Волейболните ни национали (тема 10) - Олимпийски надежди - юбилейна!

• 20 152
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Дедо, мерси, не са ми никак познати, далеч съм от националното първенство.  Rolling Eyes

Цецо днес много ентусиазирано представяне, бравос!  Grinning

# 91
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=354238 Надлъгването между италианци и латиноамериканци би било забавно, ако не касаеше лицето Казийски, на когото му се очертава до преклонна възраст да стапя лагерите.  Whistling

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=354232 - затова ли виси на пейката? Има си причини, сигурно де, но странно ми прозвуча.

А женският ни клубен волейбол уверено върви по пътя на националките. Сега бойкот от Левски за мача с ЦСКА?  ooooh!

Затова пък тази жена винаги ме е възхищавала. Чао, Тони!  Heart Eyes http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=354225

# 92
 Heart Eyes Имам удоволствието да я познавам лично Тони Heart Eyes
Невероятен професионалист...и се надявам че ще продължи да дава на волейбола ни Hug

# 93
Дано! Макар че, у нас изглежда не е достатъчно да искаш да даваш, ами да искат и да го вземат, защото ако не си им удобен...  Crazy

# 94
http://bgvolleyball.com/new.php?id=8694#.T2CbToTzpe8.facebook  Joy

Екстра. Много ще ми е весело да стане така. Той Кормио май 100% си заминава. И накрая от много акъл Матейко ще довърши и къщурката, и ще бута там в планинската Мека на волейбола.  hahaha

# 95
# 96
Тъкмо това гледах и аз Simple Smile Голямо разпределение на залата голямо чудо! А за фен клуба- сивото Tired

# 97
Е, какво? Точно до игрището е! Какво да кажем ние извън фенклуба, дето като гледам можем да избираме да гледаме задниците им или да следим мача с бинокли.  Whistling

Дедо, бинокъла с перата пак ще влезе в употреба.  Laughing

# 98
Е, какво? Точно до игрището е! Какво да кажем ние извън фенклуба, дето като гледам можем да избираме да гледаме задниците им или да следим мача с бинокли.  Whistling

Дедо, бинокъла с перата пак ще влезе в употреба.  Laughing
За фен клуба с отстъпка уж, а билетите са по 25 лв. на ден. А и не е ясно как ще стават точно нещата, та и аз се зареждат с очилата и биноклите Rolling Eyes

# 99
Е... за близостта ще си плащат фен клуба, няма как. Виж, за гледане на задниците по-евтинко излиза.  Joy

# 100
Е... за близостта ще си плащат фен клуба, няма как. Виж, за гледане на задниците по-евтинко излиза.  Joy
ми да то това ще ни остане сигурно  Thinking
Да се надяваме тези задници да се размърдат и дано печелят Crossing Arms Ако прочета още нещо 'ново' за Радо и 2рата ми съпруга Тренто ще се гръмна ooooh! А Матей още се чудя шафер ли е или какво Naughty

# 101
Матей е втората съпруга, ти не разбра ли?  Laughing Ма да не се окаже в ролята на изоставената любовница.  Joy

# 102
Матей е втората съпруга, ти не разбра ли?  Laughing Ма да не се окаже в ролята на изоставената любовница.  Joy
Всичко е възможно в тяхното любовно ложе(Тренто) hahaha

# 103
Така е.  Mr. Green

Аз нещо не се кефя на тази схема с билета за всички мачове. Тоест, аз като няма да ходя да гледам три мача на ден, трябваше да има опция за хора, които искат да гледат само националните мачове. Безумно ми се струва да плащам за нещо, което няма да ползвам.  Crossing Arms

# 104
Така е.  Mr. Green

Аз нещо не се кефя на тази схема с билета за всички мачове. Тоест, аз като няма да ходя да гледам три мача на ден, трябваше да има опция за хора, които искат да гледат само националните мачове. Безумно ми се струва да плащам за нещо, което няма да ползвам.  Crossing Arms
И аз мисля така Peace
Няма да имам възможност да вися цял ден в залата, все пак се просветлявам в университет Blush Mr. Green Tired и наистина 25 лв за един мач на ден..... А миналата година във Варна, ако помните се правеше проблем за 12 лв и според Радостин тогава затова бяха празни залите  newsm78 А сега не знам! Все пак както и да го смятам 4-5 мача по 25 си е много. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт