да го нямаше това дразнещо "алелелейлелейле".....

-------------------------------------------------------

Малко ежедневен стайлинг от Катрин Хийгъл

# 580
# 581
  • софия
Много отслабнала ми изглежда на тази снимка. И този гипс имам чувството, че го носи от години. Съжалявам, сигурно е обсъждано, но какво се е случило с крака й? Че е счупен е ясно. Embarassed

# 582
За мен, Ася от Ихтиман, продължава да се уподобява на конкурентката си Николета! Навярно го прави несъзнателно, но е много фрапиращо за нас - клюкарите.  Simple Smile
Говори единствено от свое име.

Аз не ги харесвам и двете, но Ася поне може да говори.

# 583

Винаги ми е било много грозно като видя някоя "звезда" да размахва среден пръст. Много ми е просташко. Не знам нейният повод да го покаже какъв е, но така гледайки я на снимката с този жест ми е много противна

Кайли е прекрасна  Heart Eyes
На колко години е вече?

# 584
  • Sofia
набор ми е...1969г.т.е. на 43год.

Общи условия

Активация на акаунт