Волейболните ни национали (тема 10) - Олимпийски надежди - юбилейна!

• 20 533
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Обаче, да ти кажа - обърка ме ти с тез преси.
Как кои! Онези стоте! Аз ги правих сутрин, и сложих 3 кила Mr. Green
Много бира пият бре, че и мезе. Ама то само от обед нататък. Сега виждам, че си ги дала за сън newsm78 Ще сменям програмата.
И никакви скайпита. Аз нямам скайпи-само наживо! Т взимай Фреш, Тинки и Лозева при Димо на Боровец, идвам и почваме. Ахааа Laughing

# 481
Матеййййййййй!  #Crazy И ти ли не можеш да затваряш геймове вече... ОЛе, жална ни майка.  Tired

За диетата пропуснах ли да ти спомена, Дедо? Нищо, ето сега се поправям. Бира може, без мезе. Мезе може, без бира. Двете заедно - не.  Laughing

# 482
Ооо, Димо, идвам веднага  Joy Joy Joy

Ракия може ли?

# 483
МОже, стига да не се натаралянкате преди тренировка.  Joy

# 484
Споко, Цецо ги затваря Laughing Бира без мезе ми напомня немския ми период Mr. Green
Фреш,
Симпли каза - ракия може, тя иска салата. Ама пък е калорична. Ще се бъхтим повече и по-замотани...

# 485
Загледах и аз мача, само едно се чудя - къде следите резултата?

# 486
Тая теория с калориите от алкохол (без мезе) аз лично съм я опровергала след години емпирични изследвания.  Joy

Да бе, Цецо неведнъж така ги е затварял, че боб ще трябва да хвърляме.  Whistling

Фреш, отвреме навреме го показват с мини буквички най-отдолу.  Laughing

# 487
Броим бре Laughing
Аз обаче леко се бъркам, щот следа и Мачерата-кунео и Пичаенца-монца. Засега се справям, но...

шегувам се, пусни си го през http://www.legavolley.it/DefaultRisultati.asp
горе са резултатите, долу поскачат в черно или бяло

# 488
Тая теория с калориите от алкохол (без мезе) аз лично съм я опровергала след години емпирични изследвания.  Joy

...
Симпли,
не те познавам в таз ти светлина Laughing

# 489
Е, а беше време.  Laughing Моето гадже баскетболист тогава ми викаше "с кухия крак".  Joy И много тежко преживяваше колко нося предвид разликата в габаритите ни.  Joy Ма отдавна не ми е интересно, взех си дозата.  Laughing

# 490
Цветно спортно минало  Laughing
Обаче жълт картон!
За Радо. Е, това ми е любим момент, още Пламен като даваше точки така Laughing

# 491
Цирк. Хляб и зрелища.

Аз отивам да си лягам обаче. Обещали са ми до Великден да съм с приключил ремонт. В момента пиша върху дивана, а по средата на дневната ми има един матрак, няколко торби шпакловка и две кофи латекс. Мирише кошмарно и е кучешки студ, защото се проветрява постоянно и парното е спряно. Изтощена съм.  Crazy

# 492
Отивай, да измажат и терасата с вар. Кде ще пием след победите в квалификацията, а Laughing
Излезе статистиката на Пиаченца. Радва ме, искам да кажа. Жеков е играл много добре, с нaй-висока оценка е. A Владо е с 23 точки за три гейма и с отличен процент атака. Само дет ако се класират за Челъндкъп ще напусне отбора Laughing
Хайде, и аз напускам. Пишете, пишете усмивки.

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 23:44 от Дедо

# 493
Ей, много ми е забавно да ви чета Hug Симпли завивай се, защото на течение не е хубаво да се спи Hug Mr. Green Иначе за алкохпола не се тревожете за колориите- дебели алкохолици няма hahaha Joy hahaha
Аз съм готова за тренировъчния лагер. Имам нужда. Тази сутрин добре ми дойде на стадиона, ама пусто изгубила съм форма Rolling Eyes Време е да се стягаме лято идва.
Вчера гледах Мачерата, че нямах компютър за известно време, ама ми се щеше другия мач. Браво на ЦецКо Crazy Mr. Green

# 494
По-добре да не бях гледала статистики. Момчета и момичета, гответе се да влизаме да посрещаме, щото все по-зле става.  ooooh! На мен плонжът ми е изключително добър, обработен на ледена настилка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт